- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.441
Gelince alayimda deneyeyim bende,belki sever benim tosuncuk.Normal sütü icmiyor siseden.
Bebe bisküviside yok burda yani ülker yada cici bebeninki yok,hipp var ama oda incecik uyduruk
.
ağzı kapalıyken nerde durduğu önemli değildir ama açıkken dolapta durcak muhakkak.vereceğin zamanda sıcak suyun içinde ısıt bence.ben hiç kullanmadım ama mantiken öyle gibime geliyoo:))
aaa hakkaten bulusma fotolarımızı goremıyorlar mı
aa göremiyorlar mı hakkaten ne güzelll
canım katlanıyor bizmkiler ama salıncak kısmı öyle kalıyor yer kaplıyor yani.. idil babyde almıştık birini 120liraya baktık tekle olmayacak yine alalımdedik ama eşim bu yakınlardaki bir bebek mağazasından 100 liraya bulmuş onu almış ikisi farklı ama idil babyden aldığımız daha kullanışlı ön koruması çıkıyor uyutunca rahat alıyorsun diğerine benim totoş kaan sığmıyor yani 4-5 yaşına kadar odalarında oyun amaçlı salıncak olarak kullanılır idil babyninki diğeri daha çok bebekler için gibi geldi ama idare ediyoruz..nazlıcım salıncaklar nasıl yatabilenmi ben dün netten baktım 150 den başlıyordu param olursa almak istiyom 2 tane olcaklar ya kullanırım içim acımaz verdiğim paraya
eşim chicco polly almaya söz verdi doğmasına yakın para biriktircem alcam diyo ama onu mert kullanamaz artık diğeriniide rahat bırakmaz kırar atar nasıl bişey alsak ta yer fazla kaplamasa sonra onları nereye koyarım kilerimde doldu çünkü makinayla
yatarken çok vereyim az içsinler dedim yok yinede uyanıp süt istedi kaan bey..muhallebiyide versem dediğim gib en az 2 ye düşüyor sür içmeleri..nazlıcım gece 100 cc vereceğine 150cc falan versen sürekli kalkmaz ya da 180 cc
gündüz sütü de kes meyve suyu falan ver süt yerineeee
bide gece yatırmadan muhallebi ver süt verme ya da sütlaç,çorba vs..
ben yağmura gece yatarken 200 cc falan veriyorum akşam 21,00de
gece 4-5 gibide uyanıyor o zman da 150cc yada 180cc veriyorum başka vermiyorum gündüz de bazen yemeğim yoksa o zman süt veriyorum ve ben artık sadece inek sütü veriyorum köyden aldığım içine 2 bebe bsüküvisi kafi geliyorrrr
ya bende biliyorum günde 500 cc yeterli ondan endişelendim kansızlık yapar diye..nazlımelek günde 500cc normal zaten canım ama diğer gıdalarının yerine geçiyosa yanlış.yemeklerini yicek+500 cc en fazla süt içecek.
yemek olarak ikindide ir kaseye yakın çorba içiyorlar yanında ne varsa ondanda az yiyorlar.. şimdi az önce bir kase çorbanın yarısını içtiler birlikte yanında akşamdan kalma patatesli tavuk vardı braz patates birazda tavuğundan yediler akşamda erişte yapıcam peynirli ve cevizli peyniride böyle yedirebiliyorum ancak..Oooo nazlıcım hakikaten çok ya.Kişi başı toplam nerdeyse 1 lt süt içiyorlar.Geceleri su vermeyi denesen süt yerine.Miktarı azalt 150 cc yerine 100cc yap gündüz.Böyle olunca ne yiyiorlar bunlar yemek olarak.?Çünkü yemek yemeye pek yer kalmıyor gibi gözüküyor.
aslında gece ağladığında bir kaç sefer su verdim yok illa süt istiyor kaan.. aslında gece yatarken 200 versem gecede 150 versem tek sefer istediğnde su vresem bir kaç gece mızırdanır sonra alışır mı ne bilem.. şimdi keremde var ya onu uyandırmasın diye sesi çok çıkınca dayanamayıp sütü veriyorum..önce sallıyorum vermeden uyursa öyle bırakıyorum ama 30 dk sonra yine başılyor..nazlici msütte hic demir yok canim,500 uzeri olursa istahlari kapanir baska gidalari almak istemezlermis.bize doktor boyle soyledi ve asla biberondan sut icmesi icin zorlama,muhallabi yap sutle onu ver dedi.israrlada 500 ml.gecme sakin dedi.
gece uyandiklarinda su versen bi sure sudan tiksinip uyanmiyorlarmis,ben denedim deniz cok agladi yapamadim.
ama iki haftadir kendisi birakti gece sut icmeyi sadece uyanip su istiyor.sutu muhallebiyle veriyorum biz hala devam sutu iciyoruz sabah uyaninca.
zaten yarımlık sütler alıyorum her gece biri bitmiyo öyle takip ediyorum bende.pınar 1yaş sütünü sade bile severek içiyo
bir kaç kerede biz aptamil junior aldık ama daynamıyor bie normal çocuk sütüne döndük.. şimdi sütaş sütde verebilirim..cılek canım burada bıldıgımız sutlerın cocuk versıyonları var
mesela pınar cocuk sutu gıbı
ya sa aptamıl junıor dıye formul devam mamalarının sut versıyonu gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?