2008 Kasım Anneleri

Rüyada böcek görmek;dedikoducu bir kadına ve zayıf düşmana işarettir diyolar Derinim.Dikkatli ol.ıstanbul koca şehir.Ne olur ne olmaz:))
Hayır olsun canım..

estelcim hoşgeldin tatlım..
kuzunada maşallah aslında boya kiloya yada nebileyim dişlere pek takılmamak lazım..hepsinin yapısı farklı..önemli olan sağlıklı olmaları gelişimide yaşlarına göre her açıdan normalse sorun yok bence..

bende acıktım.. gittim kahve yaptım yanınada bir iki bisküvi ile kahvaltılık acı sostan sürdüm afiyetle yiyorum..

of of kömür gibi yanıyorum off off ayıp mıdır seviyorum
zayıflama bandı kullanan var mı

Son düzenleme:
selam canlarım
Okyanus banyo yaparken suyun yüzüne değmesinden hoşlanmıyor.boğuluyormuş gibi,nefesini tutuyor veya azcık su kaçarsa genzine çok öksürüyor.Bunun için banyo şapkası diye birşey varmış.Üstü açık,ön tarafında siperlik olan değişik bir şapka.Suyu başından döktüğünüzde veya duşu tuttuğunuzda yüzüne gelmeden kenarlardan akıp gidiyor.Resmini biraz zorlansam da buldum ama resmi koyulmuyor kopyala yapıştır yapılamıyor ben de başka türlü koyalamayı bilmiyorum.hiç böyle bir şey gördünüzmü diye soracaktım da

eylülcüm sen geçen yoğurtlarda iso9001 9002 ve HCCP onayı arayın dedinya yaa ben neye elimi atsam göremedim sadece tse vardı dolaptada sütaşkı vardı onada baktım ondada yok ne yiicez la biz bi el atkonuya

estelcim hoşgeldin canım
bebe bisküvisiyle ilgili sıcakta pişen şeker bilmem neye dönüşüyor olayını ek gıdalara ilk geçtiğimiz zamanlardada knuşmuştuk,bu konu firmalara güvenenler ve güvenmeyenler ikiye ayrılıyor.firmaların istesine girip baktığınızda belgelerle böyle bir şey yoktur diye bilgi veriyorlar ben güveniyorum ama yine de tabiki yapılırken yanında değilim ki
krikitoscum aptamil jr. diğer toz devam sütleri gibi değil canım,milupanın kendi sitesine de bakarsan tarifler bölümüne görürsün zaten,Bende oradan bakmıştım,jr. ısıtılamıyor diye bir şey yok canım,rahatça ısıtabilirsin hatta jr. la muhallebi tarifleri var.süt yerine jr kullanıyorsun.ben yapmıştım.yani için rahat olsun,sitesine bak anlayacaksın zaten
ne yazacaktım ben başka bilmiyorumkismile

sevgili maytap :))) ,ürünlerin üzerinde genellikle yazmaz ,o firmanın varsa tüm ürünleri için geçerlidir cicim ,mesela sütaşın marka olarak var belgeleri doğal olarak yoğurdun da da var demek oluyo..

gördüm canım da türkiyede satılı yok herhalde güzel bişeye benziyo daaaa kafayı nası yıkıycazki bunla valla her banyo kabusa dönüştü bizde küvetten kaçmaya çalışıyo sürekli bide deli kuvveti varki zor tutuyorum

sevgili maytap :))) ,ürünlerin üzerinde genellikle yazmaz ,o firmanın varsa tüm ürünleri için geçerlidir cicim ,mesela sütaşın marka olarak var belgeleri doğal olarak yoğurdun da da var demek oluyo..

hmm anladım canikom sağol bilgi için gıda mühendisi arkadaşım
gönül rahatlığıyla yiyelim o zaman sütaşkımızışakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…