2008 Kasım Anneleri

günaydın remocum ve günaydın lavişim

benim oğlanda tatlıyı seviyor onun için yaptım zaten sütlacı umarım güzel omuştur
dün gece ilk defa köy sütüde verdim geçen gün doktora gittiğimizde sordum tabiki pastorizeleri öneriyoruz çünkü köy stünü güvenilir yerden almak çok önemli dedi bende bizim tanıdığımızın olduğundan bahsettim o zaman verebilirsin tabi herşeyin doğalı gibi onun da doğalı iyi olur dedi ama kaymak bağlamasına izin vermeden sürekli karıştırararak kaynatacaksın vede böyle fokur fokur olmayacak daha az kaynayacak dedi içinde vitaminleri için hemen kenarlardan fıkırdamaya başladımı yeter dedi dün yoğurdu için öyle yaptım ondan yarım biberonda verdim gece içmiş herhangi bişeyde olmadı şimdilik bakalım

günaydın kızlar
gece mert binbeşyüzkere kalktı artık ben otamatiğe bağlamışım nasıl yatıp kalktığımı bile unuttum ama çok huysuzdu gerçi bu aralar hep öle annneneeeeee anneeeeee diee bağarmaya başladımı susumaz artık kaç bu da imkansız tabii dün eşim bile ay sen nasıl katlanıyon bütün gün buna kafam şişti dedi ilk defa oğlundan şikayet etti :) bide bütün gün kucağımda velet belimi incitmişim sanırım bugün yürüyemiyom bile biran önce geçse bari

yazılar çok güzeldi kızlar özelikle küçük kız yazısında koptum ben gene öff aman herşeyede ağlar olduk bu aralar bide ben bukçeyi çok kullanıyormuşum ama benim kocamda anlamayanlardan öğretmek lazımmış

çok yorgun uykusuzum mert uyusa gözüne bakıyom sabah 8 de kaltı sıpa hatta hiç uyumadı denilebilir

ay krikocum yaa hamile olmadıığım halde bazı geceler öyle sabaha kadar sık kalkarsa kötü oluyorum dayanamıyorum, srekli kucaklamaktan bileğimi incitmişim zaten ama yine kucaktan indiremiyorum sni düşünemiyorum allah güç kuvvet versin canım benim

[ı]zeyna aftının ıyı olmasına sevındım[/ı]
[ı]anne gıbısı mı varmı bee[/ı]
[ı]afıyet olsun canım[/ı]

[ı]hava bozdu yıne yaww kapkaranlık oldu ortalık[/ı]

saol canım geçecek inşallah düne ve ilk güne göre sancısı yok kadar az bugün

zeyna dediğim kremi almadın mı cibilmiyorumkismilecim?
canım eczaneye gittim bana kenacort verdi ama afedersin balçık çamur gibi midem bulandı süremedim kalıp gibi çıkmıyorda kendi kendine geçsin diye bekliyom
tuzlu su ile gargara yapayım dedim öğürmekten suyu alamadım ağzıma
annem kekik suyu ile gargara yaptırdı anam nası bi yanma o öleee

gnaydın güzel annler ayy güzel bi uyku çektim gerçektende ya eylül 1 kere uyandı onuda yanıma aldım babayı içeri gönderdik yinee
yanımda yatarsa uyuyo bu bebe alıştı yine yaa nasıl vazgeçirecem bilmiyorum ben
iyi dileklerde bulunan gacılara teşekr ederim mamalar konusunda
mmmf ve minik yazılarınızı okudum çok beğendim paylaşım için teşekürler

su gece kalkmalarına ben hala alısamadım
cok zorlanıyorum bazen uzerım acıkyatıyorum

asortıe benım dana da yanımızda yatarsa daha uzun uyuyor
ben gunduzlerı ozledıgı ıcın dıye dusunuyordum ama sızde de olduguna gore genel bebek alıskanlıgı sanırım
bır de duz yatsa anlayacagım ama bıze gore enlemesıne yastıgın uzerıne cıkıp yatıyor sıpa
uyku arasında kafa goz dalıyor bıze

aman miniğim bizim ki de aynen öle yatıyor ayaklarını ağzında yüzümde vb yerlerimde buluyorum genelde
demek ki geneli böle yatıyor beşiği dar geliyordur o yatma şeklinede ondan öle yatamıolar orada
zeynacım geçmiş olsun sanada

evet krikotesim ya..ben hamile değilken çekemiyom kalkmasına..allah sana sabır versin..

valla gülizcim bende bazen sinirleniyom dün gece nasıl bağırıyor içerden aneeee diye allahım kulaklarımı tıkadım resmen inadından ağlıyo yaa nasıl başa çıkçam bilmem

beyaz meleğim sanada geçmiş olsun tatlım bende belimi incitmişim çok ağrıyor merti fazla indirip kaldırmaktan sanırım

bizim kuzu aylardır aramızda yatıyodu..yatağın çoğunda totiş kıyılarda biz yatıyodukk..sonun da beşiğin bi tarafını söktürdük..kendi yatağımıza yapıştırdık..bizim yatakla bitişik gibi oldu..artık kendi yatağında yatıyoda..bizde rahat ettikk..

ben bazen hesaplıyomda tam eylül deliksiz uykuya geçecek, 2. bebk gelecek onunlada gider 2-3 yıl..bana en az 4 yıl daha uyku yok gibi geliyor ...boshayallersmile

günaydın kızlar tamamen uykusuz bi gecenin ardından burdayım zeynep ceylin 2 gün önce emzigini bi yere atmış bulamadım başka emzigidew mümkünatı yok almıyo bende bahaneyle ewmzigi bıraktırma kararı aldım gündüz bi şekilde idare ediyoruz gezmeye filan götürüyorum çubuk filan veriyorum eline sürekli onunla ilgileniyorum unutturuyorum ama gece bi kabus saat başı aklına düşüyo herhalde başlıyo aglamaya 2 gece atlattık umarım çabuk atlatır aranızda bırakan varmı neler yaptınız?

benim oğlum hiç emzik emmedi alışsın çok istedim ama eşimin ailesinin tümü diş dıktoru ilk 6 aydan sonra bıraktırcaksan alışsın yoksa zararlı dediler ama mert emmedi bile hep atıyodu ağzından şimdi biberon emiyo aldımı eline bıraktıramıyoz içtiğide yok suyu öle emzik gibi kullanıyor geceleride çok ağlıyor veriyoz belki susamıştır die ama o zmanda gecemiz kabusa dönüyor çünkü elinden alamıyoz bu defada hadi emsin yeterki uyusun diyoz ama çok zorlamaya başladı bu huyu geceleri illa biberon istiyo şimdi bugün artık ağlasada yırtsada bi tarafını vermem biborn bundan sonra suyuda sütü de bardaktan iççek sanırım alışsın bardağada bıktım eskiden bireron istemezdi iktirirdi ben alışsın die dua ederrdim illa beni emmek isterdi şimdi elinden alamıyoz paşanın

günaydın,
tam okuyordum kerem kapattı pcyi tekrar açtım..

bizde dün oğlanları banyo yaptırdık akşam 9.30 da kerem uyudu kaanı uyutamadık meğer büyük işi varmış nese yaptı bitirdi dolandı ortalıkta sonra temizledim yatırdım yokk uyumuyor eşimde bende tahammül edemedik artık ayağımda sallıyorum gözü kapalı uyuyyordu birden kalktı ayağa hep öyle yaparak böldü uykuyu en sonunda ben sinirlendim kızdım çocuğa eşim uyuttu yine..
biraz öksürüyor kaan sanırım grip oluyor burnuda akıyor akşamda dünde peditus verdik perebron diye bir şurup var balgam sökücü ondan verdik iyide öksürüğü var ilerlemez inşallah..
gecede yine 2 kere süt içtiler uyudum birazcık ama ezandan önce kerem uyandu üzerine ezanıda duyunca uyumadı yatağa aldım bende gözümü açamıyordum uykudan uyumadı saat 7 olmuştu anca ayağımda uyuttum yarım saat sonra kalktı babasıyla oynadı ona şutladım çünki.. sonra yatağına bıraktı babasıda kendi kendine uyumuş..8 de kaan uyandı bu sefer onu yatağa aldık..
sabah 9 da kalktık hep birlikte ..

artık kahbvaltıda seçenekleride oluştu kereme haşlama yumurta yaptım kaana yağada kırdım kerem bitirdi yumurtayı klaana bir lokma zor yedirdi babsı biraz bal ve çikolata yedi o kadar..
benim kaan çok tatlıcı anası gibi..
keremde sabah sürülen çikolatayı yemez kesinlikle tbüyük tablet olanlardan biz yerken ister azcık yer ama en çok ekşi ve baharatlı şeyleri seviyor bu çocuk..
deliksiz uyku günlerini çok arıyorum en kısa zamanda geri gelir inşallah..
beyaz melek senin bileğinmi inci geçmiş olsun.. eymende morartmış bir yerlerini onda geçmiş olsun..

ha birde benim hamileliğimde ikiz oğlan old. öğrendiğimizden beri şaka yollu yılmaz ve mehmet ne yapıyor diye sorardı kayınbabam ve kayınvalidem kayınlar görümcekler felan bende kerem ve kaana karar vermiştim doğunca onların kaanı kaynıma benzettik ona yılmazı ekledik kermde bana ve babama benziyordu mehmet dedik kaan yılmaz ve kerem mehmet oldu isimleri..eşim öyle istiyorlar heralde gönülleri olsun dedi istemesemde koyduk işde..
şimdi kaan o tarafa değil bizim tarafa benziyor , keremde ban ve babama benzerken şimdi amcası
ve babasına çok benziyor..ama iki tarafta isimlere göre değil ikisinide seviyorlar.. ilk başta sanki biraz onlar kaanı daha çok seviyorlarmış gibi geliyordu ama kerem çoşkun herkese sevdiriyor kendini..
geçen teyzeye gittik ya keremi bir seviyor nasıl tatlı diye kaanada yanaşmıyor hiç çocuklarım arasında çok ayrım yapıyorlar yav.. mesela muzu çok seviyorlar değilmi muz alıyor kocası önce kereme veriliyor kaan koşturuyor peşlerinde muz için nasıl kızıyorum o zamn.. bazen yalandan seviyor kaanıda çok belli oluyor yalandan olduğu dengesiz kadın..

Son düzenleme:
benim kerem 6. aydan sonra alıştı emziğe şimdi uyurken illa istiyor kaan doğduğundada çok emmemdi zaten emzik değil ona krikonun dediği gibi biberon ver yeter..
ben önce biberonu bıraktırayım emzik kolay iş sanki arada emzik olmadanda uyuyor kerem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…