- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.861
gece kalkmaları iki yaşında biter diyorlar
inşallah doğrudur
valla gülizcim bende bazen sinirleniyom dün gece nasıl bağırıyor içerden aneeee diye allahım kulaklarımı tıkadım resmen inadından ağlıyo yaa nasıl başa çıkçam bilmem
beyaz meleğim sanada geçmiş olsun tatlım bende belimi incitmişim çok ağrıyor merti fazla indirip kaldırmaktan sanırım
günaydın kızlar tamamen uykusuz bi gecenin ardından burdayım zeynep ceylin 2 gün önce emzigini bi yere atmış bulamadım başka emzigidew mümkünatı yok almıyo bende bahaneyle ewmzigi bıraktırma kararı aldım gündüz bi şekilde idare ediyoruz gezmeye filan götürüyorum çubuk filan veriyorum eline sürekli onunla ilgileniyorum unutturuyorum ama gece bi kabus saat başı aklına düşüyo herhalde başlıyo aglamaya 2 gece atlattık umarım çabuk atlatır aranızda bırakan varmı neler yaptınız?
dün geceki rüyamı anlatiim size
gece rüyamda arkadaşıma gidcem telefonda konuşuyoz neyse çıkıyorum yola merdivenlerini çıkıyorum ama onun kapısını deel karşı kapıyı çalıyorum aa kapıyı kim açıyo dersiniz krikoyla safiş
bir sofra vardı aman allam salatalar tatlılar börekler kekler anaaam diyorum 2niz içinmi yaptınız bunca şeyi hee diyo safiş
bide geçen konuştuğumuz kaşarlı sucuklu kolay pizza vardıya onu ekmek arası yapmışlar üzerinede ekmek koymuşlar bak öle yaparsan daha güzel olur diyorum açık yaani safişte çok şaşırıyo aaaaaa diye sanki bilmiyo rüya işte :)))
sadece kırmızı lahanayı doğradım biraz limon tuzu az da zeytinyağı öle yiyorum valla süper olmuş kızanlar
yavrum ben seni nası sevememHeyooooooooooooooo bugün erken düstüm:)))
napiyonuz gacilar iyimi millett?zeyna nebilim öyle hissediyim bu aralar,sanki beni sevmiyin ibi bisiyler var:)))
ayy sabahtan buyana bangir bangir mücik dinliyoruz habire oynuyor bu oglan,yeni figürler yapti
popo salliyor:) evimi bi süpürüm sayfa acik yazarim yinee.
fıstığım hoşgeldin yavrum habire ev süpür sen tımammı başka bişi yapma:)
yavrum ben seni nası sevemem
aşk olsun saanaaaaa
ama malesef sen temizlik yapmaktan bizi unutuyorsun asıl cicim
hosbuldum canim..ayyy ama napiim evde üc kisiyiz ama görsen ordu yasiyor sanki..
ben niye temiz tutamiyorum bu evi anlamadim gitti.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?