- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.881
bende geldimm..bugün pazarı buranınn..gittik kocişle bi alışveriş ettikk..birazda bişeyler atıştırdım geldimm..çilek hoş geldin canımm..benim kızda memeyi sevenlerden..gerçi artık eskisi gibi gündüzleri armıyo..ama geceleri özellikle ben veriyom..benim memeden kopsun diye..:)))
valla bizim ev içinde geçerli o fıstığım yaa millet haftada bir yapıyo nasıl tuutuyo bilmem ama biz tutamıyoruz maalesef
bizde de aynı şey geçerli canım ama büyük evin derdide büyük oluyo o bi gerçek hiç temizlik göstermiyor maleseff annemin evi kutu gibin 2 saatte her yer tamam ama ben 2 saatte daha camlarımı bile bitiremem ben ev çok büyük değil ama hem cam çok hemde mutfak dolapları falan sil sil bitiremiyom bir türlü hep yağlı geliyor bana o dolaplar kazıycam yakında o olcak
ben geldım
eve erken gıdıp geldım
annem yıne teyzemle gezmeye gıttı ıkı saatlık ama oglus dedeyle kaldı evde
umarım bırbırlerıne gırmezler
cılek hosgeldın canım
sen evı supurdukce hem ben cok yoruluyorum hem de kendımı cok pasaklı hıssedıyorum canım yaww
ben hafta sonları supuruyorum evı hos hafta ıcı cok bulunmuyoruz ama ne bıleyım ıste
asortıka sanırım delı yattıgından yataga sıgamıyor gercekten
ama bana veya babasına sarıldıgı ıcın sanırım bızım varlıgımızı hıssetmek ıstıyor dıye de dusunuyorum
çilekciğim hoşgeldin
benim dünürüm niye yok bugün...
Sen dünürü ihmal ediyormuşsun o da sana küstü gelmeyecekmişeyvahedigeldismile
canım bende ne fatihe ne memoya eline bişey verip dolaştırmadım asla aslaaaman pisiz o zaman biz lo,benim evimde hergün süpürsem hergün istiyor..
offf krikikocum sen bari yapma canim,beben rahatsiz olmasin.aslinda kücük ev daha zor temizlenir gibi gelir bana,onu cek bunu koy filan hani genis evde topla biryere sil süpür daha kolay olur bana göre.
canim minigim yoruluyorum bende ama napiim icim rahat etmiyor iste,birde benim kocamda cok titiz oda cok rahatsiz olur vakti oldugunca oda temizlenir:) sakat bi aileyiz galiba.
ki bu arada Deniz eline bisiy alip asla dolasarak yiyen bi cocuk diil hos o sekilde yemyide bilmiyor ama olsun.hayattaa dolasmaz oturur yer yiyceksede ama yinede pis oluyor.
canim birde siz gündüz evde diilsinizki aksamlarida cabuk geciyor psilenmezdr yani.
hosbulduk canim,facede resimleri gordum masallahh yagiz kocaman olmus.o ne yakisiklilik nedir o karizma bayildim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?