2008 Kasım Anneleri

bende hayatta eline kırıntı yapacak bir şey vermeyiz
çoook nadir eğer evi süpüreceksem oyalansın diye veririm çubuk kraker
zaten kocamda çok kızar hiç sevmez öle elde gezsin saatsiz yesin hiç huyumuz değil
ama canı sağolsun kaynanam ne bulsa veriyo beenin eline ona verdiğim giysi dolabı bile ayrı çünki üstündeki lekeler artık çıkmıyo ne varsa döküyo üstüne
sonra o kadar abur cuburdan sonra yemek yemiyo der bu çocuk ben olsam bende yemem o kadar abur cuburdan sonra
delümü neeee anlamıyo kıt işte

asoşum sorun diil ya saatsiz kalmadım ya merakımdan sordum sadece

Son düzenleme:

Hmm ekmek içini artırayım ben biraz bakalım nasıl olacak..

bizmantı yiicez bu akşam söölemesi ayıp hadimenüleri dökülün

Biz de mantı yiyceğiz ama öyle bilidiğiniz içli mantı değil.

BENİM CANIM ANNEMDE ANKARA DOLMASI YAPACAK BİBER VE PATLICAN KURUSUNDAN
SONRA CEVİZLİ KEŞLİ TEREYAĞLI EV ERİŞTESİ
MERCİMEK ÇORBASI VE BABAMDA ŞÖBİYET ALACAK
GENE BELEŞE GETİRDİM AKŞAM YEMEĞİMİ zemuszemus

bız bu aksam annemde olucaz ve menu de balık var
esım bayılır ama ben hıc yemem
zıra ben corba ve salataya talım ederken onlar balıkları ındırecekler mıdeye

sonrasında da cevrıyeyı gormeye gıdecekmısız gorumcekın evıne
malum yarın sabah yolcular

kızlar herkeslere selama olsun,.pazardan berı ankaradaydım bugun sabaha karsı geldım.ve hala kendıme gelemedım.ıkı gunluk bır egıtımımız vardı.

çıtosum aynı sorun bızdede var mert gece emzıksız uyumaz gunduz vermıyorum.gece de emzıkten dolayı agzında hafıf koku olusuyor.ben 3 ay sonra bıraktıracam ama zor olacak komsular felan gece uyuyumazlar belkı aglamasından.

kızlar gece 12 de ankara aşti den otobuse bınmeye calıstım sıze yasanan rezıllıgı anlatacagım.butun peronlarda ınsan kolonısı belkı 1000 e yakın ınsan vardı.guya asker ugurlaması.ezılme tehlıkesı gecırdım.elle tacıze bıle ugradım.bagırmaktan sesım kısıldı.o kalabalıkta ınsan kımvurduya bıle gıdebılırdı.cepcı hırsız ıckı kokan rezıl ınsanlarla doluydu.otobusum 3 adım otede ama o 3 adım oteye nasıl ulasıp otobuse can havlıyle kendımı attıgımı bılmıyorum.ortada ne bır polıs ne bır guvenlık vardı.astının gırısınde bır polıs noktası koyup ıcerıye sadece yolcuları almak bu kadarmı zor .2010 turkıyesının manzarası bu ıste.bırde atılan naraları duıysanız bu asker gıdecek gerı dıonecek hırsımdan bagırdım kalabalıga gıdın bu naraları meclısın onunde atın dedım.ay anlatamam ya hala sınırlıyım.soktayım.

gïlizimmmmmmmmmmmmm görmedim vallahi affet fistigim kusura bakma nolur..a.s.

lavis ben kesin isci bayraminda dogmusumdur...sansa bakyaaa :çok üzgünüm:

hilos ve eylül hosgeldiniz..:1hug:
yok canımcım önmeli değilll..görmedin benide bende kendimi gösterem dedimmmbayanssulusmile

çok şanslısın lavinyamm..offff ne güzell
asla bende eline yiyecek verip salona falan salmam.mama sandalyesinde yer bitirir ..nereye gidecekse öyle gider..

benim kız çok sever kuru ekmeği..hiç biş verme kuru ekmek ver hayır demez..

hoşgeldin piroşumm..

lokumu uyuttum geldim ne yemek yapacamı bilmiorm evdede bişe yok eylüle göre bişe yapsam bari ben rejiye
başladımda sölemesi ayıpp
bende rejimdeyim asortikimm..hadi bakalımm..verelim şu kilolarıı:lepi:

cıtos bahsettıgın mantı kesme makarna sanırsam canım

benım kucuk sıpa bardak delısı
once ıcındekı sudan ıcıyor sonra ellerını sokuyor bardaga
zaten ıctıgı tek sıvı su baska bır agzına koymuyor

AH BE GÜZELİM HAYATIN SÜPER BİR TADINI KAÇIRIYORSUN
UMARIM HAMSİ YOKTUR ZİRA KENDİLERİNE BAYILIRIM akannehir

CANIM HOŞGELDİN
TALİHSİZ BİR OLAY YAŞAMIŞSIN GEÇMİŞ OLSUN AMA EVET GÜNÜMÜZÜN TÜRKİYESİ BU

bırde sankı babasının malları otobuslerı yumrukladılar.ellerıne ne gecıyorsa.cahalet cehalet ıste....bız hala top tufek derdındeyız.gelısmıs ulkeler bıyolojık sılahlar uretıyor.tarıhte kaldı bılek gucu....

Deniz emzigi cok sevmedi niyeyese bende 9 aylikken biraktirdim,ama bazen keske birakamsaydik avuturdu diyorum.

citosum ben köfteye hic ekmek ici koymam un koyarim onun yerine ve sütle yoguruyorum o zamanda yumusacik oluyor.

pirosum canim söylemen yeter afiyet olsun size.

biz disarda yiyciz cünkü alisverise gidicizzz gitmiskende disardan halllederiz.ama biraz önce

tontisimle ikimiz dünden kalan kuru fasülye ve pilavi gotürdük,pi pi diye istiyor firlamam ..

ayyy yagmur tacizmi?canim gecmis olsun.bu ne ya ülkenin civisi cikti kimi neli kimde belli diil vallahi korkar oldum gelip giderken.

hos gordıum zeynam...oyyy oyyy su tacız olayını unutamıyorum ya .Allahtan kabanım vardı ama yınede hıssettım cok ıgrenc bısı.alllahın cezası hayvanlar....

Yağmurcum biz millet olarak herşeyi tadını kaçırarak yapmayı pek severiz.Hele bi de aştideysen yandın.O kalabalığı ve hengameyi tahmin edebiliyorum.

Evet canım kesme mantı namı diğer erişte.Haşlanır sarımsaklı yoğurtla karıştırılır üzerine miss gibi bir bolonez sos yapılır.Afiyetle yenir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…