- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.941
bizmantı yiicez bu akşam söölemesi ayıp hadimenüleri dökülün
çitosum öyle özel yaptığım bişey yok canım...kendimize yapar gibi..kıyma, ekmek içi, biraz baharat (baharatsız yemiyor benim kızım) birazcık sıvı yağ ve azıcık su koyuyorum ve yoğuruyorum..bu kadar..
bizmantı yiicez bu akşam söölemesi ayıp hadimenüleri dökülün
Dün çok yorgundum.Eve gidince hazır çorba yaptım.Makarna vardı.Bir de fırında köfte patates.
Bugün yemeğim yok.Koca izinli belki dışarı çıkar, bi güzel kavga eder yemek yeriz...
E iyi ki yorgunmuşsun sofrada 3 çeşit yemek varmış kıı.
HAHAHAH SÜPER Bİ MENÜ OLUR BU AKŞAM SİZE YARIN BARUT HESABI GELİRSİN kötükedihüsoDün çok yorgundum.Eve gidince hazır çorba yaptım.Makarna vardı.Bir de fırında köfte patates.
Bugün yemeğim yok.Koca izinli belki dışarı çıkar, bi güzel kavga eder yemek yeriz...
yok canımcım önmeli değilll..görmedin benide bende kendimi gösterem dedimmmbayanssulusmilegïlizimmmmmmmmmmmmm görmedim vallahi affet fistigim kusura bakma nolur..a.s.
lavis ben kesin isci bayraminda dogmusumdur...sansa bakyaaa :çok üzgünüm:
hilos ve eylül hosgeldiniz..:1hug:
çok şanslısın lavinyamm..offff ne güzellSelam kızlarr
Çok yoruluyorum bu ara baŞım fecİ aĞrıyor eve gİttİm geldİm yemek yedİm geldİm İŞİmİn baŞınaaa
ayy hazır sofraya konmak ne gÜzel ya anacım evİ bal dÖk yaŞa yapmıŞ yemeĞİ yapmıŞ bulaŞıĞı toplamıŞ kızıma bakmıŞŞ
valla kadİr gecesİ doĞmuŞum ben:)))
asla bende eline yiyecek verip salona falan salmam.mama sandalyesinde yer bitirir ..nereye gidecekse öyle gider..Banada arkadaslar diyorlar bu kadar düsme üstüne birak istedigi sekilde yesin diye ama benim cocugum istemiyorki oyle yemeyi zaten bilmiyorda.
eline veriyorlar oda bana uzatiyor yedir diye:)
ayyy yok ben tahammul edemem oyle gezerek yiycek allam allaammm psikopat olurum o zaman ben.
evimde o sekilde dolasanlarada mudahale ediyorum ben,cunku bazen gormedigim olabiliyor yazikbanada yaa sil sil bileklerim agriyor artik.
katiliyorum arkandayim fistim bu konuda:)
Ben de batunun eline bişi vermem kolay kolay.O konuda ben de huyluyum birazcık.Sadece mutfakta filan mutfağın kapısını kapatıp dilimlenmiş elma filan veririm.Ekmek filan hiç vermiyorum.Kırıntılı şeyler vermiyorum daha doğrusu..
Bu arada sizin bebeler ekmek yiyormu benimki katiyen ekmek yemiyor,yerse bile bir iki kırıntı o da zorlar.Çorbanın içine filan ekmek doğrayınca çıkartıyor.Ne yapıcam ben bu çocukla..
hoşgeldin piroşumm..merhaba kızlar
pirayeyi uyuttum temizliği bitirdim hamur yoğurdum mayalanıyo açma yapçam
ayy bu günlerde hergün hamurişi yapıyorum nolcam ben böyle:(
kızlar ya piroş emziğe çok düşkün bu aralar sürekli ağzında olsun istiyo önceden sadece uyurken emerdi onuda atardı hemen
şimdi ağzında olmasın bağırıyo emmini emminiiiii diye emzik demek bu
bıraktırsammı ki nasıl bıraktırcam onuda bilmiyorumya
bende rejimdeyim asortikimm..hadi bakalımm..verelim şu kilolarıı:lepi:lokumu uyuttum geldim ne yemek yapacamı bilmiorm evdede bişe yok eylüle göre bişe yapsam bari ben rejiye
başladımda sölemesi ayıpp
bız bu aksam annemde olucaz ve menu de balık var
esım bayılır ama ben hıc yemem
zıra ben corba ve salataya talım ederken onlar balıkları ındırecekler mıdeye
sonrasında da cevrıyeyı gormeye gıdecekmısız gorumcekın evıne
malum yarın sabah yolcular
kızlar herkeslere selama olsun,.pazardan berı ankaradaydım bugun sabaha karsı geldım.ve hala kendıme gelemedım.ıkı gunluk bır egıtımımız vardı.
çıtosum aynı sorun bızdede var mert gece emzıksız uyumaz gunduz vermıyorum.gece de emzıkten dolayı agzında hafıf koku olusuyor.ben 3 ay sonra bıraktıracam ama zor olacak komsular felan gece uyuyumazlar belkı aglamasından.
kızlar gece 12 de ankara aşti den otobuse bınmeye calıstım sıze yasanan rezıllıgı anlatacagım.butun peronlarda ınsan kolonısı belkı 1000 e yakın ınsan vardı.guya asker ugurlaması.ezılme tehlıkesı gecırdım.elle tacıze bıle ugradım.bagırmaktan sesım kısıldı.o kalabalıkta ınsan kımvurduya bıle gıdebılırdı.cepcı hırsız ıckı kokan rezıl ınsanlarla doluydu.otobusum 3 adım otede ama o 3 adım oteye nasıl ulasıp otobuse can havlıyle kendımı attıgımı bılmıyorum.ortada ne bır polıs ne bır guvenlık vardı.astının gırısınde bır polıs noktası koyup ıcerıye sadece yolcuları almak bu kadarmı zor .2010 turkıyesının manzarası bu ıste.bırde atılan naraları duıysanız bu asker gıdecek gerı dıonecek hırsımdan bagırdım kalabalıga gıdın bu naraları meclısın onunde atın dedım.ay anlatamam ya hala sınırlıyım.soktayım.
cıtos bahsettıgın mantı kesme makarna sanırsam canım
benım kucuk sıpa bardak delısı
once ıcındekı sudan ıcıyor sonra ellerını sokuyor bardaga
zaten ıctıgı tek sıvı su baska bır agzına koymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?