2008 Kasım Anneleri

Banada arkadaslar diyorlar bu kadar düsme üstüne birak istedigi sekilde yesin diye ama benim cocugum istemiyorki oyle yemeyi zaten bilmiyorda.

eline veriyorlar oda bana uzatiyor yedir diye:)

ayyy yok ben tahammul edemem oyle gezerek yiycek allam allaammm psikopat olurum o zaman ben.

evimde o sekilde dolasanlarada mudahale ediyorum ben,cunku bazen gormedigim olabiliyor yazikbanada yaa sil sil bileklerim agriyor artik.

katiliyorum arkandayim fistim bu konuda:)

lavısım cok sanslısın canım

benımde tahammulum yok elınde yerken gezen cocuga
ne kendı evımde ne de dısarıda gezerken yedırmıyoruz
mutlaka oturması gerektıgını bılıyor yavrum

cılek sen evıne yardımcı alıyormusun canım temızlık ıcın
hanı evın cok buyuk ya yetısebılıyormusun bu tıtızlıkle

Ben de batunun eline bişi vermem kolay kolay.O konuda ben de huyluyum birazcık.Sadece mutfakta filan mutfağın kapısını kapatıp dilimlenmiş elma filan veririm.Ekmek filan hiç vermiyorum.Kırıntılı şeyler vermiyorum daha doğrusu..

Bu arada sizin bebeler ekmek yiyormu benimki katiyen ekmek yemiyor,yerse bile bir iki kırıntı o da zorlar.Çorbanın içine filan ekmek doğrayınca çıkartıyor.Ne yapıcam ben bu çocukla..

merhaba kızlar
pirayeyi uyuttum temizliği bitirdim hamur yoğurdum mayalanıyo açma yapçam
ayy bu günlerde hergün hamurişi yapıyorum nolcam ben böyle:(

kızlar ya piroş emziğe çok düşkün bu aralar sürekli ağzında olsun istiyo önceden sadece uyurken emerdi onuda atardı hemen
şimdi ağzında olmasın bağırıyo emmini emminiiiii diye emzik demek bu
bıraktırsammı ki nasıl bıraktırcam onuda bilmiyorumya

eylülcüm canım bunu yapan kendi annem canım oda geldi 15 gün önce falan
yok kayınvalidemde iyidir oda annem gibidir de o daha temizlik yapmadı benim evde sadece bulaşıkları falan yıkar o kadar fazlasını da beklemiyorum zaten
ya önceden kayınvalidemde yiyip içiyorduk annem gitsin bidaha orda yiyp içicem o zaman hafatda bir silsem yeityordu ve evim düzenli kalıyordu annem olmasa başa çıkamam fıttırırım herhalde ben
çileğim ya yavrum bi daha mı gelcen dünayaya ya yorma kendini bu kadar

ay babası dün akşam balık kraker vermiş piroşun eline önce güzel güzel yedi sonra elinde sıkıp bütün kırıntıları halının üstüne attı
hiç vermek istemiyorum o yüzden bi kaç kere yiyo sonra oraya buraya sürüyo

Çitosum benimki bugünlerde minik minik koparıp yemeye başladı.Yemek içinde yerdi ama kuru olduğu için sade yemezdi.Şimdi onu da yiyo.Bence çok küçük doğra, minicik. Dişleri çok olmadığı için ezemiyor olabilir...

piroşum canım gündüz verme canım ya ben sadece gece veriyorum çok rahat oluyor seneye falan bıraktırırım artık kocişim ilkokul 1e kadar emmiş okula götürüyormuş tenefüste gizli gizli emzik emiyormuş kayınpederim anlatır hep:ecrin_bebek:
çitoscum yağmur kuru ekmek hastası bide bizim ekmek fırınımız var ki babannesiyle fırında beklerken ekmek simitine ,kabuğuna bayılıyorrr :)

cıtos canım benım oglus sevıyor ekmegı babası gıbı
corbalarımızı hep ekmekle yedıyorum zaten
ayrıca bızımle masaya oturursa da yemegın suyuna ekmek ıcını bastırıp koyuyorum agzına sevıyor

benım kucuk kuzu bu hafta fındık yemeye basladı
agzında cevıre cevıre nasıl kırıyor bılmıyorum ama ufalıyor agzında

ah laviş ,benim annem bende kaldığında sabah 6 da kalkar ,ben uyanınca mis gibi temiz hava ile uyanırım,camları açmış havalandırmış ,temizlemiş evi ,ama kaynanam kaldığında yatak yorgan ,uyku nefes kokusuyla uyanırım :)))

benim kızda ekmek hastası ,ver eline geze geze yer ..

hoşbulduk çilekciğim ve yasminciğim...
benim kuşumda ekmeği yiyor..hemde çok seviyor..allahıma şükürler olsunki yeme problemi yok..bu konuda büyük kızımda çok sıkıntı çekmiştim gerçi halada çekiyorum:)))

lokumu uyuttum geldim ne yemek yapacamı bilmiorm evdede bişe yok eylüle göre bişe yapsam bari ben rejiye
başladımda sölemesi ayıpp

minigim burda öyle tenuzlikci kültürü yok,sirketler var onlar gelip temizliyor evini.ama hepsi yabanci ya polonyali yada vietnamlilar geliyor.ellerinde kocaman viledalar nasil yaptiklari Allah`a emanet yani.

hayatta sokmam evime,bikez yaptim o hatayi bidaha tövbe.türkler issizlik parasi aldiklari icin temizlige gitmiyorlar anliycagin mecbur kendim yapiyorum.

canim ayni günde yapamiyorum tüm evi zaten,bi gün yukariyi yapiyorsam bi günde asagilari temizliyorum.anca böyle düzen kurabildim yoksa cok yorucu oluyor.

pirosum hosgeldin canim,ohh mis gibi acma canim cekti vallahi..

citoscum ben ya tost yaparak veriyorum ekmegi yada corbasina koyuyorum buda iki dilimi gecmiyor.bi ara günde 5-6 dilim yiyordu ama bianda baya toparlanmisti kestim ben ekmegi oda istemedi zaten.

Kızlar Anılda eti yada köfteyi bi süre çiğniyo sonra çıkarıyo.Dişleri de 15 filan oldu.Ya neden acaba? 20 liklerden sonra mı tamamiyle yutacak((

Ben de yemeğin içine ekmeğin içinden minicik doğruyorum onu bile çıkartıyor.Damağına mı yapışıyor acaba dedim.Bu aralar çok fena yemek konusunda pütürlü şeylerden gıcık kapıyor.Ağzına çorba veriyorsun ilk verdiğinde herşeyi geri çıkartıyor ağzından.Binbir nazla oyunla yemek yiyor.Çok fena oldu bu çocuk.Yazın daha 10 aylıkken filan tavuk parçası,köfte filan çiğnerdi ağzında.şimdi hiç bişeyi çiğnemiyor.Çiğnemesi gerekn şeyleri direk çıkartıyor ağzından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…