- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #62.921
Y bana doktor kesinlikle beyaz ekmek vere dedi,ben hep cavdarli yulafli ekmek veriyorum esmer ekmek yani.
beyaz ekmekte yiyor arada ama cok ender.ne zarari olabilirki citosum un dan dolayimi öyle dediki?
asorti ne rejimi yaaa..gayet iyiydi senin kilo..
yasmin aysunun beş dişi olmasına rağmen köfteyi çok güzel yer..biraz yumuşak yapıyorum problem olmuyor..
piroşum canım gündüz verme canım ya ben sadece gece veriyorum çok rahat oluyor seneye falan bıraktırırım artık kocişim ilkokul 1e kadar emmiş okula götürüyormuş tenefüste gizli gizli emzik emiyormuş kayınpederim anlatır hep:ecrin_bebek:
çitoscum yağmur kuru ekmek hastası bide bizim ekmek fırınımız var ki babannesiyle fırında beklerken ekmek simitine ,kabuğuna bayılıyorrr :)
bende cevizle fındık veriyorum her gün 2şer tanee
küçük parçalara bölüyorum ne güzel yiyo sıpacımm
minigim burda öyle tenuzlikci kültürü yok,sirketler var onlar gelip temizliyor evini.ama hepsi yabanci ya polonyali yada vietnamlilar geliyor.ellerinde kocaman viledalar nasil yaptiklari Allah`a emanet yani.
hayatta sokmam evime,bikez yaptim o hatayi bidaha tövbe.türkler issizlik parasi aldiklari icin temizlige gitmiyorlar anliycagin mecbur kendim yapiyorum.
canim ayni günde yapamiyorum tüm evi zaten,bi gün yukariyi yapiyorsam bi günde asagilari temizliyorum.anca böyle düzen kurabildim yoksa cok yorucu oluyor.
pirosum hosgeldin canim,ohh mis gibi acma canim cekti vallahi..
citoscum ben ya tost yaparak veriyorum ekmegi yada corbasina koyuyorum buda iki dilimi gecmiyor.bi ara günde 5-6 dilim yiyordu ama bianda baya toparlanmisti kestim ben ekmegi oda istemedi zaten.
Kızlar Anılda eti yada köfteyi bi süre çiğniyo sonra çıkarıyo.Dişleri de 15 filan oldu.Ya neden acaba? 20 liklerden sonra mı tamamiyle yutacak((
piroş bizim ki de öle yaa emzik hastası gündz genelde saklıyorum ama görürse asla bırakmıo
namnam die onu istiyor gece desen keza öle ağzında gece ii oluyorda gündüz canımı sıkmaya başladı
hiloş ve çilek hoşgeldiniz
zeynam saatleri allahım izin verirse göndericem çünkü kaç gündür eyll hastaydı
misafirdei derken bi fırsatım olmadı ya daha lavişin havalesinide alıcam pttden saati aldım da
yarın anneme gidicem eylülü bırakıp halledicem işinizi kusura bakmayın olur mu
Köfteyi nasıl yumuşak yapıyorsun hilalcim.Ekmeği mi fazla koyuyorsun içine?
Ben neredeyse hiç ekmek koymam,çok yoğururum kayış gibi oluyor köfteler söylemesi ayıp.Bi tarif ediversen sana zahmet..
Benimki emziği hiç tutmadı.Bu yüzden geceleri çok zorlandım.Hatta sinirlenip ağzından fırlatıyodu. Hamileliğimi öğrendikten sonra ilk aldığım şeylerden biri de emzikti ama hiç tutmadı.Sulukda öyle mesela. Hevesle aldım ama istemedi.Bardağı çok seviyo.Gaga diyo:)))
Ya benimki de heves ediyo bardaktan içmeye ama içemiyor.Boğazına kaçıyor,ya üstüne başına döküyor,ya ağzından fışkırtıyor.Biberonla içiyor şu anda sıvı olan herşeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?