2008 Kasım Anneleri

bizde akşam yemeklerimizi çogunlukla annemde yiyoruz..yemek derdim olmuyor..
temizlik konusundada hergün evi temizlemeye yardımcı geliyor bende hafta sonları dip köşe temizliyorum..beş altı aydır çok rahatım..eve gittiğimde ev derli toplu oluyor..bende çocuklarla daha fazla zaman geçiriyorum:))

piroş bizim ki de öle yaa emzik hastası gündz genelde saklıyorum ama görürse asla bırakmıo
namnam die onu istiyor gece desen keza öle ağzında gece ii oluyorda gündüz canımı sıkmaya başladı
hiloş ve çilek hoşgeldiniz
zeynam saatleri allahım izin verirse göndericem çünkü kaç gündür eyll hastaydı
misafirdei derken bi fırsatım olmadı ya daha lavişin havalesinide alıcam pttden saati aldım da
yarın anneme gidicem eylülü bırakıp halledicem işinizi kusura bakmayın olur mu

asorti ne rejimi yaaa..gayet iyiydi senin kilo..
yasmin aysunun beş dişi olmasına rağmen köfteyi çok güzel yer..biraz yumuşak yapıyorum problem olmuyor..

Y bana doktor kesinlikle beyaz ekmek vere dedi,ben hep cavdarli yulafli ekmek veriyorum esmer ekmek yani.

beyaz ekmekte yiyor arada ama cok ender.ne zarari olabilirki citosum un dan dolayimi öyle dediki?

aysu emziği on aylıkken bırakmıştı..emmeyle beraber..zaten dört aylıkken almıştı emziği..topu topu 6 ay emdi yani..sanırım anneme problem olmasın memeyle beraber emziğide bırakıyım diye düşündü..

Y bana doktor kesinlikle beyaz ekmek vere dedi,ben hep cavdarli yulafli ekmek veriyorum esmer ekmek yani.

beyaz ekmekte yiyor arada ama cok ender.ne zarari olabilirki citosum un dan dolayimi öyle dediki?

Beyaz un iyice öğütülmüş ve içindeki kepek gibi şeylerden arındırılmış olduğu için.Çok vitaminli değil çileğim.Tam tahıllı ekmekler en güzeli.

piroş bizim ki de öle yaa emzik hastası gündz genelde saklıyorum ama görürse asla bırakmıo
namnam die onu istiyor gece desen keza öle ağzında gece ii oluyorda gündüz canımı sıkmaya başladı
hiloş ve çilek hoşgeldiniz
zeynam saatleri allahım izin verirse göndericem çünkü kaç gündür eyll hastaydı
misafirdei derken bi fırsatım olmadı ya daha lavişin havalesinide alıcam pttden saati aldım da
yarın anneme gidicem eylülü bırakıp halledicem işinizi kusura bakmayın olur mu

lavişim vermesemde aklına gelip istiyo dikkatini başka şeye çekip oyalıyorum biraz sonra yine bağırıyo emminiii diye

bende cevizle fındık veriyorum her gün 2şer tanee
küçük parçalara bölüyorum ne güzel yiyo sıpacımm

bende veriyorum öyle cnm kıtır kıtır yiyo miniş:)

hoşbuldum çileğim gönderiyim sanada, temizlik sonrası iyi gider::)

Kızlar Anılda eti yada köfteyi bi süre çiğniyo sonra çıkarıyo.Dişleri de 15 filan oldu.Ya neden acaba? 20 liklerden sonra mı tamamiyle yutacak((

aynen piroşta öyle yapıyo köfteyle pilavı aynı kaşıkta veriyorum pilavı yutuyo köfteyi çiğneyip iade ediyo bana:)herşeyi yer seçmez asılnda ama niyeyse köfteyi öle yapıyo

evet cnm piroşta aynı öyle sürekli istiyo sadece gece emse iyide...

Batu emziği sadece uykuda emiyor Ve bundan dolayı da uyandığında ağzı kokuyor yavrumun.Aslında bıraktırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.

Benimki emziği hiç tutmadı.Bu yüzden geceleri çok zorlandım.Hatta sinirlenip ağzından fırlatıyodu. Hamileliğimi öğrendikten sonra ilk aldığım şeylerden biri de emzikti ama hiç tutmadı.Sulukda öyle mesela. Hevesle aldım ama istemedi.Bardağı çok seviyo.Gaga diyo:)))

Köfteyi nasıl yumuşak yapıyorsun hilalcim.Ekmeği mi fazla koyuyorsun içine?
Ben neredeyse hiç ekmek koymam,çok yoğururum kayış gibi oluyor köfteler söylemesi ayıp.Bi tarif ediversen sana zahmet..

cılek canım ısın zor allah yardım etsın

ben gunluk cavdar ekmegı alıyorum
ben de tadını cok sevdıgımden ben de yıyorum
ama normal ekmekte verıyoruz bız hıc kısmadık

emzık kullanmayanlardan bırı de bızız
halbukı henuz paketı hıc acılmamıs 2 adet avent emzıgımız var

Köfteyi nasıl yumuşak yapıyorsun hilalcim.Ekmeği mi fazla koyuyorsun içine?
Ben neredeyse hiç ekmek koymam,çok yoğururum kayış gibi oluyor köfteler söylemesi ayıp.Bi tarif ediversen sana zahmet..

çitosum öyle özel yaptığım bişey yok canım...kendimize yapar gibi..kıyma, ekmek içi, biraz baharat (baharatsız yemiyor benim kızım) birazcık sıvı yağ ve azıcık su koyuyorum ve yoğuruyorum..bu kadar..

Ya benimki de heves ediyo bardaktan içmeye ama içemiyor.Boğazına kaçıyor,ya üstüne başına döküyor,ya ağzından fışkırtıyor.Biberonla içiyor şu anda sıvı olan herşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…