- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 43
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.161
aleyküm selam derincim bunnar şimdi beni görmediği gibi senide görmez
senindede kandilin kutlu olsun arada kaynamasın benimki gibi
hahhaaayytttt ,derincim hoşgeldin yavrum naber zemuszemus
canım şöle kısaca özet geçeyim;:)) mevzular derinmi bakmadım ama neden görmüyo ki laa bunlarr zeynoo
yok tatlım ŞAKAAA ŞAKAAAA ŞAKAAAAA büyük harfle yazdımki diğer gelenlerde okusunmaytaaapppp doğru mu kızzz unuttun mu ne yaptın allah iyiliğini versin emiiikaydirigubbakcemile3
valla Allah kolaylıklar versin inşallah işleriniz düzelir biran önceselam güzel kasım anneleri bugün geçmişten başladım okumaya anca günaydın diyebildik mevlüt kandiliniz mubarek ola bütün dualarınız kabul olaa :Saruboceq:
meleğim gülüzim üzmeyin kendiniztontişler alışacak bu duruma biliyorum çok zor büyüdükçe dahada zor olacak benim kuzenim 9 yaşında hala annesine sabahları bıktım senin işinder der ama buna mecbursunuz arkadaşlar onlar için daha iyi bir gelecek için iyi eğitim verebilmek isteklerini karşılamak için bazen keşke bende işi bırakmasaydım diyorum hamileyken estiler bana çok kusuyordum hastaneye yatıyordum off didim bide işi mi düşüncem ama aklısızlık etmişim bu kadar masraf tahmin edemedim ben hallederiz dedim eşiminde işi iyidi o zman ama sonradan bozuldu şimdi 600 alıyor tek maaşla yetinmeye çalışıyoz allaha çok şükür kendi evimiz yettiriyoz ailelerde destekliyor meleğim özellikle senin annen bakıyor eymene öğlenleri görüyorsun bir çok insandan dah şanslısın güvendiğin ellerde eymen kendini böle avutmaya ve oğlun için başarmaya çalış bebeğim
krikitos 600 lira maaş mı alıyor eşin benmi yanlış anladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?