2008 Kasım Anneleri

hoşbuldumm eylülcan napıyonuz ya laa:)) bu akşam ednan bey var çok heycanlıyım.birde şu an çok açımm.( yemek gelse de ysem yaaa

hahhaaayytttt ,derincim hoşgeldin yavrum naber zemuszemus

hiç böle bi karşılama görmedim senağlama

:)) mevzular derinmi bakmadım ama neden görmüyo ki laa bunlarr zeynoo
canım şöle kısaca özet geçeyim;
*yasmin bacımın diş olayı uykus sorunu ve koca mevzusu var Allah yardımcısı olsun
*maytap 1 haftadır cenabet geziyormuş abdest almayı unutmuş
*eylül kendini cennete gitcek sanıyo

hee kaçırdım konuyu her zamanki gibikaydirigubbakcemile3 yaa ama geçmişten bi sayfaya baktım sadece eylülün anlattığı tacizi gördüm ödüp koptuu( ayy bacım büyük geçmişler olsun valla çok fena bişey atlatmışsıın.sizin o bina girişleri ıssız falan mı ne cesaret bu insanlardaki yaa.Bazen oluyor ya kayıp çocuk aranıyor diye ilanlar falan.( o kadar üzülüyorum ki oturup ağlıyorum inanınn allah kimsenin başına vermesinn.allahım mübarek gün onu yapan vizdansızların hepsini tepetaklak getirsin inş..

selam güzel kasım anneleri bugün geçmişten başladım okumaya anca günaydın diyebildik mevlüt kandiliniz mubarek ola bütün dualarınız kabul olaa :Saruboceq:

meleğim gülüzim üzmeyin kendiniztontişler alışacak bu duruma biliyorum çok zor büyüdükçe dahada zor olacak benim kuzenim 9 yaşında hala annesine sabahları bıktım senin işinder der ama buna mecbursunuz arkadaşlar onlar için daha iyi bir gelecek için iyi eğitim verebilmek isteklerini karşılamak için bazen keşke bende işi bırakmasaydım diyorum hamileyken estiler bana çok kusuyordum hastaneye yatıyordum off didim bide işi mi düşüncem ama aklısızlık etmişim bu kadar masraf tahmin edemedim ben hallederiz dedim eşiminde işi iyidi o zman ama sonradan bozuldu şimdi 600 alıyor tek maaşla yetinmeye çalışıyoz allaha çok şükür kendi evimiz yettiriyoz ailelerde destekliyor meleğim özellikle senin annen bakıyor eymene öğlenleri görüyorsun bir çok insandan dah şanslısın güvendiğin ellerde eymen kendini böle avutmaya ve oğlun için başarmaya çalış bebeğim

valla eğer o parayı yetiriyosanız bravo diyorum hayat o kadar pahalıkii.her markete gittiğimde kasada şok oluyorum.biz öyle harici şeyler ne kola ne cipsmiş yemeyiz.inanın açlık sınırı bilmem kaç diyorlar hani yüksek bi rakam o doğru vallahi.evli barklı adama o kadar maaş veren işvereni de ayrıca kınıyorumm yaaa .ama asgari ücret ne ki dimii ah ahhh

yasmincim geçmiş olsun tatlım diş için çaresini bulmak lazımm yawru asıl dayanıyon kocanıda as boynundan gitsin :)

minik canım bencede yardım alman içindekileri birine dökmen iyi olabilir bazen bende yeter dayanamıyorum diyorum öle bi üstüme geliyor ki kaynana ama benim ki çift kişilikli bu beni çok üzüyor delidier ne yapsa yeridir demeyi öğrendim sonunda birilerine anlatmak iyi gelir umarım sıkma canını gençsin tatlım

maytaaapppp doğru mu kızzz unuttun mu ne yaptın allah iyiliğini versin emiiikaydirigubbakcemile3
yok tatlım ŞAKAAA ŞAKAAAA ŞAKAAAAA büyük harfle yazdımki diğer gelenlerde okusun
en hassas olduğum konuda adım çıktıvayy abeee ulen yasmin karısı akla çıbık beni ben ettim de delikafadulden

valla Allah kolaylıklar versin inşallah işleriniz düzelir biran önce

selam canlarım
kandiliniz mübarek olsun..hayırlara vesile olsun..
Dün yoktum,annemdeydim, oradan da girme fırsatım olmadı.ama bugün buradayım
opuyorumnanaktan

krikitos 600 lira maaş mı alıyor eşin benmi yanlış anladımm

evet tatlım 600 alıyor bide mert e verdiği bi para var devletin 20 mi ne tam bilmiyom onuda geç veriyolar bak ayın 5 inde alması gereken maaşı daha almadı eşim yarın öbürgün haftasonu die die atlatıyor lar bugün ayın 25 ialışverişe gitçez gidemiyoz evde tüp bitti af edersin banyo yapamıyoz evde tüp yok die adam kıçını dönüp yatıyo bana uykusunda bişey yaparda abdessiz çıkar yollara die iki mertre ötemde yatıyo yazık kaydirigubbakcemile3

yaa midem yanıyo ne yapsam( dün öğlen salataya sirkeyi fazla kaçırdım.yerken iyi geldi ama sonra yandı midemm oıff ne yapsam acaba.

20 değil o 50 li bi rakamdı sanki.asgari ücret veriyo hemde geciktiriyo allahım ne insanlar var yaa.allah kolaylık versin canım.inş.daha ii bi iş bulur yakın zamanda

slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun
ayy eylülün taciz olayını bende okudum ayy allah korumuş kız seni anaamm ben ölürdüm korkudan
krikitosçum allah bol kazançlar versin kocana canımcım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…