- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.181
canım inşalah eşin tez zamanda daha çok ücreti olan bi iş bulurr...bu devirde çok zor..tek maaş, hele 600 tl ile geçinmekk..ama en azından ev kendiniznmiş canımm..olayın iyi tarafından bakarsak...evet tatlım 600 alıyor bide mert e verdiği bi para var devletin 20 mi ne tam bilmiyom onuda geç veriyolar bak ayın 5 inde alması gereken maaşı daha almadı eşim yarın öbürgün haftasonu die die atlatıyor lar bugün ayın 25 ialışverişe gitçez gidemiyoz evde tüp bitti af edersin banyo yapamıyoz evde tüp yok die adam kıçını dönüp yatıyo bana uykusunda bişey yaparda abdessiz çıkar yollara die iki mertre ötemde yatıyo yazık kaydirigubbakcemile3
hoşbuldumm eylülcan napıyonuz ya laa:)) bu akşam ednan bey var çok heycanlıyım.birde şu an çok açımm.( yemek gelse de ysem yaaa
a.s. a.s.a.s. oooooo zeyna sen burdamıydın ya hacı ,hoşgeldin canımmmmmmm..hiç böle bi karşılama görmedim senağlama
canım şöle kısaca özet geçeyim;
*yasmin bacımın diş olayı uykus sorunu ve koca mevzusu var Allah yardımcısı olsun
*maytap 1 haftadır cenabet geziyormuş abdest almayı unutmuş
*eylül kendini cennete gitcek sanıyo
hee kaçırdım konuyu her zamanki gibikaydirigubbakcemile3 yaa ama geçmişten bi sayfaya baktım sadece eylülün anlattığı tacizi gördüm ödüp koptuu( ayy bacım büyük geçmişler olsun valla çok fena bişey atlatmışsıın.sizin o bina girişleri ıssız falan mı ne cesaret bu insanlardaki yaa.Bazen oluyor ya kayıp çocuk aranıyor diye ilanlar falan. ( o kadar üzülüyorum ki oturup ağlıyorum inanınn allah kimsenin başına vermesinn.allahım mübarek gün onu yapan vizdansızların hepsini tepetaklak getirsin inş..
slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun
ayy eylülün taciz olayını bende okudum ayy allah korumuş kız seni anaamm ben ölürdüm korkudan
krikitosçum allah bol kazançlar versin kocana canımcım....
[ARKADAŞLAAAR MAYTAP SUÇSUZDUR HERŞEYİ YASMİN HATUN ETTİ BENDE ARKASINDAN VERDİM GAZI BU HALLERE GELDİ YOKSAM BENİM ARKADAŞIM TEMİZ BİR HATUNDUR HER ZAMAN zemuszemus
z
Kızlar yemekteydim.Ne o aramızda kıvıranlar, korkanlar, yağcılık yapanlar filan...Mert olun uleyyyyn:)))
ben böle bişeye alet olduğumu sanmıyorum ,kim kıvırmış ki bilmiyorumkismile
aşkolsun ama
Oooov tontişim tamam kııı...Yüklendik sana biraz di mi? Yaww en azından kocişi unutturduk:))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?