2008 Kasım Anneleri

cıtos ıyı aksamlar canım

yasmın senın kaynana da hakkaten cok kıncıymıs yaa
katır ınadı gıbı ne bu bu kadar
oglu babasını tanımayacak kadar

mmf senın cevrıye bızımkılerın yanında maasallahlık yanı

aştık biz onları kızlar ona göre önemli bişe değildi ama bütün mahallenin ağzındaydı bu konu ben çok kinciyim ama yüzede gelemiyorum öylede salak bi huyum var unutamasamda unutmuş gibi davranıyorum
sizinde aranızda zamanla herşey oturacak merak etmeyin düzelme unutma demiyorum yanlış anlamayın oturacak onlar size siz onlara alışacaksınız

Ya canım kardeşiyle 10 senedir konuşmuyo.Babasının cenazesinde yüzüne bile bakmadı.Benimle de aylarca konuşmadı.Kocasını şutlamış , ondan sonra kocama masal anlatır gibi babsını anlatmış biraz.Ne bencillik diğil mi...Bu yüzden sevemiyorum..

yasmın bence cok buyuk bır bencıllık
bu denlısı fazla bana gore
psıkolojık acıdan hıc tedavı ettırmeyı kımse dusunemıs uygulayamamıs mı
hersey bır kenara vazgecılmeyecek ınsanlar vardır hayatımızda aılemız gıbı
hadı o gorusmuyordu ama neden oglunu babasız bıraktı kı
en azından gorusmelerını saglamalıydı aslında

yaa işte arkadaşlar durumlar bundan ibaret bazılarına göre iyi bazılarına göre kötü ama biz iyi kayınvalideler oluruz inşallah hemgelinlerimize hem damatlarımıza

Son düzenleme:
mmf haklısın zaman herseyın ılacı canım ama
4 yıllık evlıyım sımdıye kadar hıc sesımı cıkarmadıgım halde duzelmesı gerekırken daha da kotu hal alıyor
sanırım karsılıklı bu ısler ınsanına gore degısıyor

derın gule gule canım

Kalimerom babası mevkii sahibi biri.Kendi deyimiyle jon benjaminli adam:))Bazen arasam adamı dünya gözüyle birbirlerini görsünler istiyorum ama ortalık karışsın istemiyorumbilmiyorumkismile

Kalimerom babası mevkii sahibi biri.Kendi deyimiyle jon benjaminli adam:))Bazen arasam adamı dünya gözüyle birbirlerini görsünler istiyorum ama ortalık karışsın istemiyorumbilmiyorumkismile

esın hıc babasını tanımıyor mu
yanı ne bıleyım kendı basına annesıne soylemeden hıc mı babasıyla gorusmedı yanı
ne hıssedıyor kı babasına karsı

ay ne cok soru sordum ama cok uzuluyorum bu duruma
ayrılıklarda olan hep coculara oluyor

hmm anladım talih kısmet gani yani
ben kocişimle evlenmek için çok dua aettim biraz zor oldu ama oldu
bebek için çok dua ettim ama o kolay oldu allahtan
şimdi devlet kapısı için dua ediyorum bilmiyorum allah bilecek artık

ohaa diyorum artık başka da bişey demiyorum

sağol canım benim amin hepimizinkini inşallah

getirebilirsin beyazmeleğim hatta adetliyken dua niyetiyle fatiha sureside okunabiliyo

ciddi misin ben okunamaz diye biliyordum bak ne kadar eksik biliyor muşum öğrendiğim iyi oldu sağol canım opuyorumnanaktan

Maytabım benimki öyle bişi yapmaz.Çünkü oğlunu onunlada paylaşamaz.Kendi boşanmış eşim 6 aylıkken. Kızkardeşi 50 yaşında evlenmemiş.Onu da engellemiştir...Kimseyi paylaşamıyo..

zaten evli olsaydı paylaşırdı kocasından boşandıktan sonra sırf çocuklarına sarmış dediğin gibi kancayı onlara takmış ama bencillik tabi bu kadar da olmaz

bana bak misafir arkadaş-lar yiyosa çıksana yukarı adınla afişe ederdim seni ama neyyyyyseeee banlandınız hala akıllanmadınız

cancağızım niye sinirleniyor gelmeye cesareti olan çıkar gelir zaten boşverin bakmayın aşağıya siz sölemeseniz benim aklıma hiç gelmiyor oraya bakmak
az önce bazı insanlar derken de onları kastediyordun dimi zemuszemus

miniğe katılıyorum bazen eşne hakkaten üzülüyorum çünkü çok or durum yaa allah yaşatmasın ama ben eşimden ayrılsam çok kavgalı dövüşlü bile olsam oğlumla babasının arasını asla bozmam istedikleri zaman birbirlerini görebilirler bence öyle olmalı
kayınvaliden bu konuda çok yanlış davranmış ama kayınpederinde de sorun var demekki allahtan öle bişey bekliyormuş çocuklarını görmek için hiç mi çaba harcamamış kayınvalidenle savaş vermemiş ilginç hakkaten

Eşim babasını hiç bilmez.Yalnız net.te görüyo.Kendi araştırmış.Bana da gösterdi.Babasına karşı bişi hissetmiyomuş.İnsan tanımadığı biri hakkında ne hissedebilirmiş.Kendisi öyle diyooo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…