- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.301
cıtos ıyı aksamlar canım
yasmın senın kaynana da hakkaten cok kıncıymıs yaa
katır ınadı gıbı ne bu bu kadar
oglu babasını tanımayacak kadar
mmf senın cevrıye bızımkılerın yanında maasallahlık yanı
yasmın bence cok buyuk bır bencıllık
bu denlısı fazla bana gore
psıkolojık acıdan hıc tedavı ettırmeyı kımse dusunemıs uygulayamamıs mı
hersey bır kenara vazgecılmeyecek ınsanlar vardır hayatımızda aılemız gıbı
hadı o gorusmuyordu ama neden oglunu babasız bıraktı kı
en azından gorusmelerını saglamalıydı aslında
Kalimerom babası mevkii sahibi biri.Kendi deyimiyle jon benjaminli adam:))Bazen arasam adamı dünya gözüyle birbirlerini görsünler istiyorum ama ortalık karışsın istemiyorumbilmiyorumkismile
Beyazmeleğim benim herşeyim oldu ama hep zor oldu.Hiçbişeyim yolunda gitmedi hiçbir zaman.Ama sonunda elde ederim, yaparım.Otobüse bindiğimde filan hani dengesiz, sarhoş birileri olunca gerilirsin.Çatar filan diye.Hep gelir bana çatar böyleleri.Çekerim ben böyle insanları ama başederimde:)))
len mantolama için olurmu delü parayı bulmak için dua ediciiim parayı bulunca herşey hallolcak hatta kocayıda kapıya koyabilirim 3 kuruşa sattı benim hanzo beni
kime sattı senin kkoca senin gibi bir hatun satılırmı
bende böle kaynna olucam çünkü öyle gördüm derrrrmişim
şimdi allahı var d.günümü asla es geçmez her sene bi terlik alır bu sene ekstradan bide atlet don almış beğenmem diyede ödü kopmuş ama güzeldi beğendim 50 kere sordu gerçekten beğendinmi diye kışlık bişey yapmaz ki versin ama yapsa kesin verirdi inanıyorum buna
bazen beni sinir ediyo ama genede sizinkileri duyunca kırmızı dötlü mumla arıyom cevriyemi
zaten sizinkiler gibi olsa altlı üstlü olamazdık
ama zamanında gerçekten çok sürtüşmelerimiz oldu 11 sene oldu dile kolay o bana ben ona alıştım kaale almıyorumartık çok damarıma basmazsa
2 senelik evli ve fatihe hamişleyken kocama kız beğenmişti karşı binadaki bekar kızı mesela size bi örnek
yasmın annenı tebrık edeım canım
benım babaannemde az degıldır hanı hakkını yemeyelım
ama annem benden ayırmaz gelınını sagolsun
bır de allah dagına gore kar verıyor
demek kı mucadelecı bır ruhun var senın
beyazmelegım allah kabul etsın canım opuyorumnanaktan
getirebilirsin beyazmeleğim hatta adetliyken dua niyetiyle fatiha sureside okunabiliyo
Maytabım benimki öyle bişi yapmaz.Çünkü oğlunu onunlada paylaşamaz.Kendi boşanmış eşim 6 aylıkken. Kızkardeşi 50 yaşında evlenmemiş.Onu da engellemiştir...Kimseyi paylaşamıyo..
bana bak misafir arkadaş-lar yiyosa çıksana yukarı adınla afişe ederdim seni ama neyyyyyseeee banlandınız hala akıllanmadınız
Kalimerom babası mevkii sahibi biri.Kendi deyimiyle jon benjaminli adam:))Bazen arasam adamı dünya gözüyle birbirlerini görsünler istiyorum ama ortalık karışsın istemiyorumbilmiyorumkismile
esın hıc babasını tanımıyor mu
yanı ne bıleyım kendı basına annesıne soylemeden hıc mı babasıyla gorusmedı yanı
ne hıssedıyor kı babasına karsı
ay ne cok soru sordum ama cok uzuluyorum bu duruma
ayrılıklarda olan hep coculara oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?