2008 Kasım Anneleri

cidden üzülüyorum yaa kötü oluyorum ben babasından ayrı düşünemiyorum oğlumu allah ölüm zulüm vermesin :Saruboceq:

bazı babalar öyle tatlım bi tanıdığımın çocuğu 13 yaşında ve babası mahkemede hiçç görmiicem diye imza atmış böyle manyaklarda var yaane

valla manyakmış nasıl insan bunlar yaa ben çok merak ediyorum
benim kuzenim eşinden boşandı kızı 3 yaşındaydı o sırada anası istemedi mahkemede bakamam ben ona babasında kalsın dedi
kızcağız arada sırada anası isterse giderdi yanına orada azarlanır dayak yer gelirdi yavrum şimdi 12-13 yaşlarında sanırım şimdi de o annesini istemiyor gitmiyor iyi de ediyor

bence kendını kandırıyor
gercekten hıcbırsey hıssetmeseydı arastırmazdı bıle
zayıf nokta olark goruyor kendınde bu konuyu onemsemıyormus gıbı davranıyor kanımca

bence kendını kandırıyor
gercekten hıcbırsey hıssetmeseydı arastırmazdı bıle
zayıf nokta olark goruyor kendınde bu konuyu onemsemıyormus gıbı davranıyor kanımca

katılcan vereliniortak

Denemeyi düşünüyorum.Ama Ferhunde gibi ortalığı bulandırmak istemiyorum:))

yoo bu ferhundelik değilki sen kocanın iyiliği için yapıyorsun bunları tabi dolayısıyla sizin için ailen için bunun neresi ferhundelik

Ya babasıda hayret verici.4-5 Yaşında istemiş , ilkokulda kart falan atarmış bayramlarda.Sonra bağlar kesilmiş.ıkisi de öğretmen valide ve pederin.Ortak arkadaşlar var.Belki haber alıyodur..

mucıze sana da hayırlı kandıller canım

yasmın bence zamana ıhtıyac var bu konuda
yanı esın ısteseydı babasıyla gorusmesı ımkansız degıldı
demek kı anne ıyı doldurmus babaya karsı ve babasının ılgısızlıgı de etken olabılır
kas yapalım derken goz cıkarmak var ısın ıcınde
hayırlısı canım

mmf su renk renk renk ne ıs bı soyleyıver hele

oov kıyamam kuzuya canım yaa nyse buna da şükür nasıl özlemiştir evini kimbilir yavrum benim iğnelerle toparla kendini daha iyi olur inşallah allah bir daha göstermesin

oov kıyamam kuzuya canım yaa nyse buna da şükür nasıl özlemiştir evini kimbilir yavrum benim iğnelerle toparla kendini daha iyi olur inşallah allah bir daha göstermesin

sağol canım ya,iğne vaktı gelince beni sıkıntı basıyo ama mecbur.evi çok özlemiş akşam durmadı yerinde serumdan çıkınca ipi kopmuşlara döndu

Mucizecim tekrar geçmiş olsun.ınşallah bir daha böyle durumlar başınıza ve başımıza gelmez..

Canlar ben çıkıyorum.Kalimerom sıkma canını.Seni kocamaaan seven bi kocan var, unutma.Ve de biz. ıyi akşamlar..

sağol canım ya,iğne vaktı gelince beni sıkıntı basıyo ama mecbur.evi çok özlemiş akşam durmadı yerinde serumdan çıkınca ipi kopmuşlara döndu

ay yavrum yaa koşsun annesi bırak haketti kuzucuk
napalım buna da şükür inşallah iğneleri de bitecek

gecmıs olsun mucızecım
evet canım sıkıldı bıraz

neyse ben cıkayım
gorusuruz kızlar herkese tekrar hayırlı kandıller

iyi akşamlar kalimerom sıkma canını herşey olacağına varır

bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…