- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.321
Eşim babasını hiç bilmez.Yalnız net.te görüyo.Kendi araştırmış.Bana da gösterdi.Babasına karşı bişi hissetmiyomuş.İnsan tanımadığı biri hakkında ne hissedebilirmiş.Kendisi öyle diyooo:))
bazı babalar öyle tatlım bi tanıdığımın çocuğu 13 yaşında ve babası mahkemede hiçç görmiicem diye imza atmış böyle manyaklarda var yaane
Eşim babasını hiç bilmez.Yalnız net.te görüyo.Kendi araştırmış.Bana da gösterdi.Babasına karşı bişi hissetmiyomuş.İnsan tanımadığı biri hakkında ne hissedebilirmiş.Kendisi öyle diyooo:))
sen Anıl'ı bir götürsen kayınpederine bir daha ayrılamaz oğlunu da bırakmaz torununu da seni de kıymetli olursun valla filmlerdeki gibi
bence kendını kandırıyor
gercekten hıcbırsey hıssetmeseydı arastırmazdı bıle
zayıf nokta olark goruyor kendınde bu konuyu onemsemıyormus gıbı davranıyor kanımca
Denemeyi düşünüyorum.Ama Ferhunde gibi ortalığı bulandırmak istemiyorum:))
iyi akşamlar,mevlut kandilinizi mubarek olsun.allah butun dualarınızı kabul etsin.
iyi akşamlar,mevlut kandilinizi mubarek olsun.allah butun dualarınızı kabul etsin.
oov kıyamam kuzuya canım yaa nyse buna da şükür nasıl özlemiştir evini kimbilir yavrum benim iğnelerle toparla kendini daha iyi olur inşallah allah bir daha göstermesin
sağol canım ya,iğne vaktı gelince beni sıkıntı basıyo ama mecbur.evi çok özlemiş akşam durmadı yerinde serumdan çıkınca ipi kopmuşlara döndu
gecmıs olsun mucızecım
evet canım sıkıldı bıraz
neyse ben cıkayım
gorusuruz kızlar herkese tekrar hayırlı kandıller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?