- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.301
Yaaaaa, sen miydin kaynanalık yapaaaan, sen miydin kızlarımıza asılan. Gör bakalım şimdi, kız annesi olmak nasıl bir şeymiş :) Baksana şuna, maşallah o kadar tatlı ki ister kız olsun ister erkek.
günaydın kıslar
görüşmeyeli nasılsınız bakalım valla ben idare ederim iki gün izinli idim bugün başladım işe
cuma günü apar topar hastanelik oldum sancım vardı cok ve erken dogum riskim cok fazlaymış dr öyle dedi bi daha sancı girerse hastanede uzun süre kalmam gerekecekmiş bu cektigim üçüncü sancıydı zaten ve acayip korkuyorum erken olmasından
dünde kontrole gittik allaha şükür bebiş cok iii tam bir kilo olmuş ve bende tam bir kilo almışım
bu arada sordum nasıl bizim oglan diye ama dr amca bize bu biraz kıza benziyo dedi ya ama bakmaya calıştı iyice göstermedi bi hafta sonra bi daha cagırdı tekrar bakacak ben hala oglum diyorum cünkü feci alıştım içimede öyle doguyo aslında ama her an bi süprizle karşılaşabiliriz işte haftaya belli olacak kesin olarak hadi hayırlısı artık
kalimerocum son zamanlarda hepimiz bu tür kabusları sıkça görmeye başladık..takma kafanı normalmiş..
görümcende akşam yemek yedinmi kız?cokacimcoook
kalimerocum naaptı göümcen.aay ne sinirler hee şu durumlarımızdan faydalanıyorlar sankibizi sinirlendirmek için.Allah iyilik versin ne diyim.
günaydın kıslar
görüşmeyeli nasılsınız bakalım valla ben idare ederim iki gün izinli idim bugün başladım işe
cuma günü apar topar hastanelik oldum sancım vardı cok ve erken dogum riskim cok fazlaymış dr öyle dedi bi daha sancı girerse hastanede uzun süre kalmam gerekecekmiş bu cektigim üçüncü sancıydı zaten ve acayip korkuyorum erken olmasından
dünde kontrole gittik allaha şükür bebiş cok iii tam bir kilo olmuş ve bende tam bir kilo almışım
bu arada sordum nasıl bizim oglan diye ama dr amca bize bu biraz kıza benziyo dedi ya ama bakmaya calıştı iyice göstermedi bi hafta sonra bi daha cagırdı tekrar bakacak ben hala oglum diyorum cünkü feci alıştım içimede öyle doguyo aslında ama her an bi süprizle karşılaşabiliriz işte haftaya belli olacak kesin olarak hadi hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?