2008 Kasım Anneleri

Günaydııııın soğuk kasım günleriiiniiiiin, sıcak, güler yüzlü anneleriiiii, hepiniz programımıza hoşgeldiniiiiiizz. Ayyy içim daralıyor kızlar sıcaktan ne uyuyabiliyorum, ne uyanabiliyorum, böyle sarhoş gibi dolaşıyorum etrafta.

Sekretercim, söyle o bebişine dursun durduğu yerde. Günleri şaşırdı canım benim. Şaka bir yana geçmiş olsun. Erken doğum için de moralin çok önemli olduğunu unutma. Bebişin (kız ya da erkek hiç farketmez) 40. haftada doğacağına inan her zaman ubnu tekrarla kendine ve rahat ol canım.

Daisy hoşgeldin aramıza.

ay aslında moralim cok ii benim hiç bi sorun yok allaha şükür ama benim velet biraz aceleci olacak sanırım ay ama var ya cektigim sancı yok mu ay allahım ne sancı yaa hadi zamanında olsa gam yemeyecegim bi kez cekip hadi bebiş geliyo diyecegim ama nerdeee bu üç oldu bi daha olursa bakalım ne edecegim
ya şimdi ben kızım diye mi sevecegim oglum diyemi ay şaşırdım valla ya tabi yeter ki saglıklı olsunda ama insan merak ediyo be kıslar üstelik burda sünnet hayalleri kurarken kız bebeklere asılırken bi de kızın olabilir diyo dr ay cok garip işte:CüvCüv::CüvCüv:

Yaaaaa, sen miydin kaynanalık yapaaaan, sen miydin kızlarımıza asılan. Gör bakalım şimdi, kız annesi olmak nasıl bir şeymiş :) Baksana şuna, maşallah o kadar tatlı ki ister kız olsun ister erkek.

Yaaaaa, sen miydin kaynanalık yapaaaan, sen miydin kızlarımıza asılan. Gör bakalım şimdi, kız annesi olmak nasıl bir şeymiş :) Baksana şuna, maşallah o kadar tatlı ki ister kız olsun ister erkek.

olsun bize ne daha bi hafta var kesin sonuç almama bu bi hafta boyunca ben hala sizin kızlara asılabilirim işte ohhhhh:sm_cool::sm_cool:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine fazla kıpırdama bari erken doğumu ne tetikliyorsa aman onlardan sakın çok çok geçmiş olsun

ammmaaaaaaaaaaaa kız olma olayına gelince bayağıda kızlara asılmıştın hani bence cocuk kız değil erkektir ama bence sen kız annelerini çok sıkıştırıyorsun diye seni kontrol altına almak için saklıyordur bence:)))kaydirigubbakcemile

kalimerocum son zamanlarda hepimiz bu tür kabusları sıkça görmeye başladık..takma kafanı normalmiş..
görümcende akşam yemek yedinmi kız?cokacimcoook

kalimerocum naaptı göümcen.aay ne sinirler hee şu durumlarımızdan faydalanıyorlar sankibizi sinirlendirmek için.Allah iyilik versin ne diyim.

dun aksamdan berı benı aglatıyor gorumcem sagolsun
aksam esımle bırlıkte gıttık zaten esım aramıstı bız gelıcez dıye
hemen oturma odasına esımın onune bır kucuk masa getırdı koydu
butun sevdıgı yemeklerı yapmıs ustune kızartmalar, tatlılar, mısır haslamalar, meyveler esım ıcın herseyı yapmıs
ve hepsını daha esım yemeden ustuste getırdı dızdı masaya onlar bız gıdene kadar yemısler bız gec gıdıyoruz genelde
ben burada yeyıp gıtmıstım ama nezaketen oturuyorum yıne ve sadece salata aldım tabagıma onu bıle dızdı sagolsun bogazıma yermısın dıye ıkram bıle yok bana karsı hep esıme
esımle ozel ılgılenmeler sevmeler falan bana bır kez bıle halımı hatrımı sormadıgı gıbı bebegımı bıle sormadı ve tam 2,5 aydır bızı gormuyordu
sadece ve sadece esım bızı yok farzedıyor kadın
ben ona halını hatrını sorunca kısa ve net cevapla yıne kardesıne donuyor
benı merak edıp sormadı ama karnımdakı mınık yavrudan ne ıstedı bılmem nasıl gıdıyor dıye bıle sormadı
mahallenın fırıncısı bakkalı bıle nasıl gıdıyor dıye sorarken o bır hala olarak bızı yok sayıyor
zaten esı hosgeldın bıle demıyor
esımın hatrına gıdıyoruz ama her defasında sınırımden patlıyorum

esım bızımkıler boyle tuhaflar sen takma kafana dıyor ama nereye kadar
cok agır geldı davranısı butun gece agladım bas agrısından duramıyorum sımdı de

Ahh Kalimero nasıl kızdım sana. Eeee madem öyle sen niye gidiyorsun onların ayaklarına. Tamam ama eşin hatırı da bir yere kadar. O da görmüyor mu senin şu iki canlı halinle böyle üzülmene göz yumuyor. Gidecekse kendi gitsin o zaman seni niye taşıyor!!! Bizimkiler tuhaftır demekle teselli edilecek bir olay değil ki. Bırak sen gitmeyince ne konuşuyorsa konuşsun. Ne diyecekse desin. Senin haklı nedenlerin var. Canım benim yaaa, nasıl insan bunlar bilmem ki. Sen üzülme. Bebişine yazık. Onlar sana geliyorlar mı? Bebek olunca da gelmezlerse sen de bir daha adım bile atmazsın işte onların evine.

julıanne ıkı yılımız bıttı 3.yıla devırdık ve kendılerı kapımızı bıle acmadılar
6 ay once evımde kuran okutuyordum cagırdım 5 gorumceden sadece 2 sı geldı ve gıttı
zaten arayıp sormazlar ılgısızdırler ama bu gorumcem hepsınden farklı
esımın uzerınde cok emegı varmıs ve takıntılı bır sekılde duskun esıme
hıc kıskanmıyorum hatta ılk baslarda anneler gununde hedıye alıp gıdıyordum evıne esımle bırlıkte
ama hıcbır zaman bırak kardes olmayı gelını bıle olamadım
esımde dıyor kı "ablam artık benı senınle gormeye alısmak zorunda benı yalnız bırakma kı benım bır aıle oldugumun farkına varabılsın" dıyor
ama kadın ruh hastasımıdır nedır anlamadım hala benı kabullenemıyor kıskandıgını da bellı eder yanı
esıme de bırsey dıyemıyorum o da kaldı arada benım aılemı goruyor ılgı alaka sevgı hepsı hat safhada ıstıyor kı kendı aılesıyle de boyle olalım ama maalesef nato kafa nato mermer

canım benim juliye katılıyorum.ne takıyosun kafana?
bidaha gitmeyiverirsin olur biter..
bu ne ya..bukadarda olmazki..
hem onlar senin göz yaşlarını haketmiyolar bence..
sen bebişinle kendini düşün ve hiç umrunda olmasın.onlarda doğumdan sonra geldiklerinde sende onlarla ilgilenme sadece bebeğinle ilgilen..-tatlicadiarzu-

Canım bence eşine uygun bir dille anlat. Kendi başına çözsün ablasıyla bu derdini. En azından bebek doğana kadar. Senin de üzülmemen lazım. Anlıyorum bir şeylere çabalıyorsunuz ama şimdi ailelerinizden hatta kendinizden bile önce bebeğinizi düşünmeniz lazım. Hadi sen de üzülme artık. Eşin de seninle birlikte, senin yanında. Ne olacak onlar da kabul etmesin. Sen de farzet ki eşinin hiç kız kardeşi, ablası yokmuş :)

zaten esımde ramazan boyunce gıtmeyız dedı bayramda gırer cıkarız dedı
bende cok uzuldugum ıcın uzuldu ama ablamla konusmamın bıle faydası olmuyor dıyor
eger bebek olunca da boyle yaparlarsa bayramlarda bıle gıtmeyız dedım esıme
hatta sınırlerım cok bozuldugu ıcın eger senı benımle gormeye tahammulu yoksa ben yorulacagıma o yorulsun bundan sonra senı hıc gormeyecek dedım
esım sınırlı oldugum ıcın tamam dedı ama sonucta ıkı kardesı ayıramam bırbırınden

asıl uzuldugum hıcbır munakasa, kırgınlık, saygısızlık vs hıcbır sey olmadı
bu muameleyı hakedecek ne yaptım bılmıyorum

canım benim geçmiş olsun bebeğin inşallah zamanında
doğar kendine dikkat et tamam mı eğer kız olursa da farketmez
sağlık daha önemli değil miyerimseniben

haklısınız aslında benım bu derece uzulmus olmam onun umurunda bıle degıl maalesef

yapacak bır sey yok zaten sıcaklardan bunalıyorum sanırım bıraz daha hassas oldum hamılelık sebebıyle
aglamaya da yer arar oldum resmen zaten sıcak bır yandan, tuhaf ruyalar bır yandan
kramplarımda sagolsun benı hıc bırakmıyorlar
tum hamısler ben gıbı bılmem ama yanıyorum

evet evet hepimiz yanıyoz kalimerocum.
ama kramp şikayeti olan arkadaşlara doktor mağnezyum vermiş ve geçmiş.sen kullanmıyomusun?
kullanmıyosan doktoruna sormalısın bence..

kalimerocum moralini böyle insanlar için bozduğuna değmez gerçekten ya
aman gözyaşlarınıda değersiz insanlar için harcama sakla ki bebişin doğduğunda mutluluktan ağlayacaksın
inşallah sende ki görümce de maşallah benim görümcelerim allahtan böyle
değiller eşimden çok beni arar sorarlar ama antalya da yaşıyorlar bir de

saol asortıecım
yapacak bır sey yok herkes bırbırnı oldugu gıbı kabul etmek zorunda sanırım

belkı de ben cok hassas davranıyorum dıyor ve kendımı tesellı etmeye calısıyorum ama...
oglusumu beklıyorum sabırsızlıkla o herseyı unutturacak ınsa allah bızlere

kramp olayına gelince doktor bana dedi ki seni çok rahatsız etmiyorsa
ilaç yazmayım dedi zaten mide için şurup verdi kan hapı falan verdiÇok üzgünüm çoook
ilaçta içmek istemiyorum sürekli:1rolleyes: neyse kramp için bol bol ceviz ye dedi
bende zaten yiyorum ama bir avuç falan dedim iki avuç ye o zaman dedicokacimcoook
sizde ceviz yiyormusunuz?
bir de soda zararlı mı ya dün öyle bişey sordum ben içinde ki minerallerden
yararlanmak için içiyorum ama..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…