2008 Kasım Anneleri

boşver minik kalimerocum ya klasik kıskanç türk aile tipi işte ama yani yenilene içilene de yapması çok ayıp insanın nefsi çeker diye düşünüp bir parça yemem dese bile vermesi gerekiyor bu senin önüne bile getirmiyor hayır birşey değil tepsiye tek çatal mı koyuyor yani tamamen sen yokmuşsun gibi utanmaz kadın eminim epeyce yaş farkınız vardır oradan geliyordur kendine güveni

canım valla duymazdan geleceksin benim eşimede halası bakmış 15 sene her seferinde gelmiyosun gitmiyosun demeler laf sokmlar biz nişanlıyken yapmadığı kalmadı kıskanmıştı resmen biz şimdi cok nadir gidiyoruzve cok kısa zaman kalıyoruz evlerinde bana bişey dediklerinde cevaplarını veriyorum o yüzden benim yanımda bişey diyemiyolar eşimde tek başına gitmek istemiyo cünkü ona istedikleri yerden laf sookuyolar halasının kızları sırf laf sokmak için telefon ediyolar bende bu yüzden onu hiç yanlız bırakmıyorum öyle oluncada durmadan kayınvalideme şikayet ediyolar bizi bende söyledim valla ne derse desin dedim kendi kendilerine yaptılar bundan sonra böyle sıkıyosa bana söylesin ilk önceleri oda söylüyodu bak böyle diyo şöyle yapın böyle yapın baktı kendi kafama göre hareket ediyorum bişey diyemiyo şimdi

ahhhh kalimerocum ahh valla öyle bir yarama parmak bastınki .benim görümcemle değil yengemle sorun .ahh anlatsam kitaplara sığmaz ama boşvericeksin şimdi bebişleri düşünmemiz lazım.kendisi de hamile ve yeğenimi bana göstermiicekmiş ki yeğenlerime ne kadar düşkün olduğumu çok iyi bilir kendi çouklarımdan ayırt etmem.annemin kapısını kapattı bana ama napiim Allah bilsin diyorum.ben kendi bebeğimebişey alırken onunkinede aynısının değişik rengini alırdım hep ama kapılar kapandı diyince hepsini koydum kendikime valla insanlarla uğrşaıcak hiç halim yok.sende boşver 3 kuruşluk kişiler için üzülmeye değmez inan bana.sende ona göre gardını al üzülüyosun her seferinde madem gitme güzelim.sonunda kendi düşünecek emin ol neden böyle oluyo diye.bebişlerimiz Allaha emanet:Saruboceq:

yaw kızlar neden bu kadar gereksiz kişileri takıyorsunuz ki kafanıza:mymeka:
allaha havale edin herşeyin iyisini o bilir sizin bebeğiniz olacak
onu strese sokmayın şimdiden birazcık polyannacılık oynayın:1rolleyes:
doğurunca çatır çatır tartışırızsositososito şimdilik en azından bebekleriniz
için sabır dileyin:Saruboceq: kocalarınızı yalnız bırakmayınyerimseniben
herkese he deyin geçin yerimseniben

saolun kızlar
en azından kocam herseyın farkında
dunden bu yana benı mutlu etmek ıcın elınden gelenı yapıyor
onlar benı kabullense de kabullenmese de esımle mutluyum ve bundan rahatsızlık duyuyorlar

asortıecım bende hergun bır sıse maden suyu ıcıyorum sanmıyorum zararı olacagını doktorum onerdı
cevızı mıdem almıyor ama zorlamaya calısıcam bundan sonra cunku sıkıldım ılac ıcmekten zaten saatlerını de tutturamıyorum
mesela ılacın bır tanesınde 1 saat oncesınde ve sonrasında bır sey yemek yok,
1 tanesınde yemekten hemen yarım saat sonra falan bu sekılde bırkac ılac olunca zor oluyor

evet ya ilaç bende unutuyorum çünkü yemekten 2 saat sonra bir de süt ve süt ürünlerinden
iki saat sonra gerçi aynı şey ama yemekten sonra olsa unutmayacağım içeceğim
iyi ki mide şurubum yemekten sonra onu unutmuyorum

salam kızlar nasılsınız?

sekretercim geçmiş olsun canım kendine dikkat et
inşallah zamanında hayırlı ve sağlıklı bi şekilde gelir bebeğin

kalimerocum arkadaşlar söylenmesi gereken herşeyi söylemişler
değmez güzelim kendini üzmeye
şu bir gerçek ki hiç kimse kendi ailen gibi olmuyor
sen eşinle mutlu musun? bitmiştir gerisi boş zaten

şu kramp olayına gelince benim tam bi kramp girmiyor ama her an girecekmiş gibi bir ağrı oluyor
özellikle sağ bacağımda bende sürekli pozisyon değiştiriyorum
özellikle geceleri nasıl yatacağımı şaşırmış durumdayım

sekretercım ayy canım kendıne dıkkat et cok uzuldum bol bol dınlen ınsallah senın ve hepimizin bebeklerı gununde dogarlar yawru kusum uzulme

kalımero daha gecmıs olsun dıye yazacakken bıde gorumcen cıkmıs allahım boyle ınsanlar varmı cok tuhaf normal degıl bence gorumcenn cok uzuldum senın yerıne kardesımın esı olcak kızı dusundum hıc sevmıyorum ama hamıle oldugunda cıldırırım herhalde hedıye bıle aldık kardesımle (gercıevlı bıle degıller)uzulme hamıle hamıle senı uzmus allahından bulsun sen bebegını dusunn canımmm

merhaba güzel anneler,nasiliiz bakalim bugün?

sekretercim cok gecmis olsun canim,bekleme erken gelicek diye
insl.vaktinde gelicek bebegin..

kalimerocum nasil kizdim anlatamam görümcene.seni tabiki sevmek zorunda diil ama
artik alismali kardesiyle evli olduguna vede illaki saygi duymali evine kadar gelen bir insana..
hic üzülme canim,sen bebegini düsün..birak ister gelsinler ister gelmesinler..esin biliyorya
durumu önemli olan o.

mmmf27 sende takma hayatim kafana,bunlar bizim en güzel gecirmemiz gereken zamanlar.
sakin düsünüpte bu gereksiz ayrintilara takilmayin,üzülmesin bebislerimiz..

ben gece uyanip kosarak banyoya kostum kizlar,cok fena ne yersem cikardim.
daha önce bu kadar yogun olmamisti,icim disim mahfoldu benimya..bebek baski yapiyorda
ondanmi oluyorki ?

olabilir canım
istersen yastığını yükselt biraz böylece midendekilerin yemek boruna gelmesini engellemiş olursun
ben de bir kaç kez yaşadım aynı durumu hemde mide yanmasıyla beraber
geçmiş olsun

olabilir canım
istersen yastığını yükselt biraz böylece midendekilerin yemek boruna gelmesini engellemiş olursun
ben de bir kaç kez yaşadım aynı durumu hemde mide yanmasıyla beraber
geçmiş olsun

ben yastiksiz yatiyorum fatercim ya..hamile kalinca biraz alismaya calistim ama
bir süre sonra yine yastiksiz uyaniyorum..

canım yastıkla yatmaya çalış artık bu haftalardan sonra deniz bebek daha çok büyüyecek
ve midene daha çok baskı yapacak
inşallah bir daha böyle sorun yaşamazsın

günaydın kızlar;
sekretercim geçmiş olsun canım..bence işi bırak madem böyle bir tehlike var..riske atma kendini..dinlenmekle erken doğum ertelenebiliyor ..hatta gününde doğum yapılabiliyor bu şekilde..sen fazla takmamaya çalış.
çilekcim yastıkla yat canım hem nefes hem mide açısından önemli
herkese mutlu günler diliyorum..

ay benimde bulantım falan oluyor ama ağrı yapıyor benim mideme:a015:
hemde çok ağrıyor midem o da bebek baskı yaptığı için dedi doktora.s
kızımda sağolsun eli kolu kafası hep midemde geziyor:asigim: beni de
çabuk acıktırıyor yoksa acıkacağımdan değil yanekaydirigubbakcemile3

cılekcım gecmıs olsun canım
bende de sık sık mıde bulantısı oluyor ama ben cıkaramıyorum en basından berı
doktorun mıde yanması ıcın verdıgı surub bulantıma da ıyı gelıyor aslında
bence doktorunla gorus derım

çilekcim geçmiş olsun canım..bende senin gibi yastıksız yatanlardandım.ama hamile kaldığımdan beri hem 3 yastıkla(başımın altına,karnımın altına vede bacaklarımın arasına) hemde sol yanıma yatıyorum.napalım onlar için herşey..:asigim:
asorticim bende haftada bikaç kez bir avuç ceviz yiyorum.aynı zamanda omega3 açısından zengin olduğunuda unutmayalım arkadaşlar..yerimseniben

Selam kızlar kalimero boşver arkadaşım sen görümceni ne manyak karılar var piyasada yaww:mymeka:sekreter sende dikkat et kendine Allah korusun erken doğum falan olmasın inşallah.Çilek sanada geçmiş olsun çıkarmak zor iş ben çok korkarım niyeyse gözlerim dışına çıkacak diye Allahtan aşerme muhabbetim olmadı sadece midemde asit patlaması oluyo bazen.Ha bu arada bizim şeker tahlilimiz gayet iyimişAllaha emanet olun küçük göbüşlülerkaydirigubbakcemile2

bacaklarima kyuyorum yastikta digerleri kayip gidiyor benden,anlamadim :)

ya benim doktorum bana yine kuruyemis yemiyosun dimi diye sordu.hayir dedim,

halbuki hem onun hemde esimin haberi olmadan birazcik yemistim ben..bebegin eli ayagi

sürekli midemde ondan bu kadar bulanti var sanirim..

off yine geldi,ben gidiyim yatayim vok öptüm hepinizi iyi bakin oglumun kuzenlerine:)

AYY KIZLAR BENDE UYUYAMIYORUMM
YASTIGIM HEP TER OLUYOR
MIDE SORUNU CEKEN ARKADASLARIM BASINIZIN ALTINA BIRYASTIK FAZLA EKLEYIN BASINIZ YUKARDA OLSUNN RAHAT UYURSUNUZ hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…