2008 Kasım Anneleri

yok be öle güzel falan değildi allahın domates peynir biberi o kadar
ay canım ya kusura bakma canını çektirdiysem ben bulunabilecek şeyler
diye açık açık yazmıştım kusura bakma yaa

Yaa bir de size çok komik gelecek ama son gittiğimde doğum tarihi 25 kasımdı. Belki bu tarihi bekler ve burcu yay olur diye ben normal doğum istiyorum. Ama bunun nedenini de kimseye söyleyemiyorum. Dalga geçerler diye (( Çok mu saçma kızlar yaaaa. Bir de sanki sezaryanla doğunca kaderi etkilenir gibi geliyor.

Yaa bir de size çok komik gelecek ama son gittiğimde doğum tarihi 25 kasımdı. Belki bu tarihi bekler ve burcu yay olur diye ben normal doğum istiyorum. Ama bunun nedenini de kimseye söyleyemiyorum. Dalga geçerler diye (( Çok mu saçma kızlar yaaaa. Bir de sanki sezaryanla doğunca kaderi etkilenir gibi geliyor.

tabi canım fenamı bak günlerinizi belirlemiş oldum ama bizim veletler sürpriz yapıp erkende gelebilir son ay ne olur ne biter bilinmez ablam sezeryan için gün almıştı ondan da 10 gün falan önce geldi yeğenim hemde maşallah turp gibi aslanlar gibi bebek doğuma hazır boyuta geldiğinde gününü beklemeden gelebilirmiş herşeye hazırlıklı olun ve kızlar benden size tavsiye sularınız falan gelince sakın heyecan yapmayın tabi vakti saati gelince erken doğumdan bahsetmiyorum öyle doğum hemencecik olmuyor benim sular gelmişti 3.5 saat sonra hala açılma falan yoktu sezeryana alındım hiç heyecanlanmayın olur mu?

birde bende kızımda doğum gününü kendinin belirlemesine çok sevinmiştim sezeryan olmasına rağmen o doğacağı günü kendi belirledi normal doğum belirtileriyle gittik ama olmadı şimdi oğlumda doğum tarihini kendimizin belirlemesi benimde hiç hoşuma gitmiyor ama elden birşey gelmiyor şekerim yani bu düşüncende yalnız değilsin

bu arada benim kızım 1 ocak doğumlu hemde gerçek 1 ocaklı öyle tarihi bilinmeyipte yazılanlardan değellllllllllllllllllll:sm_cool:

çilekcim ve polipecim çok sevindim kontrolün iyi geçmesine..bizde cumartesi görücez kızımızı inşallah..
asortik cim doğurmaya karar vermişsin canım yardıma geliyimmi..kaydirigubbakcemile

Julicim yatiyorumya,nerede bir bakalim diye kontrol etmeye basladi göbegimi..zaten benim oglusumun kafasi hep sagda.bazen cok belirgin yapiyor ama o anda hicte belirgin diildi..biraz göbegimi kontrol etti sonrada iste burda kafasi dedi ve avcunun icine alir gibi yapti iki eliyle ve hafif salladi..ben yattigim icin tam göremedim..insl. anlatabilmisimdir canimya..

Cok tsk,ederiz teyzoslari insl.hepimiz sorunsuz atlatiriz su kalan az dönemide.

Biz artik büyüydükya ayaklarimiz daha belirgin annemin göbeginde:) o tutmaya calisiyor ama ben

simdilik kaciriyorum,annemde arkamdan takip ediyor ayaklarimi.Bazende kaldiriyorum ayagimi

annemin midesine ve bi süre kaliyorum öyle..kivraniyor ama cekmiyorum ayaklarimi...

size Denizim agzindan yazdim kizlar,ayaklarini o kadar hissediyorumki sanki dokunuyorum ben onasenağlamasenağlamasenağlama

Kalimero açmı kalıyon off ne kötü ama niye yemeklerimi kötü?merak ettim walla

valla tam aksıne aslında cok guzel yemek yapıyor koftehor
ama gorumcem esımı arayıp cagırır gel dıye
esımde hıc yalnız gıtmez her defasında benı de goturur tabıı gorumcem kapıda benı de gorunce hemen sallandırır yuzunu :1closedeyes:
yemegı esımın onune tepsı ıle getırır koyar resmen sen yeme dıye
sonracıma esım bana ye ye dıye ısrar ederde elıem catalı alırsam lokmalarımı sayar sagolsun cokacimcoook

oyle tuhaf bır yaratık benım gorumcem ama mecburen 2 ayda bır de olsa gıdıyoruz ıste
zaten ben bır guzel doyurdum karnımı cokacimcoook
mıdem gorumcecımın eksı suratını gorunce yanmasın dıye surubu da ıctım :jeyyar:
gardımı aldım gıdıyorum

selam kızlar ben geldim.
sabah dışarı mağazaları gezmeye çıktık biraz..anca geldik..dışarısı felaket sıcaktı ama allahtan klimalı alış-veriş merkezlerindem dolaştık ve ben çok kötü olmadım.
çilekcim ve polipecim doktor kontrolleriniz iyi geçmiş sevindim.
kalimero annene ve eşine geçmiş olsun..ama bence inadına görümcende de yemek yemelisinki içine otursun onunda..-tatlicadiarzu-
julicim ben yapıp getireyim sana sandöviç sen üzülme kıyamam:asigim:
eylül sende geçen hafta attın bize havanı..çıkıcam tv falan..:dilcikar:neyse şaka sıcaktı gerçekten bugün çok iyi yapmışsın..
yav ben 2 adım atınca çabuk yorulur oldum.akşamda eve gittiğimde kociş evi silmiş süpürmüş sağolsun ama tuvalet ve banyoyu beceremez.ben gidince yaptım.yarım saatlik bi iş..ama canım çıktı..bide sıcak..sabaha kadar yatakta sağa dön sola dön her yerim ağrıdı inledim durdum.geçenlerde arkadaşlardan biri burada gece yatarken karnım ve göbeğim acıyo demişti..benimde bi süredir öle..özellikle midemin olduğu yer ve göğüs kafesimin altı..sizede oluyomu?

günaydın kıslar
görüşmeyeli nasılsınız bakalım valla ben idare ederim iki gün izinli idim bugün başladım işe
cuma günü apar topar hastanelik oldum sancım vardı cok ve erken dogum riskim cok fazlaymış dr öyle dedi bi daha sancı girerse hastanede uzun süre kalmam gerekecekmiş bu cektigim üçüncü sancıydı zaten ve acayip korkuyorum erken olmasından
dünde kontrole gittik allaha şükür bebiş cok iii tam bir kilo olmuş ve bende tam bir kilo almışım
bu arada sordum nasıl bizim oglan diye ama dr amca bize bu biraz kıza benziyo dedi ya ama bakmaya calıştı iyice göstermedi bi hafta sonra bi daha cagırdı tekrar bakacak ben hala oglum diyorum cünkü feci alıştım içimede öyle doguyo aslında ama her an bi süprizle karşılaşabiliriz işte haftaya belli olacak kesin olarak hadi hayırlısı artık

gunaydın kızlarr

sekretercım gecmıs olsun canım ınsa allah saglıkla gunune kadar bekleyebılırsınız

butun gece tuhaf ruyalar gordum
hatta doktorum bana normal dogum yapamayacagımı falan soyledı cok uzuldum
annem ve esımde amelıyat olacaklardı goya
tuhaftı ruyalarım bır bıttı dıgerı basladı

dun aksam pek muhterem ! gorumcemdeydık ve sagolsun yıne canımı sıkabılmeyı basardı
cok uzuldum esımı de uzdu aslında ama yapabılecegımız bır sey de yok
basım agrıyor bu sabah bıraz sanırım cok kafama taktım

günaydın kızlar!!!
nasılsınız bu sabah?
inş. iyisinizdir.
biz oğlumla gayet sağlıklı ve iyiyiz..
sekretercim geçmiş olsun canım.inş.zamanına kadar bekler senin oğlan(yada kızmı acabafisfisfis) önemli olan sağlıklı olması..cinsiyet ne farkeder dimi?
heran süpriz yapabilirmiş demek seninki...ya sitelerde doktorlar diyo ya artık bebeğinizi ismiyle hitap ederek karnınızı sevin onunla konuşun diye..
ee biz kızım yada oğlum diye seviyoz.tersi çıkarsa nolucak..sırnaşık şey
kalimerocum son zamanlarda hepimiz bu tür kabusları sıkça görmeye başladık..takma kafanı normalmiş..
görümcende akşam yemek yedinmi kız?cokacimcoook

günaydın kasım anneleri
yeni keşfettim bu siteyi ve bi kaç gündür de takip ediyorum yazıları çok hoşuma gitti gerçekten ve hemen üye oldum ben de bi kasım annesi olacağım Allah izin verirse. herkese şimdiden hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebişler diliyorum

günaydın kızlar.nabr ...herkesler iyimi.
sekretercim umarım zamanında ve sağlıklı doğumlar yaparız hepimiz.ay ben bu erken doğumdan çok korkuyorum bu sefer yaa.inşallah zamanında olur.:Saruboceq:
kalimerocum naaptı göümcen.aay ne sinirler hee şu durumlarımızdan faydalanıyorlar sankibizi sinirlendirmek için.Allah iyilik versin ne diyim.
gene sıcakkkkkkkk çokkkk sıcakkkkkkk bir gece geçirdim.artık eylül gelsin diye bekliyorum 4 gözle

hoşgeldin aramıza cnm.Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizin bebişlerinia.s.

günaydın kızlar
ben iki gündür oğlumu görüyorum rüyamda doğmuş olarak hayır olsun inşallah minicik kıpraşık bişi dün arkadaşımın doğum videosunu izledim ondan etkilendim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…