- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.281
Ayy Asortie kesicem seni. Yap çabuk bana da getir o sandöööviçlerdeeeen :) Nerden bulucam ben şimdi iş yerinde o sandöööviçççleri ya ne güzel. Çıtır çıtır mıydı yeşil biber de, üfffff cokacimcoook
Polipe ve Çilek hadi gözünüz aydın görmüşsünüz kuzuları. Çilek doktor nasıl başını tuttu ben anlamadım yaaa :1shok:
Bu arada beklemek bizim yerimize de gün tayin etmiş. Benim de 19 kasım görünüyor ama sezeryan mı olur bilmiyorum. Eğer olursa demek benim de 6 kasım olacak. Çünkü ben de haftasonu hastanede kalmak istemem kaydirigubbakcemile Ya her gün değişiyor fikrim, bir gün sezeryan bir gün normal diyorum, ne olacaksa benim bu halim. Geçen arkadaşım normal doğumla ilgili bişey dedi nerdeyse toptan vazgeçiyordum. Ya niye söylüyorlar ki sanki. Belki bizimki kolay olacak.
Kalimero açmı kalıyon off ne kötü ama niye yemeklerimi kötü?merak ettim walla
çilekcim ve polipecim çok sevindim kontrolün iyi geçmesine..bizde cumartesi görücez kızımızı inşallah..
asortik cim doğurmaya karar vermişsin canım yardıma geliyimmi..kaydirigubbakcemile
günaydın kasım anneleri
yeni keşfettim bu siteyi ve bi kaç gündür de takip ediyorum yazıları çok hoşuma gitti gerçekten ve hemen üye oldum ben de bi kasım annesi olacağım Allah izin verirse. herkese şimdiden hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebişler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?