- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.261
ya yemek demişken bene bişeler yesem diyorum ya
domates peynir sandviç yapım bare a bi de yeşil biber
ay bence de güzel olmaz eminim canım ya valla ama napim bi yerim ağrısa
yoksa doğum mu yapıcam göbeğim bi yere deyse ya doğarsa falan diyorum
inşallah 38.haftada falan doğum yaparım
işte canım benim tek avantajım o ilk yavrumu sezeryan yapmak zorunda kaldığım için bunuda öyle yapmak durumundayım o yüzden de ben kısmetse yavrum daha önce gelmeye kalkmazsa 38. hafta bitince doğumumu yaparım tarihini bilmek güzel birşey çünkü kızımda normal doğum düşündüğüm için beklemiştim ve tam 9 ay 6 günlükken hanfendi doğmaya karar vermişti. Benim bu sefer son doğum tarihim 19 kasım görünüyor ve ben 6 kasımda doğumun olacağını düşünüyorum kendimi o tarihe hazırladım dr.uma söyleyecektim sizcede uygun mu diye ama unuttum gerçi o gün 38+1 oluyorum bence yapar doğumu çünkü haftasonu hastanede kalmak istemiyorum perşembe doğurup c.tesi sabah çıkarım kısmetse planlara bak ne komik değil mi?
çilekcim, polipecim ikinizede tebrikler kontrolleriniz güzel geçmiş
minik kalimero sanada geçmiş olsun annen ve eşin için neyseki atlatmışsın umarım tekrarlamaz bir daha
kız asortik yedirdinmi bebişe yeşil elma kestane
cnm aa benimde son tarihim 19 kasım .drum 10 15 gün önce alırız dedi ama ben doğum günümde yani 12 kasımda düşünmüştüm doğumu.öyle günlere de bakmak hiç aklıma gelmemişti doğrusu:1rolleyes:iyi fikirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?