2008 Kasım Anneleri

Bizzzz geldik...Hersey yolundaymis cok sükür..Ama ben sabah giderken idrar tahlilimi götürmeyi unutmusum..Tutusturdu doktor elime bir pet bardak dogru isemeye gittim:) sonra kan tahlili filan yapildi yine.Neyseki bi sorun yok..

Doktor oglumun kafasini bulup iki elinin arasina aldi ve bi güzel salladi kuzucugumu:) hem ben gülüyorum hemde doktorum..Yukaridami asagidami diye kontrol ediyormus..Bu arada ben evde tartildim sabah 67 cikmistim ,ama doktorda 65 ciktim..Acaba onun tartisimi dogruki?Insl.onunkisi dogrudur..

iste bu kadar bizden..

minik kalimero annenin ve esinin iyi olmasina sevindim canim.bu arada eylül sabah sabah zor acip gözlerimi iki dakkada olsa baktim programa acaba bi el görürmüyüm diye:) iyi etmisin canim yatip dinlenmisindir evde.

asorti gecen hafta temizlik yaptigimda benimde sol kasigim cok agrimisti..biraz dikkat et bakalim,artik daha sakin ve dikkatli olmamiz gerekiyor ..

ayy cenem düstü gibi sanki:)

ay bence de güzel olmaz eminim canım ya valla ama napim bi yerim ağrısa
yoksa doğum mu yapıcam göbeğim bi yere deyse ya doğarsa falan diyorum
inşallah 38.haftada falan doğum yaparım

carsiya gitmisken su yoga isinide hallettim..11 eylülde basliycam..persembe günleri 1,5 saat ve 5 seans olucak simdilik.sonra degisiklik olabilirmis ama..Ilkine esinizde gelebilir dediler,heheh o siskoyuda götürücem yanimda.

bunu s
oylemeyi unutmusumda onden geldim yine:)

cılekcım cok sevındım bebısının durumunun ıyı olmasına
yoga ısını doktoruna sordun mu benım doktorum bana onaylamadı da

polıpe maasallah senın bebıste ıyıymıs

asortıe cok acelecı gordum senı hayırdır neden 38. haftada dogum ıstıyorsun anlamadım
hayırlısı ıle gununu doldursun bebısın vaktınde gelsın bence

ayrıca bende acıktım cokacimcoook
esım aksam gorumceme gıdecegımızı soyledı ve ben orada hep ac kalıyorum mirmirmirmir
barı sımdıden ıyıce karnımı doyurayım da sıkıntı olmasın
nereden cıktıysa bu aksam yıne arayıp cagırmıstır kesın hos benımle geldıgını gorunce bayagı bozuluyor ya :jeyyar:

sordum kalimerocum.5 ve 8 ay arasi yapmakta sorun yok,senin icinde iyi olur dedi..
yani kaslarini nasil calistiricagini daha iyi ögrenirsin filan dedi.

kotumuki gorumcenin yemekleri?ya yede git sen,ac kalma dayanamazsin vallahi..

ay bence de güzel olmaz eminim canım ya valla ama napim bi yerim ağrısa
yoksa doğum mu yapıcam göbeğim bi yere deyse ya doğarsa falan diyorum
inşallah 38.haftada falan doğum yaparım

işte canım benim tek avantajım o ilk yavrumu sezeryan yapmak zorunda kaldığım için bunuda öyle yapmak durumundayım o yüzden de ben kısmetse yavrum daha önce gelmeye kalkmazsa 38. hafta bitince doğumumu yaparım tarihini bilmek güzel birşey çünkü kızımda normal doğum düşündüğüm için beklemiştim ve tam 9 ay 6 günlükken hanfendi doğmaya karar vermişti. Benim bu sefer son doğum tarihim 19 kasım görünüyor ve ben 6 kasımda doğumun olacağını düşünüyorum kendimi o tarihe hazırladım dr.uma söyleyecektim sizcede uygun mu diye ama unuttum gerçi o gün 38+1 oluyorum bence yapar doğumu çünkü haftasonu hastanede kalmak istemiyorum perşembe doğurup c.tesi sabah çıkarım kısmetse planlara bak ne komik değil mi?

çilekcim, polipecim ikinizede tebrikler kontrolleriniz güzel geçmiş

minik kalimero sanada geçmiş olsun annen ve eşin için neyseki atlatmışsın umarım tekrarlamaz bir daha

hoşgeldin çileeeeeeeek
kontrolünüz güzel geçmiş çok sevindim canım
polipe senin adınada sevindim
ne güzel iyi haberler alıyoruz
inşallah hep böyle olur ve sağlıkla doğum yaptığımız haberlerini de paylaşırız buradan

Teşekkür ederim arkadaşlar çilekciğim seninde gözün aydın muayenen sorunsuz geçmişş Allahım yardımcımız olsun şaka maka az kaldı yaww:uhm:

cnm aa benimde son tarihim 19 kasım .drum 10 15 gün önce alırız dedi ama ben doğum günümde yani 12 kasımda düşünmüştüm doğumu.öyle günlere de bakmak hiç aklıma gelmemişti doğrusu:1rolleyes:iyi fikirmiş

kız asortik yedirdinmi bebişe yeşil elma kestane

eveet kocişim yaptı biraz önce sandviç yedik ay çok
güzel oldu hemde hafif bebişime yarasın inşallah:Saruboceq:
minik kalimerocum dedim ki hani sağlıklı olursa 38.haftada gelebilir 2 hafta daha beklemesin zaten ben gördüm rüyamda 4 kasımda yaptım
15 kasım dedi doktorum:1rolleyes:

canım dr.un 12 kasımı beklemeyebilir malum sezeryan olacağız ve bebeğin başının doğum kanalına girmemiş olması gerekiyor eğer 12 kasım olursa son 7 gün bebeğin kendiliğinden bile gelmek isteyebilir zaten o yüzden dr.lar 10-15 gün alırız diyorlar 38.haftadan sonra heran doğum başlayabilirmiş ya gerçi ben kızıma 40. haftanın içinde gittim sularım gelmişti ama açılma yoktu bebeğin kafası sıkışmıştı ve doğamayacaktı sezeryan oldum ama yinede dr.lar fazla beklemiyorlar doğum başlamasın diye

Ayy Asortie kesicem seni. Yap çabuk bana da getir o sandöööviçlerdeeeen :) Nerden bulucam ben şimdi iş yerinde o sandöööviçççleri ya ne güzel. Çıtır çıtır mıydı yeşil biber de, üfffff cokacimcoook

Polipe ve Çilek hadi gözünüz aydın görmüşsünüz kuzuları. Çilek doktor nasıl başını tuttu ben anlamadım yaaa :1shok:

Bu arada beklemek bizim yerimize de gün tayin etmiş. Benim de 19 kasım görünüyor ama sezeryan mı olur bilmiyorum. Eğer olursa demek benim de 6 kasım olacak. Çünkü ben de haftasonu hastanede kalmak istemem kaydirigubbakcemile Ya her gün değişiyor fikrim, bir gün sezeryan bir gün normal diyorum, ne olacaksa benim bu halim. Geçen arkadaşım normal doğumla ilgili bişey dedi nerdeyse toptan vazgeçiyordum. Ya niye söylüyorlar ki sanki. Belki bizimki kolay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…