2008 Kasım Anneleri

Ya kizlar ben özel bir televizyon kanalinda bi kadin jinekolog dinlemistim taaa iki yil evel filan..
kadin orada dediki,kimileri kesigim yok diye cok mutlu olurlar ama yanlis!biz bilerek kesiyoruzki
ilerde yas ilerledikce sorun olmasin diye demisti..

hem artik normal dogumlarda masajda yapiyorlar en az kesik yapabilmek icin.sicak pamuklu

bez koyuyorlar acilma olsun filan diye.dua edelim birbirimize en iyi sekilde atlatalimm.

sezeryan istemiyorum cünkü,¨karin kaslarini kestikleri icin gönegin toparlanmasi icine cekilmesi cok güc..

hem benim bakanimda olmuycak onca yatmak istemiyorum yaaa...

sanırım ben tedaviyle hamile kaldığım için bebeğimi riske atmak istemiyorum..yapamam bebeğin kafası sıkışır filan diye birsürü korkularım var..o yüzden uyuyup uyanayım bebeğim gelmiş olsun sonrası benim için hiç önemli değil..1 gün yerine 10 gün de yatarım ,isterse göbeğimde kalsın sorun değil ,yeterki ona sağlıklı kavuşayım..benim için önemli olan bu ..

asorti ayaklarını üşüttün bence sen. Çıplak ayakla yere basılır mııklava: yani ondandır herhalde diyorum. Ben çok çektim ondan da . Çilek sen yurtdışındasın dimi? bakanım olmayacak dedin ya üzüldüm. allah yardımcın olsun. annen kardeşin falan kimse gelemez mi canım?

Bende biraz senin gibi düşünüyorum canım.Tedavi görürken normal hamiş kalsamda yine de ben bu konuyu önce bir doktorumla konuşayım sonra gerekli endişeye kapılırım diyorum :)
Şimdiden doğumu düşünüp de tadımı kaçırmak istemiyorum.hem nedense ben çok rahat geçireceğimi düşünüyorum.

Ya göbek kalmasıyla sezaryanın alakası yok şimdiki sezaryanda normal doğumdaki gibi içini temizliyorlar.benim arkadaş yeni yaptı sezaryan.2 aylıkken görüştüm eskisinden daha azdı kilosu.

Normal doğurup çok göbekliler de var.Herkesin bünyesi farklı.

Birde ben korse aldım.Doğumdan sonra doktor ne zaman izin verirse o zaman kullanacağım.

bu arada bana sancılar girmeye başladı adet sencısı gibi ne ki bu ya ama geçmiyor da

dur ben biraz yürüyeyim ne olur ne olmaz acaba yatsam mı

Ay canım yürüme bence dinlen.
Bu sabah erken vakit bana da oldu.Baya adet olcakmışım gibiydi.bende korktum.Sonra geçti.
Bu olay sık sık olursa iyi değil çünkü erken doğum belirtilerinden bildiğim kadarıyla.

ama ara sıra olması da vücudun kendini doğuma hazırlaması diye biliyorum.ara sıraysa korkma.

kı sen daha oturuyon mu yarım saat ayrı kalıver pc den merak etme biz burda bol bol seni cekiştirmeye devam ederiz
ayyy canım benim seviyorum kız ben senia.s.

juliciğim geçmiş olsun.allah sevdiklerinizden ayırmasın hepinizi.özellikler annelerinizi başınızdan eksik etmesinsenağlamakaynanam annem öldüğünde (ocakta)ben senin annenim artık demişti şimdi yaptıklarına bak...

juliciğim bak görürsün anjiyo çok güzel geçecek ve hiç bişey çıkmayacak inşallah

asorticiğim sende dinlen biraz ayaklarını havaya dik yat bakalım

asorticim müsait yerin varsa uzan biraz..
biraz dinlen.bu zamandan sonra vücut doğuma hazırlık için ara ara bu adet sancılarını yaparmış.ama kısa süreli ve saatte 4 ü geçmemeli..dinle kendini..geçmezse doktorunu ara canım.panik yapma..

bende seni seviyomm canım benim
bak gidiyorum gidersem dönmem çok ararsınız
çok çekiştimeyin sakın ha bua arada dark hoşgeldin tamam tamam
gidiyim de yatayım ben bi

ay ewt ben boşuna mı diyorum o agrıların ne demek oldugunu ii biliyorum ben o yüzden erken dogurabilirmişim işte:CüvCüv: yat kız yatagına gecmezse dr u ara

Juliannecim cok gecmis olsun canim annene..insl.en iyi sekilde atlatir sakin üzme kendini..

asorti sakin ol hemen dogurma ya,az daha beklesin melegin daha zamani var.bi 10-20 dk filan

yürü belki iyi gelir canim.

julıanne annene cok cok gecmıs olsun
allahın ıznıyle hemencecık ayaga kalkar meraklanma

asortıe dun dıyordu ben 38.haftadam dogum yapabılırım dıye kızı onu duydu sanırım annesı kadar beklememeye karar verdı herhalde
sakası bır yana ınsa allah sorun olacak bır sey degıldır
dınlendıgınde ve su ıctıgınde gecmıyorsa doktoruna danısmak gerekıyor dıye bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…