2008 Kasım Anneleri

asorticim ne makinesi ne elektrik saçması yavrum ben bişe görmedim ki bilmiyorumkismile
ayrıca eylülüme geçmiş olsun ,ne kadar dikkat etsek boş ,yine yapıyorlar yapacaklarını ..

asortiemin annesinin çamaşır makinası bozulmuş elektrik kaçağı yapmış altından alevler falan çıkmış
bir ara benim yengemin de olduydu öle allah korusun yaa tehlikeli bir durum hele evlerinde bizimkiler gibi afacanlar varsa

bu arada şişlikler morluklar için bende lasonil kullanıyorum bunun dışında ekmek çiğnemeyi duymuştum, aloe verayı duymuştum da şu tereyağını hiç duymamıştım çok şaşırdım akannehir

melegim bana babanem demisti eskiden kremmi vardi tereyag sürdünmü bisiy kalmaz diye..

bigün o telasla krem filan bulamadim tereyag sürdüm ve inan ne morartti nede sisirtti.demekki nevarsa

eskilerde varmis:)

bu arada hizina masallahhh ohh.

hmm doğru valla haklısın lasonilden memnunum ama mesela günkü şişliği ve morartıyı geçiremedi tam iyi vurmuş demekki kaydirigubbakcemile3
bir daha olursa ki inşallah olmaz bi deneyeyim bakalım

bu arada teşekkür ederim fıstığım senin gibi temizlikte hızlı olamıyor bizde kendi çapımızda bişeyler buluyoz işte :kedi:bayanssulusmile

Son düzenleme:
sağol mucizecim ama gidiyorum şimdi uyku bastırmaya başladı yine, ayrıca gideyim yatayım da Eymen gece uyanacak olursa sersem gibi olurum biraz uykumu alayım bari

ah canım benim yaa siz bu saatte iğneyemi gidiyorsunuz kıyamam kızıma ben

babamız ilk iğne günü geç geldiği için sonra ki iğnelerimizde 12.30 da olmak zorunda kaldı.neyseki 1 tane kaldı canım.
sana allah rahatlık versin iyi uykular canım

melegim titiz kusum benim hem calisip hem temiz olmak ayri bi maharet fistigim..

nasilsin mucize melegin nasil oldu?daha iyidir insl.dimi?

günaydın güzeller...
güzel bi hafta sonundan sonra tekrar düştükkk işee..:)))
bu hafta işlerim yoğunn..ara ara yazarımm..yazamasımda bakarım :)))
hepinize mutlu haftalar diliyorumm..

günaydın
asocum valla görmedim annenin çarpışdığını Allah korusun almışsınızdır yeni makina güle güle kullansın
ayrıca ben telefonumu anca yaterken kapatırım türkcellimi aradın sen Allah Allah ama ince düşüncen için çok teşekkür ederim
beyazmelekçim seni şaşkınlık içerisinde izliyorum çünki ben asla hadi gel şapcaz diyemem oda diyemez onun için ortam olcak orta yerden yapamayız biz onu ya
inanılmaz hastayım sanırım yiğidin hastalığı bizegeçti eşimde fena bende fenayız az sonra bi doktora gideceğim sonrada gidebilirsem eve gidip dinleneceğim

Canlar günaydın.Bu iki günü atlatalım sık girecem.Çünkü yarın proje teslimim var.Sonra kocamaaan bi proje daha aldık.Milletvekilleriyle alakalı:)))Ama bi ara dinlenip sizinle vakit geçirebilirim.Haftasonu oğlum çok huysuzdu.Yerli yersiz herşeye bağıra bağıra ağladı.Duyan zannederki etinden et koparıyosun.Yani geçen haftayı arattı bana( Bir de regl oldum ve çok ağrılı.Kucak istiyo durmadan alamıyorum ve acayip bağırıyo. Yani çok güzel bir haftasonuydu:))

Gülizim ne işi kıı?Sana da iyi haftalar..

günaydınnn
asortik gözden kaçmış kuşum kusura bakma bebişim allah korumuş çok tehlikeli valla
eylüle de geçmiş olsun aynı ya-ğmur ya ben eylül ve yağmuru kasım bebeklerinin en yaramazları seçiyorum:))
yasmincim bebişim seninde regl sancın geçer inşallah bende feci oluyordum doğumdan önce normal doğurdum ve bitti çok şükür:)))

günaydın kızlar
zeynacım geçmiş olsun size ailecek
asorticim annenide allahkorumuş bidaha göstermesin canım
bombaların içinde yaşıyoruz valla
eskişden benim bulaşık makinemde çarpardı ufaktan titretirdi kaçak vardı servis geldi yaptı
bugün baharın ilk günü karda yağsa buzda yağsa taşda düşse ayıda çıksa:))
1 mart bahardır benim için
heyoooooooo

yasminim yağmur seviyor gezmeyi 2 kademe de yatıyor daha ne olsun demi:)))
rengi de ideal kız bebişde erkek bebişde kullanırr
meyatp aynen bende öyleyim ama havalar bozacakmış kuşum haberin olaaaa.....

ben ilkbaharı seviyorum yazdan çok yasmincim doğanın uyanmasını keyifle seyrediyorum
balkonumun önündeki kiraz ağcım 1 aya kadar gelinliğini giyer ona keza erik ağaçları çiçek açmaya başlar çimler yeşillenir kuşlar böcekler laylaydalayla
lavişcim hava bozucakmış biliyorum ama takmıyorum neticede geliyo deeemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…