2008 Kasım Anneleri

silik canım başta anlamaması normal benim kocide pek sıcak değildi ama şimdi herkesi tanıyor:)))
seni gördüğüme sevindim canım hoşgeldin tekrar...
beyazmeleğim teşekkür ederim canım sağoll

TEŞŞEKKÜR EDERİM CANLAR

SİLİKÇİM BENCE KOCANLA GÜSEL GÜZEL KONUŞURSAN HALLEDEBİLİRSİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN
OLMADI YOLLA BİZE BİZ KONUŞURUZ :mymeka:

arkadaşlar benim kızımda kahvaltı olayı tamamen bitti kalkınca bitek beni emiyor.başka da bişey yemiyor.ne yedireceğimi şaşırıyorum sizin kahvaltılar nasıl

Asortik,zeyna,yasmin geçmiş olsun hepinize.

Minikçim ben de aynı şeyi düşünüyorum oğlumla başbaşayken daha sakin bir çocuk olduğunu düşünüyorum.

Beyazcım demek açılışı yaptın hadi hayırlısı..Bol kazançlar canımcım:kedi:

Silik boş ver kocanı sen gel arada buraya..

zaten bagımlısı oldum buranın yanlızlıktan çok sıkılmıştım

bizimkahvaltımız gene püreye dönüştü ne güzel herşeyden tek tek veriyodum son hastalığından beri ben veriyorum o dönüp aşaağa atıyo ağzından çok kızıyorum sabır dileye dileye bitiyo yemek bende pes ettimnapiim aç kalmasından iyidir
genelde peynir yumurta ekmek içi bikaç bisküvi zeytin ezmesi tereyağ ceviz karışımı veriyorum eğer reddederse muzlu mama yapıyorum bisküğvi sütle ona hayır demiyo yemeyen çocuk çok zor gerçekten
büyüğene versem yerdi yarmagül ama bu herşeyi reddediyo ama önğne gelen herşeyi bi lokma verincede damak tadına göre devam ediyo sevmediyse imkansız yemiyo
öğlende ekşili köfte yapıcam en son yaptığımda seviyodu yemişti afiyetle ama bakalım şimdi yiicekmi içinede bütün patates atarım bize çorba ona öğlen yemeği olur

valla bizim ki de kahvaltıda hiç bişe yemio canım bi portakal suyu içio o kadar yumurta yemio
peynir tarzı şeyleri zaten yiyemior domateste yemio yani kısaca hiç bişe yemio

yağmurda önceden kaşar domates omlet yumurta hiç farketmiyordu ama bu ara yemiyor yaaaa ishalimzide var dişten dolayıı
annem karışım veriyor bu ara yineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…