2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar ben geri geldim dün benim haylaz yüzünden ekranın yarısı gitti eşim görecek diye aklım gitti ama tam o pc açınca tan kavga geliyo dedim bide baktım düzelmiş allah yardım etti ve bende yine gelebildim çok şükür bi daha gelemem sandım hepinizi çok öpüyorum güzeller ve onların güzel yavruları

Canım kocan asabi mi?Kızıyo mu nete girmene?

yogun bır hafta sonu gecırdım
hıckımseyle gorusmeden sakınce oglusumla basbasa olmayı tercıh edeyım dedım
cumartesı temızlık vardı yardımcı abla geldı sagolsun ıslerımı buyuk olcude hallettı
pazar da esım ogleden sonra aksama kadar ıslerı ıcın cıkacaktı
bızde oglusumla felekten bır gun calalım basbasa olalım dedık ama mısafırım geldı
sehır dısından mısafır gelen teyzem bana gelmek ıstedı mecbur kabul ettım
dayımlar annemler derken oldukca kalabalık olduk

oglusum benımle yalnız kaldıgında daha ıyı anlasıyoruz
sozumu daha ıyı dınletebıldıgımı dusunuyorum
annem ve babamın yanında tınlamıyor benı ama hafta sonu aramız cok ıyıydı
sureklı opucuk attı bana mınık kuzum

saol maytapçım ve yasmincim valla aileck yamulduk fena halde faranjit olmuşum bakalım kullancaz ilaçları ama eşim benden daha fena ne ses kalmış ne soluk kafamçokkarıştı

silikçim ben şimdi şeyi anlamadım neden senin eşin nete girmene kızıyor kocan ne yani kadın kadına konuşuyoruz şurda hem kendi giriyor sen neden giremiyormuşsun nasıl bu mantık kuzum

boşverin kızlar mevzu derin anlamıyo beni işte

selam güzeller teşekür ederim dilekleriniz için
ayy hava öle temiz duruyor ki şu baharı çok seviyorum maytabım gibi
ne sıcak ne soğuk çok gzel oluyor ilkbaharınız kutlu olsun kızanlar
zeynam sizede geçmiş olsun canım
yasminim sanada geçmiş olsun valla bende aşırı derecede sancı çekiyorum şuan iki büklmüm ya
regl olucam sanırım hiç böle olmazdı bi de erken oldum zaten 3 gün falan
gerçi zeyna yaso ben aynı oluyoz genelde

bu arada çook geçmiş olsun canım üzüldüm hasta hasta çocuk iş falan zor allah yardımcın olsun

herkese günaydın yavrular malesef bulutlu ve soğuk geldi 1 mart oğlumu lunaparka götürecektim, hayvanat bahçesine götürecektim ama iptal ettim cidden soğuk var ama arada çıkarız yine bi gezmek amaçlı
benim bademciklerde hala bir değişiklik yok antibiyotik bitti hala çok kötü yutkunamıyorum feci acıyor o yüzden bir doktora gidicem yine o esnada da gezeriz biraz iyi olur
şimdi kahvaltıya geçiyorum görüşürüz yine opuyorumnanaktan
bu arada Icır'ım nerede niye girmiyor ne zamandır acep :uhm:

zeyna kuşum geçmiş olsun canım benim
ohoo zeynam ortam olsun diye beklersek çok bekleriz kaydirigubbakcemile3 tamam gnellikle öyle olur zaten bizde de, ama şimdi ben reglydim yaa oyüzden eşim susmuş bekliyordu ben demeden yanaşmaz kocişim reglyim diye o sebeplen ben yaptım açılışı yoksa direk zaten şapcaz denmiyor canım ben istersem de giderim fingirderim sulanırım oynaşmaya başlarım anlar zaten oda aynı şekilde :kedi:

kızlar
nette fiyatı düşen bi baston puset buldum çok da uygun ve ben çok beğeniyordum sipariş verdim işte bu
minikbaby | Sunny Baby Advanture Baston Puset

güzelmiş canım puset hem kız için hem erkek için ideal rengi falanda güle güle kullan canım benim yağmurum da iyi günlerde binsin inşallah

hmm anladım canım hoşgeldin tekrardan iyi yaptın sevindim döndüğüne opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar,

zeynacım geçmiş olsun canım.

günaydın kızlar

bugün baharın ilk günü karda yağsa buzda yağsa taşda düşse ayıda çıksa:))
1 mart bahardır benim için
heyoooooooo

bende baharı çok severim .her ne kadar mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır densede senin kiraz ağacı erik ağacı benide heycanlandırdı valla mmfcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…