2008 Kasım Anneleri

doğma büyüme çubukluyum ve hala çubuktayım eşimde çubuklu çünkü

Benimde annem ve babam Çubuklu.Ama merkezde doğduk ve büyüdük..Hoş babam Çubuk yazdırmış:))

Kızlar ben kahvaltıda ekmek içini ıslayıp yumurta sarısını içine eziyorum.Peynir ve zeytini ayrı ayrı veriyorum..Zeytini çok seviyo.Bu aralar çıkla ekmeği seviyo.Memmim diyo ekmeğe. Onlarla yaptırıyorum.Babaanne hafta içi çorba veriyo sabahları ama yumurta sarısı ve ceviz katıyo içine:))

valla bizim ki de kahvaltıda hiç bişe yemio canım bi portakal suyu içio o kadar yumurta yemio
peynir tarzı şeyleri zaten yiyemior domateste yemio yani kısaca hiç bişe yemio

benimki hala 9.900 kğ doğdugunda 3750 idi nasıl tombuldu şimdi iskelet oldu çok üzülüyorum bişey yediremiyorum agzına aldıgını tükürüyo hemen

çubukta merkezden çokta uzak degil canım

çubukta merkezden çokta uzak degil canım

Benim dedemlerin askeriyenin yanında evleri.Gençliğimizde kalırdık.Çarşıya filan giderdik... Çeyiz yaptık kuzenimle orda:))) Bahçesi vardı dedemim 1,5 dönüm.Çok güzel günlerdi. Bayramlarda filan gideriz.Çarşıda da amcam var...

bu arada askeriye artık okul oldu yüksek oğretim gazi oraya taşındı

Eymen'de ayrı ayrı yiyor ama tabi canı isterse uçak yapıyoruz, bişey yaptık derken yiyor bişeyler ma dişten dolayı oda bırakıyor yemeyi bazen

off canım sıkıldı yaa hava soğuk olmasa ne vardı sanki ne güzel eğlenecektik ailecek :çok üzgünüm:

çamaşırlarım bitti onları sermem gerek sonrada şu sağlık ocağı işini aradan çıkarayım diyorum cidden kötü oldu boğazım

çatosun kopardın beni yaa hayırlı kazançlar haa nasıl kazancım olacaksa kaydirigubbakcemile3

benimki de 12 geliyor işte biraz kıyafet falan düşsek 11 küsurdur heralde

9 kilo birtaz zayıf ama o kadarda kötü değil canım doktorun normal diyorsa hiç endişe etme yada hareketleri falan gelişimi normalse

Çatos kim kıı:)))))..Çatarım haa..şakkıdı

bende boy kilo ay orantısı var kağıda baktım 7.7 kg altı zayıf sayılıyor senin ki 15 aylık bebeklerde olabilir kilolar arasında canım bi sorun yoktur emin ol
bazı bebekler zayıf olabiliyor sağlıklı olsunda takılma o kadar

biraz yese hemen koşuşturuyo yabii kğ kalmıyo hiç durmuyo ki boyu falan çok iyi gelişiminde bi problem yok doktora götürdüm istahsız diye vitamin verdi ama bi degişiklik olmadı elbiselerle 10.500 geliyo çok hareketli bazen çok güzel yiyo bazende agızını bıçak açmıyo

nebiliyim endişeleniyorum belki emmeyi bıraktırabilirsem yer diye düşündüm ama bırakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…