2008 Kasım Anneleri

Bu arada Anıl 12,5-13 kg arası gidip geliyo.Doktor çok da almasın dedi.Bende çok yüklenmiyorum.Kucakta taşıması zor ve çok kucakcı((

Ayy kızlar bende çok sevdim.Özenemedim Anıl çok bunalttı.Harala gürele yaptım çıktım valla. Kalimerom , Silikcim gönderiyorum size de .Adres?

demekki butun bebekler kahvaltı konusunda hemen hemen aynı .biz karışım yapıyorduk zorla onu yiyodu,şimdi onu da yemiyor kaşar peynir seviyordu kesip eline veriyordum issıra ıssıra yiyodu şimdi onuda yemiyor kahvaltı olayı tamamen bitti.hoş yemek te yediği pek söylenemez yemeyen çoçuk çok zor ya. bizim kilomuz hastalığyla beraber baya geriledi.
yasmincim eline sağrlık çok güzel görünuyor.kaymağın üstündeki ne canım anlayamadım.
valla bende haftasonu sıkıntıdan götürdüm tatlıları diyet miyet kalmadı.haftasonu kontrolum vr .kesin kilo almış olarak çıkacam

Mucizecim revaniyi yuvarlak şekillendirdim.Üzerine pasta kreması ama yağsız , onun üzerine kenarlardan artan revaniye kakao, ceviz ekledim karıştırıp koydum:))

Günaydın hatınlar
bır haftadır yoktum bakıcımız artık kaynana olunca bır turlu alısamadı eylul sabah erkenden uyanıyor baslıyor aglamaya ıse gec gelıyorum alıstırma cabalarımız var
sızı hep takıp ettım
asortı gecmıs olsun allahtankı yangın felan cıkmadı
mucıze sızede gecmıs olsun ıgne oluyormussunuz nasıl aglıyordur kuzum
beyazmeleek eymen ateslenmıs atlatmıssınız gecmıs olsunn
sılıkcım hasgeldın aramıza
yasmınım sabah sabah yapılırmı bana buuuuu kokusu geldı valla burnuma tobe tobee
unuttugum varsa kusura bakmasınn opuyrumm
faceye bnde gıremıyom yaaa

günaydın kızlar

ben uyandım piroş hala uyuyo gece bi ara ateşi çıktı ilaç verdik sonra çocukta enerji patlaması yaşandı::)
koltukların üstüne çıkıp zıplıyo ordan yere atlıyo çığlık atıyo gülüyo
sanki doping verdik çocuğa
şimdide uyanamadı uyuyo hala

yasminnnnnnnn tatlı süper görünüyo eline sağlık cnm
piroşuda tarttım ben geçen 11 küsür çıkıyo ama durmuyoki doğru düzgün üstünde ama kesin kilo verdi öksürürken kustu çünkü bu ara

günaydın kızlar zeynep ceylin'i uyuttum heryer heryerde ama size bakmadanda başlayamadım hepinize iyi haftalar olsun yasmincim seninde alcan olsun bu yapılırmı bize ?

piroş bana çekmiş heralde ne şişman ne zayıf orta halli gidiyo hep
ben 62 babasıda 102 - 104 gibi bişeydi en son
babasına çekse şuan kaç kg olurdu bilmiyorum:

Kızlar utanarak söylüyorum ilk defa yaptım.Bi kere kocam yapmıştı evlendikten sonra.O da güzel olmuştu. Ama bana misafir olursanız söz yaparım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…