2008 Kasım Anneleri

Çilekcim göbeğin görünüşüyle bebeğin alakası yok canım.takılma bunlara.

azocum rennie şurup reflü için mi genel mide şikayetleri için mi canım?

uzun sürerse doktorunuzdan ilaç isteyin diyordu internette.

bebekken ben de kilo olarak iyiymişim Polipe ama çocukluğum genç kızlığım hep İskeletor takma adıyla geçti (
Ta ki evlendikten sonra kilo almaya başladım da bişeye benzedim.

Önemli olan sağlıklı olması bebişlerin.

canımbenim göbeğimde küçük hiç belli olmuyo diyolar ama bebeğim önden gidiyo bebeğin kilosu ile alakalı değil benim kuzenimin kocaman göbeği vardı ama 2 kilo 800 gr doğdu kızı hem zaten merak etmeyin bu aydan sonra siz bile şaşaıracaksınız göbeğinizin bu kadar hızlı büyümesine catlamaların genelde son aylarda olduğunu biliyomusunuz sanırım şimdiye kadar kimsenin catlağı yoktur bakalım son ay kimler diyecek catladım diye ben kesin catlıyacam da cünkü ufak bi araştırma yaptım anne tarafımdan herkez catlak baba tarafımda bi halam var ama onunda catlayıp catlamadığını bilmiyom yapı olarak anne tarafıma benziyo bide beyaz tenliyim amaaaannn hiç umrumda değil ben oğluöun sağlıklı hayırlı evlat olmasını istiyorum catlamışım catlamamışım hiç sorun değil elimden geleni yaparım olursa olur beni beğenen olduğum gibi beğenmiş

Amma gaz verdim kendi kendime akşama kociş gelicek ben bu gazla baya bi naz yaparım ona

kilar bizde tam tersi oldu..ben hep zayiftim hamile kalana kadar yine zayif kaldim ama esim:)

o accik etliydi dügünde filan ama biz bi evlendik adam kendini asti..neyseki boyu uzun kaldiriyor ama

yinede göbisinde catlaklari filan olustu..tam 105 kilocuk suanda:)

cılek ufff maasallah o ne kılo oyle
benım esımde benım hamılelıgımın baslaması ıle bırlıkte 6 kılo aldı
2 beden bırden buyudu adam eskı beden pantolonlarının ıcıne gıremıyor bıle
ben hep zayıftım zaten de dun uzaktan yegenım geldı hamıle oldugumu duymamıs abla kılo mu aldın dedı bana cok sevındım evet gazım var dedım kaydirigubbakcemile3
kocısınde boyu var ama ben zayıflamasını ıstıyorum nedense

darkcım bana doktorum mide yanması şikayetinden dolayı verdi ama bak daha nelere iyi geliyomuş:

Komplikasyonsuz gastrik özofageal reflü hastalığına bağlı semptomların giderilmesi; midede yanma hissi, asit regürjitasyonu. Gastrik hiperasiditeye bağlı semptomların giderilmesi; episodik mide ağrısı, epigastrik doluluk veya ağırlık hissi, asitlerin sindirilememesi, şişkinlik, bulantı, kusma.

http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/..\images\Vademecum\firma_25\3617.jpg

kıslar ben gidiyom artıkım bugünlük bu kadar gevezelik yeter eve gidem de yemek yapayım azıcık yoksa kociş ac kalacak
öptüm hepinizi ii bakın bebişlere yarın görüşürüz
sizi özleyecegima.s.

çilekcim yazayımda için rahatlasın.benimki tam 117 kilo..
hiç umrunda değil adamın valla.
benimle beraber şişyokaydirigubbakcemile3
ama boyu 1,95:1rolleyes:

maşallah benim kocam cirozdu ben tombişdim hala ciroz ben hala tombişim:CüvCüv: göbüşde büyüdükce yusyuvarlak bişi olucam heralde bebek yukarda olsa tam yuvarlak olurumda aşağıda olduğundan biraz yamuk olucam yoksa yuvarlana yuvarlana gider gelirdim sırnaşık şeyher yere şimdi biraz köşeli gibi oldukkaydirigubbakcemile2

ben iki hamileliğimdende çatladım ilk hmileliğimde göbek deliğime kadr oğlumda da göbek deliğinin 3 parmak üstüne kadar:1no2:bunda daha çatlamam herhLDE DİYOM AMA belli olmaz tabii.bugün ufak çaplı bi araştırma yaptımda karın germeyle ilgili nasılsa kesilcem bari onu da halletsinler diye estetikleriçinde en riskli oymuş.ölüm tehlikesi bilem varmış:1shok:vazgeçtim tabikide.napiim beğenmeyen küçük oğluna almasın:dilcikar:

benimkide benle baraber kiloalıuyo aramızdaki 10 kiloyu gramı gramına koruyo nası beceriyo valla bilmiyom geçen tartıldı 76.1 çıktı bozuldu amanın kilo almışım diye.bende dalga geçtim arayı açtın diye amöa son gülen iyi güldü tartıya biçıktım 66.1 :1shok:hayret yaaaaaaaa

sağol canım geçmezse bende kullanayım bunu.

kendine iyi bak canım.

Kızlar eşlerinizin maşallahı var yani :) benimkide başlarda benle kilo alıyordu göbişler aynıydı.
Bir aydır tek kalınca eritmiş hepsini.

benim kocişde 1,85 kilosuda 95 ama kilolu durmuyo biraz göbek yaptı benle beraber.doğumdan sonra vercekmiş ben öyle diyom ya o da doğuma sığınıyo..pamukum sen hep aşağıda taşıyorum diyosunda göbüş resmi koymuşmuydun hatırlamadım..koysana merak ettim nasıl oluyo aşağıda taşıma..

birazdan ağdacıya gidicem.hayatımda ilk defa .belki başarabilirim diye eğildim ama ııh imkanı yok göremiyomki:1ninca:

git canım git bende dün yaptırdım.Aslında daha gideli çok olmadı ama Tatil dönüşü gitmeden bi kez daha yaptırdım.Hepsi uzayınca çok acıyo.en iyisi biriktirmeden gitmek.
bende bölge hariç diğer yerlerin uzayanlarını aldırdım.

darkcım artık dönüş yok gidicemde utanıyorum yaa ilk ya

bende senin gibiyim ama napalım mecburen.Evde saatlerce yapamam ne kadar az olsa da.
şimdilerde canımız da daha çok yanıyor zaten.En iyisi bence ağda.Bide ekim başında gideriz ohh tertemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…