2008 Kasım Anneleri

Kızlar bendede reflü var iki gündür felaket yanıyor yemek borum (
Yastığımı yükseltsemde geçmiyor.yemeklerden sonra uzanmamak yatmamak lazımmış.Ben sabahın köründe acıkıp atıştırınca mecbur yatıyorum sonra.

ben hala her sabah cıkartıyorum kızlar yatakdan kalkmama bile gerek yok gözümü acmam yeterli mide alışkanlık yaptı heralde sonra hiç bişi yok gibi kahvaltımı yapıyorum öle geliyorum işe bazen gün içinde cıkardığımda oluyo ama hiç mide yanması olmadı bende cünkü bebeğim aşağıda olduğu için mideme hiç baskı yok midemin üstü tüm düz ondan sonra başlıyo kabarıklık

biraz soğuk sütü yudun yudum iç çok işe yariyor mide yanmasinda.tavsiye ederim..

Gecmis olsun darkcim..ya o yemek borusunun yanmasi kadar kötü bisiy yok heralde..kalkmayaya calissan ama acikincada yatilmazki,sabirr diliyorum canim..insl.yakinda biticek.

pamukum seninkide kötüymüs be canim.benim bebegimin eli ayagi midemdende vuruyor oda bulanti yapiyor iste.

dark aynı sorunu bende yasadım doktorumu aradıgımda bana bır surup verdı cok ıyı geldı tum sıkayetım hemen kesıldı
gavıscon veya renıı surup olanı yanma halınde ıcıyorsun ıyı gelıyor

asortı senın gıbı evde olanlar sanslı ıstedıgınız zaman uzanıp uyuyabılırsınız bende ıs yerınde sıcaktan bıtmıs ayaklarım şiş bır sekılde uykulu uykulu oturuyorummm :CüvCüv:

julicim geçmiş olsun..inş.bi sorun çıkmaz annende..bak demiyommu biz çok benziyoz diye..2 hafta kadar önce benimki oldu anjiyo hatırlıyomusun?
şimdide seninki..
benimkinin bişeyi çıkmadı.allah ın izniyle seninkininde çıkmıcak üzülme..

darkcım geçmiş olsun canım.2 haftadır bende öleyim valla.2 şişe şurup bitirdim..
hele geceleri çok fena yanıyo midem..ama rennie şurup çok iyi geldi.doktorum vermişti..sende görüş ve al bence..hemen kesiyo..

asorticim sevindim ağrının geçmesine..kız aklımızı aldın iki dakkada varya..
ama dedim ya sık olmamak kaydıyla normalmiş artık böle ağrılar..dikkat et canım.:1rolleyes:

sağol canım yagerçekten ama çok korktum ne oluyoruz diye
bir sürü dua okudum gelmesin daha zamanı var diye ay allahım sen koru bebişlerimizi ve bizi

Kizlaryaa göbegin küük olmasiyla bebegin kilosu baglantilimi?

kime 29 haftaligiz desem inanmiyor yaa sahimi filan yapiyor bana

sonra dengesizin biride senin bebegin belki kücüktür ondan büyük diil

göbegin dedi..Ama doktor gayet iyi demisti..

ya çilekcim takma kafanı böle şeylere..
arkadaşımın bi komşusu hamilelikte 25 kilo almış.bebeği 2,5 kilo doğmuş..başka bi duyduğuma görede 6-7 kilo ile hamileliği bitiren biri 4 kilo çocuk doğurmuş.önemli olan bizim aldığımız kilo değil bebeğin sağlığı..senin göbüşünde maşallahı var yani.bizim gibi enine boyuna değil bütün kiloları göbüşüne toplamış gibisin.ee buda yediklerinin bebeğe yaradığını gösteriyo..zaten doktorunda böle demiş..

çilekcim böyle insanların dediklerine takılacak olursak ohooo ben şu anda karaları bağlamış oturuyodum..bu gibi şeylere takılma bence..tosun gibi senin denizin biz görüyoruz burdan..

Hem çocuk iri olsa yada zayıf nolacakki ben çok bebek gördüm fasülye gibiydi doğduğunda iki günde anne sütüyle tosun gibi oldular Çok kilolu çocuk=sağlıklı önermesi yanlış bunu herkez bilir.Sağlıklı olsunlarda çokda önemli değil boşver çilek herkez doktor kendi çapında

julianne.cim üzülme, eminim bir şey çıkmayacak anjiyo sonucunda, çok çok geçmiş olsun..
minik kalimerocum, ya üzüldüm canım ya, kolay şeyler diil bunlar, bu kadar olmasa da benzeri benim de başımda. hamile kalınca (ki o kadar senedir başımın etini yedi eşimin ailesi) aramız daha sıcaklaşır sanmıştım ama hiç arayıp sormuyorlar bile bi ihtiyacınız var mı, nasılsın diyen yok. doğumda geleceklermiş sözde bana bakmaya nasıl olacaksa artık. abisi beni tebrik bile etmedi, arayıp haber verdiğimizde telefonu hemen eşine verdi, nedense benimle konuşmadı bile. ay neyse çenem düşüyor bu konuda ben de dertliyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…