2008 Kasım Anneleri

kizlar guzel anne adaylari herkese iyi aksamlar...
epeydir yoktum.beni merak edeniniz oldumu acep şakkıdı
malum bilenler bilir evdeki tadilatla ve temzilikle ugrastim.simdi tam istedigim gibi bitmesede(daha salonun fon perdeleri takilmadi esimin takmasi gerekiyo.o da yogunluktan garibim eve bile zor geliyosenağlama)bitti sayilir.ama herkese tavsiyem sudurki evin icinde sakin ola tadilata girmeyin hele de hamileyken -tatlicadiarzu-
ay birde parkeciler etrafi iyice rezil ettiler.en cok zorladigim bunlarin yaptigi pislik oldu.ev hizar atolyesine dondu sanki tahta tozlarindan.offff ya neyseki bitti.
sizde temizlikten bahsetmissiniz ama bu daha zor bi temizlik kizlarkaydirigubbakcemile3.ben oraya hic agda yapmadim yapamamda.ama simdi egilemiyom ve gobusumden goremiyomda ama idare ediyom bi sekilde kel kel aliyom elimin yettigi yerikaydirigubbakcemile3.artik esime aldiririm son aydakaydirigubbakcemile3
bu gun bana seker yuklemesi yapildi.ayy ne igrenc bi tadi varmis su glikozun.bide hafif bi bas donmesi yapti ama sonra gecti.sizde de oldumu?
dr oglumun gelisiminin normal oldugunu soyledi Allahima sukurler olsun.insallah boylede devam eder.:lepi:

çilekcim yazayımda için rahatlasın.benimki tam 117 kilo..
hiç umrunda değil adamın valla.
benimle beraber şişyokaydirigubbakcemile3
ama boyu 1,95:1rolleyes:

azocum bende bikez olsun esimin kilosunu taktigini görmedim..
seninkisi daha büyukmüs:) benim esimin boyu 1.88 .neyseki yuvarlak
görünmüyorlar.

yağmurcum kolay gelsin kim dedi sana hamişken temizliğe tadilata kalk diye ayol
bu arada bebişinde iyiymiş gözünaydın canımcım

kızlar gittim geldim ohh çok şükürrama varya evde uğraştığıbna değmez.7 dk bitti tertemiz oldum:lepi:acıdı tbii sıçraya sıçraya hallettik-tatlicadiarzu-.

Ygmur kolay gelsin,keske daha so naylarda baslasaydin..ya dikkat et sen cok bisiy yapma.
artik ev süpürmek bile iskence..aman dikkatli ol..

ya benimde canim cok tatli,ve bende genital bölgeye hic agda yapmadim.bundan sonrada yapamam zaten.arkadasimda esine aldirmisti ama ben yapamam gibi ya off napcam artik bilmiyorum..

bu arada cok sevindim oglunun iyi olduguna..ne güzel hepimiz iyi haberlerle geliyoruz..

asorticim senmiydin kasim gelsin diyen?evet bian evel gelse iyi olur:)

evet canım bendim kasımın gelmesini isteyen bu arada
ağdayı yaptırana güle güle kullanın diyorum uzamasa daha iyi çünkü

mmmf27 ilk gitmesi zor ama sonrasındaki rahatlığı tadınca hep gideyim diyorsun.Ben ilk kez hamileliğimde gittim ve bu 3. gidişim oldu bile :)
Yine de giderken hala zorlansamda sonrasında iyiki gittim diyorum.
Bu arada güle güle kullan.Mümkünse uzatmadan :)))))

Asortie bence fazla uzamasını bekleme çıkanları hallet.Zaten hassaslaştık canımız normaldekinden fazla acıyo bekleme bence hepsini.

Yağmur hoşgeldin.Tadilatınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

yamurcum ellerinize sağlık..iyi günlerde otur temiz evinde..
bizde ufaktan bi tadilat boya falan yapmıştık ama benim eşim evde olduğundan sağolsun temizliğine kadar o ilgilenmişti..
yorma çok kendini..

kızlar günaydın

benim belim çok ağrıyor bugün yaaaa zaten buradaki arkadaşlarımızda üşüyorlar sürekli klimaları kapatıyorlar ay sıcaklamı boğuşayım, belimin ağrınımı çekeyim ne yapayım bilemiyorum artık işi bırakmayı çok istiyorum ama maalesef daha vakit var neyseki niyetim eylül ayının 5.inden itibaren 15 gün rapor olup ramazanda 2 hafta evde kalmak zaten kızım yeni bir anasınıfına gideceği için onu okula götürüp getireceğim yavrumun alışmasına yardımcı olmam lazım hemde ev ortamı bana daha iyi gelecek burada sandalyelerin tepesinde akşama kadar oturmaktan bıkkkkkkkktımmmmmmmmmmmmmm

Selam kızlarrr hihoyyyt
Bayadır yoktum umarım iyisinizdir gecmisi okuyamadım henüz ..
Beni sorarsanız cok yogun bi hafta gecirdik bebegimin odasını aldık
Tabi 45 gün sonra teslim olucak ama inanın cok heyecanlıyım umarım
hersey tam tasarladıgım gibi olur düzenledigimde resmini cekip gösteririm
size bide sepet aldık onunda resmini koyayım ciciler bölümüne sırnaşık şey
Ayrıca ramazanda tadilata bende giriorum yagmurcum sen kurtulmussun
hayırlı olsun Gerci ben kayınvalidemle kalıcam esim ilgilenecek ama dönüsümde
ben ugrasıcam sonucta bakalım hayırlısı Öptüm hepinizi uzun oldu biraz ama kaydirigubbakcemile3

günaydın kıslar
sorma ya beklemek artık calışmak o kadar zor ki akşama kadar sandalyenin tepesinde oturmaktan mahvoluyoruz resmen benimde bacak aralarım felaket agrıyo kac gündür ewde olsak yine dinleniriz arada ama calışınca olmuyo işte ne yapacagız bakalım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…