- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.241
cıtos aslında benım esımde pek sıcak degıldır ama hayır da demıyor
esım de yabancı dıl yok ama pek tınlamaz o ıslerı zaten
benım vucut dılım yeter her turlu anlatırım derdımı der ozguven konusunda sınırsızdır
bu yaz ben aılemle beraber gıdıcem bır aksılık cıkmazsa o bızı almaya dıye gelecek guya
Canım vücut dili bence de yeter ama benim kocam sokakta gezerken ya da alıışverişteki sıkıntıyı düşünmüyor.Ya çok hastalanırsak,ya bir deprem olursa gibi extrem şeyleri düşünüyor..Fazlaca pimpirikli kendisi.kaydirigubbakcemile3
ben tr de de en çok karadenizi ve yaylaları görmek istiyorum ..
Ooooo miniğim çok zor durumda kalmış adamcağız.Ben de olsam çok korkardım.eyvahedigeldismile
En iyisi biz norveçten başlıyalım gezmeye çileğimin yanına gideriz o bizi gezdirirkaydirigubbakcemile2..
ben tr de de en çok karadenizi ve yaylaları görmek istiyorum ..
valla aldım gitti lazımlığı:)) benimki biraz gıcıktır öyle hemen alışamaz hatta oturmaz inatlaşırsa yanarım.müzikle falan sandalyeymiş gibi önce oturtucam sonra alışınca yavaş yavaş girerim olaya ama tuvalet adaptörleri kesinlikle mesala Buğraya göre değil bunu çok ii biliyorum imkanı yok ona oturmaz ve çok korkar o yüzden bu lazımlık ii.Plastik şeyler satan yerlere de baktım eminönünde hep kenarları keskin şeylerdi hiç hoşuma gitmedi bu inş.istediğim gibidir
hadı gıdelım cantam hep hazır beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?