2008 Kasım Anneleri

bi sene bizi safari turu yapanlar kandırdı arkadaşımla ,marmarisin en güzel yerlerini gezicez ,safari yapıcaz ,rafting yapıcaz dediler ,bizi ve 50 kişiyi dağa götürüp 2 gün çadırda boş boş yatırdılar :)) kendi imkanlarımızla yaşadık :)) aç bile kaldık ..heheehhehe ama sonra baktık olmuyo 1 haftalık safari 2 günde son buldu,şehir merkezine indik bi otel bulup yerleştik geri kalan günleri denizde geçirdik ..o yüzden artık tur mur gözüm kesmiyo ,kendi arabamızla geze geze gitmek en güzeli ..

ay çito aynı şeyi yazmışız:))
benim kocada sürmeneli her sene yıllık izninde bi ayaklanır sonra geri oturur kafa dinleyip dinlenmek deniz güneş daha ağır basar karadenizin havası pek nemlüü durmadan yağıyo yaa

bi corba yapmaya kactim yine yazilmis bol bol..

eylüsüm masallah kuzu gelmedigin bi burasi kalmis acilen beklerimm..

vallahi ülkemden 100 yik cikma disariya deseler gik demem otururum evimde ama hayat iste benide buraya sürükledi.

norvecin herseyi biyana insan haklari,insana saygilari ve sosyal haklari icin cocugumu burada büyütmek istiyorum.

zengin fakir ayrimi yapilmadan sadece insan oldugu icin iyi bir egitim almasi derdindeyim.

tabi bunu getirdigi ekonomik rahatlikta cabasi.

Ay tur filan hiç bana göre değil.Riskli gelmiştir bana hep zaten..Ya bi de bir yere saat verilir şu saatte şurada olun denir ama gelmeyen adamlara kıl olurum kavga çıkartırım ben kesin.Tur zehir olur bize.

Bence de kendi arabanla mis gibi gezicen planını programını yapıcan.

Bi de ben artık şu herşey dahil kavramından çok sıkıldım.Hiç öyle bir yere gitmek istemiyorum bundan sonra diyorum ama çocukla olunca da nasıl olur başka bir sistem bilmiyorum.Annemler her sene çadır kampına giderler,bu sene de yazlık kiralayalım filan diyorum ya bakalım nasıl olucak.Bi yaz gelsin bakalım.

maytapcım ablamın eşi master için ingiltereye gitmişti hatta lonrdaya ,dediği tek şey yaşanmaz orda ,resmen kapkara bulutlar kafanın üzerinde geziyo ,insanın ruhu sıkılıyo kalbi daralıyo demişti ..bence seni newyork ,holywood filan paklar yavrum ..

Mardin benimde hep hayalim ama tabikide kocam gitmez,gitmiyor asla diyor

karadenizi hic merak etmedim acikcasi cünkü norvecte orasi gibi:))

aman bu adamda ne cay icer ne kahve icer ne bulgur pilavi yer ne mardine dubaiye gitmek ister nedir böyle anlamadim cürütüyor beni... :)

çitıoscum bende şimdiye dek 3-4 kez herşey dahil sistemlerde kaldım güneyde ve resmen obez oldum ,yani şu saat yemek saati hurraaa restorana ,açık büfe saldır ,para verdin ya hakkını ver köküne kadar yee,deniz havuz gece animasyon ki hiç bana göre değil ,insanı sıkıyo bi zaman sonra ,
ama biz bu yaz daire de kaldık ,motel di ama daire şeklinde veriyolardı ,yemeğini kahvaltını kendin yapıyosun ,süperdi gerçekten ,meliste 8 aylıktı zaten ve mama ,çorba filan çok rahat yapıyodum ..hoşuma gitti yani ..

bencede herşey dahil bi yere kadar gittik 2 kez güzelmiş ama bilmiyorum bi daha gidermiyim.??Buğra büyünce o eğlensin diye gidebilirim çocuklar deli gibi eğlenip yiyip içiyorlar çünkü.

ben mardine hayran olduğumda 19 yaşındaydım ,bir sinema filminde izlemiştim ve gerçekten o tarihi ,o taş evleri ,manastırları ,yıkık kiliseleri görmek en büyük arzum olmuştu ,ama hala göremedim malesef ..

bende dün banyo yaptım ama bugün gene gelmiş gıocık oldum

ay aynen bende de öyle oluyor sinir oluyorum yaa

canım babası da mukonex almış eczanenden ama vermedim şimdilik çitosum biraz daha bekleyin dedi onun için bekliyorum o kadar şiddetli değil bizde
ıhlamuru çok severek içiyor onun içine elma-ayva falan deneyeyim bende

bende dün regl oldum misafirlerim geldi hele adam akşam bi hayal kıyıklıgına ugradı ki sormayın

ah ah o adamcıkların hayal kırıklığı çok komik oluyor zaten kaydirigubbakcemile3

deniz oğlanım beyaz atlı prensim atı beyazda değil ama pek yakışıklı çıkmış

canım çitosta yazmış bende bir yerde okumuştum öle çok şatafatlı müzikli felan almayın diye amacından sapmaması lazımmış o zaman daha çok zorlanırmış
bilmiyorum ne kadar doğru ama ben geçenlerde de yazmıştım burada bir plastikçiden almıştım 2.5 Tl ye turuncu ayıcıklı falan bence gayet yeterli hoş onu bile pek istemiyor klozete daha meraklı şuanda

doktorun normal dediyse normaldir canım ama yine de bir git derim ben

bende akülü araba çok istiyorm ama daha erken tabi önümüzdeki yıllarda allah nasip ederse istiyorum

ah canım benim yaa biri bitiyor biri başıyor hastalıkların
nazlımeleğim geçnlerde Eymenin bisikletini aldığımız bir yerde bu sallanan atların ikilisini gördüm tahtaravelli gibi birini bir tarafa birini diğer tarafa koyuyorsun sallanıyorlar çok güzel bişey aklıma hemen kaan ve kerem geldi çok hoş olur diye fiyatıda 80-90 tl civarı bişeydi

benimde gezip görmek istediğim yerler var ama görmezsem de gözlerim açık gitmez kaydirigubbakcemile3
en çok istediğim yer uzak doğu japonya falan onlarında böyle yeşiller içinde çiçekler içinde evleri varya o yöreler

of kızlar hava çok kötü kapadı bende bütün evin camlarını silmiştim heba olcak emeklerim nasıl agırlık bastı zeynep ceylin uyudu bende mi uyusam acep

ay uyu valla benim yerimde uyu

işte bunu çok duydum ama 2 günlüğünede olsa gitmek isterdim ordan geçeriz başka biyere :)))

bizim gittiğimiz yer sabah aşkam açık büfe diğerleri ekstra ama değer o kadar huzurlu sessiz sakin biyerki zaten aile yeriydi ya hamile ya çocuklu vardı:)))

eylülcüm sen şanslısın canım gezme konusunda..
maytabım bende bugün sade domatesli biberli şehriye pişirecektim sen yazınca kemikli göğüs kısmından vardu onu çıkardım koydum çorbamıda yaptım sarımsak rendeledim bir de bakalım birde bunu deneyim..
ben tavukluytu salçasız ve etleriyle karışık pişiriyordum öyle beyaz yemiyorlar benimkiler geçen yemediler zorla içirdim ama salçalı domatesli biberli seviyorlar.. şimdi salçalı pişirip tavuk suyunu sonradan ekledim içine..

Beyazmeleğim demek japonyaya gtcen haa.Geyşa ruhlu hatun seniiii,sen şimdi oralarda thai masajı filan da öğrenirsinkaydirigubbakcemile3

ohhh yarasın nazlıcım oğluşlarına ,yesinlerde iyileşsinler ,
benim kızda geçenlerde ilk kez ıspanak çorbası denediğimde bi çorbaya bi bana bakıyodu bu ne len der gibi :)) yemyeşil çorba ,çocuk alışmış ya beyaz ya kırmızı çorbalara bu neki acep dedi ama 2 tabak yuttu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…