- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 43
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.261
bi sene bizi safari turu yapanlar kandırdı arkadaşımla ,marmarisin en güzel yerlerini gezicez ,safari yapıcaz ,rafting yapıcaz dediler ,bizi ve 50 kişiyi dağa götürüp 2 gün çadırda boş boş yatırdılar :)) kendi imkanlarımızla yaşadık :)) aç bile kaldık ..heheehhehe ama sonra baktık olmuyo 1 haftalık safari 2 günde son buldu,şehir merkezine indik bi otel bulup yerleştik geri kalan günleri denizde geçirdik ..o yüzden artık tur mur gözüm kesmiyo ,kendi arabamızla geze geze gitmek en güzeli ..
bende dün banyo yaptım ama bugün gene gelmiş gıocık oldum
beyazmeleğim çok sağol tatlım hala burunları akıyor.. sekrol bende verdim.. birde dr mukonex verdı peditus la birlikte veriyoruz..bitki çayıda ver i,çerse ben kaç gündür ıhlamur elma kabuğu felan kaynatıyorum elmada ayvada öksürüğe iyi gelirmiş..
fotolar içinde sağol..
bende çok uğraştım hamile kalmak için hep testte çift çizgiyi göreceğim günleri hayal ettim kan testinde hamile olduğum öğrendikten sonra yapmadım ama keşke test yapsaydımda içimde kalmasaydı derim bazen..
bende dün regl oldum misafirlerim geldi hele adam akşam bi hayal kıyıklıgına ugradı ki sormayın
slm uleynnnnnnnnnnnnnn napiyonuzzz,biz sabahtan uyandik yine uyuduk..
citoscum annen gidiyormus güle güle kavus fistigim.
lavisim seninkide gidicekmis heralde.
o bahsedilen attan bizde var,yilbasinda hediye almistik Deniz`e..daha yeni yeni biniyor ve
hosuna gidiyor..buda resmi.
kızlar bişey sorcam lazımlık alıcam çünkü buğraya kaka yap hadi diyosun mesala hemen kalkıp zorlanarak yapıyoo:)) delii yaa bende hemen değiştiriyorum aman bi ii oluyo maşallah çocuğumaa :)) o zamanlarda lazımlığa yap diycem bakim ne yapcak.neyse müzikli lazımlık nasıl olur sizce??
günaydın ,evin içi zindan gibi oldu yahu ışık yaktım vallahi ,çok kapalı hava .
reglden konuşulmuş ,biliyomusunuz 1 ay oldu ben hala olmadım ,dr umu aradım geçen gün olur normaldir ,doğumdan sonra görülebilir bu tarz aksamalar ,ama yinede dert ediyosan bi gel bakalım dedi..
çilekcim maşşallah deniz çok tatlı duruyo atının üstünde ..
ben norvec'ı refah sevıyesı cok yuksek bır ulke olarak bılıyorum canım
sanırım gelır gıder dengesı ıle alakalıdır fıyatlandırmalar da
esımde boyle at falan ıstemıyor
ahtı varmıs akulu araba alacakmıs
mılyar olsa yıne alırım dıyor
ama onun ıcın 1 sene beklemesı lazım sanırım
çileğim pek güzel çıkmış deniz oğlan atının üzerinde..
dün gittiğimiz avmde keremde bindi ata tutacak yerlerinden nasılda sıkıca tutuyordu ama ben almam yahu çok pahalı bize göre birde herşeyden 2 dene alıyoz olmaz yani.
sağol yasmincim kaan düzelir gibi olduda kerem geçti şimdi o öksürük krizlerine giriyor burnu akıyor ikisinde..şimdi uyuttumda çorba yapılacak kuzulara...
ha dün bende avm de gezerken türkücü seher dilovanı gördüm kendine bavul seçiyordu..
ay maytabım evet havalı kapndı ya ruhum iyice darldı benimde havalar bir düzelse hayırlısıyla..
Ben de yaşamak için tr den başka bir yeri düşünmem ama dünyadaki ve tr.deki görmek istediğim yerleri de mutlaka görmem gerek diye düşünüyorum.Eğer görmeden ölürsem gözlerim açık gider.kaydirigubbakcemile3
of kızlar hava çok kötü kapadı bende bütün evin camlarını silmiştim heba olcak emeklerim nasıl agırlık bastı zeynep ceylin uyudu bende mi uyusam acep
maytapcım ablamın eşi master için ingiltereye gitmişti hatta lonrdaya ,dediği tek şey yaşanmaz orda ,resmen kapkara bulutlar kafanın üzerinde geziyo ,insanın ruhu sıkılıyo kalbi daralıyo demişti ..bence seni newyork ,holywood filan paklar yavrum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?