2008 Kasım Anneleri

maytap kı sensiz olurmu bu çekiliş allasen ,bak iptal ederim haa ,maddi açıdan diyosan indireyim senin için sen iste yeterki ..

Öylesin tabii daha öyle miyim diyo yaaklinialirimsmile..
Fentezilerini bizimle de paylaş beyazım dönüşte:))Zira bu konuda idolümüzsün,pirimizsin:lepi:

paylaşmammı hele bir gideyim bak neler neler paylaşırım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

nasıl yapılıoo sütlü türk kayfesi

eyülün dediği gibi sütle kahveyi karıştırıyorsum kaynayana kadar karıştırarak ısıtıyorsun isteğe göre içine şekerde koyuyorsun

ay bende çok severim sütlü gayfeyi.. ama bu aralar bende nes takılıyorum özellikle çikolatalı olana taktım kafayı..
mayatbım gız çok güzel olmuş çorba sevmezler diye az pişirdiydim kerem az yedi totoşa içiremedim.. aslında içecek gibi geldi üfürdü felan sıcakken öyle yapıyom ya ben.. ama bir kaşık aldı okadar.. içse sevecekte içmedi.. zaten totoş gittikçe zayıflıyor ya dişten dolayı sanırım hastalıklada karışınca iyice iştahsız oldu.. benim 10 küsür kiloluk kerem ondan çok yiyor hala aynı..

amanın beykozun üstüne sis indi kapkarada bulutlar geziyo semada yokyaa ben miamiye gitmek istiyorum vazgeçtim londradan:)

banyoda yapıcam ama pamuk koymuştum hala gelii allah allah bu ay içtiğim şumalum ilaçtanmı acaba

ne 10 tl si nan beyaz ,seninde işine geliyo haa ,katakulliye getirip ucuza sıyrılmaya çalışıyosun ,senin bi kremin bi ojen 50 tl be yavrum..

Ayy ne güzel olurdu miniğim..Şeniz
olumunekankayizsmile

kocan turunun son ornegı sanırım

benımde cok uzun yıllardır merakımı cezbetmıstır ve sadece mınyaturkte mınıcıkte olsa gordum o kadar

ne kaynatmıssınız yaw ıkı dakkada
yetısemedım valla

mardini bizde doğu görevimiz var ya tercihler arasında seçeceğiz bakalım nere gelecek.. 3 -4 ay kalmış istanbuldan gitmemize.. az kalmış yavs..çıkarsa tabii.

evet minigim nesli tükenenlerden bu adam :))

persembe arkadasim gelicek simdi aradi yarin aksam tavuk gögsü yapayim bari.

ya ben yapiyorumda bu adam öyle seyleride cok yemiyor ne cins birini bulmusum heee

bi revani iki hafta kalirmi dolapta ve geri kalanida atilirmi?atildi valla.

ne 10 tl si nan beyaz ,seninde işine geliyo haa ,katakulliye getirip ucuza sıyrılmaya çalışıyosun ,senin bi kremin bi ojen 50 tl be yavrum..

puhahahaha :roflol: he bebeğim ben 5 tl lik alıcam da hediye o yüzden maksimum 10 tl yaptımaya çalışıyorum zemuszemus

yok bee benim kozmetik ürünlerimde o kadar tutmaz, tutsada hepsini aynı zamanlarda almam farklı farklı alırım çok alırsam taksitle öderim falan bütçemi zorlamam yani

mardini bizde doğu görevimiz var ya tercihler arasında seçeceğiz bakalım nere gelecek.. 3 -4 ay kalmış istanbuldan gitmemize.. az kalmış yavs..çıkarsa tabii.

İnşallah istediğiniz yer çıkar nazlıcım..

Senin kocan ne yer ne içer çileğim?Biyonik bir adamla evlisin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…