- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.281
Beyazmeleğim demek japonyaya gtcen haa.Geyşa ruhlu hatun seniiii,sen şimdi oralarda thai masajı filan da öğrenirsinkaydirigubbakcemile3
ohhh yarasın nazlıcım oğluşlarına ,yesinlerde iyileşsinler ,
benim kızda geçenlerde ilk kez ıspanak çorbası denediğimde bi çorbaya bi bana bakıyodu bu ne len der gibi :)) yemyeşil çorba ,çocuk alışmış ya beyaz ya kırmızı çorbalara bu neki acep dedi ama 2 tabak yuttu :))
çito süpersin valla ,tam geyşa bu beyaz ,ordan dönüşte aldığı egzotik çeşitlemeleriyle de fantazileri uç noktaya çıkarır artık :)))
sütlü türk kahvesi deneyen varmı ,ben pek severim ,çok hoş olur tadı ,tavsiye ederim ...
sütlü türk kahvesi deneyen varmı ,ben pek severim ,çok hoş olur tadı ,tavsiye ederim ...
hee çitosum bilinçaltımdaki hatta üstümdeki her yerimisaran ateşli hatun beni japonyaya çekiyor sanırım :roflol:
çito süpersin valla ,tam geyşa bu beyaz ,ordan dönüşte aldığı egzotik çeşitlemeleriyle de fantazileri uç noktaya çıkarır artık :)))
abooov ağzımdan çıkan her kelimeden bişey buluyonuz valla helal size yıllardır hayalini kurduğum gayet masum ve temiz hayalim japonya gezimi bile nerelere çektiniz
ay hakkaten öylemiyim acaba ben kendimden şüphe eder oldum aklinialirimsmile
canim acayip sütlü bi tatli istiyor ama ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?