2008 Kasım Anneleri

bizdede maytabımın tarifiyle şehriye çorbası var az sonada brokoli yapacağım oğlanlara..
eşim evde olduğu günler pişiyor yemek bişzde 2 gün gidiyor.. kendime özenmiyorum nedense..
oğlanlarda şimdilerde iştahsız.. bende az önce çayım ve yanında bir iki bişeyle karnımı doyurdumm..
ama benimde canım acayip tatlı istiyor bir bakım belki bende kendime özel bişeyler yaparım eşim gelincede çay içeriz beraber yine..benim eşimde yemek seçmez tatlıyoda çok yemez kurabiye kek pek hoşlanmaz nadir çikolata soslu olanlara felan severek yer o kadar...
yasminim meleğim güle güle....

kanka inanamıyorum yaaaa bende acaip korkarım hatta 12 saatlik yolu ufacık bebeyle araba tepesinde gittim ağustos sıcağında sırf uçağa binmiim diyeeyvahedigeldismile iğrenç bi yolculuktu belirtmeden edemiicem arabanın kliması bile iflasın eşiğine gelmişti

yaa bende binene kadar korkutucu gelirdi ama öyle değilmiş kızlar.. çok kısa zamanda istediğiniz yerde oluyorsunuz rahatlık ama pahalı işde kamyalara denk gelirsen şanslısın..
geçenlerde kayınvalidem gelmişti ya onu sun eexpresle 19 liraya gönderdik samsuna..
cumartesiler oluyormuş kampanya eşimde denk gelince bir denedi şans kayınvalideye vurdu tek kişilikmiş kontenjan birde..

kızlar ben facede cafeye girince yemek koyamıyorum donuyor o yüzden mecburen bıraktım cafeyi.. çok denedim hep aynı oluyor siz rahat yapıyorsunuz heralde çoğunuz baya ilerlemiş..

kızlar ıyı kasamlar gacılar pek kımsecıkler de yok amme.nasılsınız bakem gıremedım 2-3 gundur.ya moralım bozuktu sanırım bahar sendromu yasıyorum.hıc bısı yapmak ıstemıyorum.persembe aksamı kocıs gelecek.onu duyunca accuk sevındım.pırosum maytabım ne haber kızlar bı sız varsınız sanırım.

yağmurum hoşgeldin cnm niye sıkılıyosn kııızz ne güzel yaz geliyo güneşli havalar ohhhh mis gibi:)kocanda geliyomuş düzelsin moralin:)

çok yoruldum bende yaa temizlik bitti bende bittim yemeğimde yok kocişe dedim getir bişeyler diye ama ne istediğimide bilmiyorum

hos gordum pırosum lahmacun getırsın cnm bak benım de canım cektı yanına da ayran ohhhhh yarasın..
bahar sendromu dıye bısı varmı bılmıyorum ama yoksa da ben ılk ornegı olmaya adayım mafoldumben

pırosum gule gule kırlet cnm hafta sornu bende ıyı bır temızlık yapmam lazım bırde utum var.ne cekılısı gızzz.benım nıye habarım yok aboooo benı de ekleyın anacım...

lahmacunu beklemez şimdi işi var çıkçak hemen canımcım
sağol cnm valla nasıl rahatladım heryeri temizleyince...

cnmcım eylül yeni konu açtı bahar çekilişi yapıyoruz ama bu sefer annelere hediye yollıycaz

biz kesin ikiziz bundan gayrı sözüm yok -tatlicadiarzu-
bende 20 saatlik yolu bile araba ile gitmeyi tercih ederim o demir yığını beni al üst ediyor sempatiksalakcinni

hos gordum pırosum lahmacun getırsın cnm bak benım de canım cektı yanına da ayran ohhhhh yarasın..
bahar sendromu dıye bısı varmı bılmıyorum ama yoksa da ben ılk ornegı olmaya adayım mafoldumben

canım bahar depresyonu die bişi var kışda var birtek yaz yok oda havanın güneşli ve açık olmasından dolayı ama özellikle kadınlarda ilk bahar ve son bahar aylarında görülür hatta bende son 9 senedir her bahar görülür akannehirkafamçokkarıştı

hmmmm enteresannn
bende bahar yorgunluğu olur her ilk baharda

zeynacım demekkı ılk ben degelmısım.umarım cabuk gecer bu durum....herkse ıyı geceler kızlar.ben yatıyorum...bugun bıraz erkencıyım az basım agrıyo .mertı yatıram once sonra da ben yatarım.hadı gorusuruz guzeller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…