- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.361
selamınaleyküm bacılarım
öğlenden sonra çok normal olmayan işlerim dahada karıştı gelemedim sizi görmeye
son 15 dakkadırda yazdığınız 4 sayfayı okumakla meşguldüm
çileğimmaşallah deniz oğlana paşa gibi durmuş atı üstünde paşa kocanada kocaman tesüflerini bildir yemesin öle böcü möcü ööğğkk yap ona kuru pilav bi başda soğan ohh
nazlıcım kuzuların daha iyi olmasına sevindim benimkide2-3 gündür yemiyır bişey hem diş çıkarıyor hem grip mahvetti çocuğumu
derincim güle gülekullan lazımlıkını :))
beyazım meleğim geyşa olmaya gidiyormuşsun hadi bakalım sen aştın kendini iyice yaında başımıza manukyan kesilecen
ben tr'den başka bir yere gitmek istemiyorum aslnda çooooooook merakettiğim yer var ama ben uçaktan inanılmaz korkuyorum oyüzden de başka bir üülkeye gidemem zanımca
kanka inanamıyorum yaaaa bende acaip korkarım hatta 12 saatlik yolu ufacık bebeyle araba tepesinde gittim ağustos sıcağında sırf uçağa binmiim diyeeyvahedigeldismile iğrenç bi yolculuktu belirtmeden edemiicem arabanın kliması bile iflasın eşiğine gelmişti
hos gordum pırosum lahmacun getırsın cnm bak benım de canım cektı yanına da ayran ohhhhh yarasın..
bahar sendromu dıye bısı varmı bılmıyorum ama yoksa da ben ılk ornegı olmaya adayım mafoldumben
biz kesin ikiziz bundan gayrı sözüm yok -tatlicadiarzu-
bende 20 saatlik yolu bile araba ile gitmeyi tercih ederim o demir yığını beni al üst ediyor sempatiksalakcinni
canım bahar depresyonu die bişi var kışda var birtek yaz yok oda havanın güneşli ve açık olmasından dolayı ama özellikle kadınlarda ilk bahar ve son bahar aylarında görülür hatta bende son 9 senedir her bahar görülür akannehirkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?