2008 Kasım Anneleri

tahmin ettim de ıstakozdan başka ne olaki ekmeğin üstüne konabilcek bişeyy:)) belki çinliler gibi hamam böcüğü falan allah ne verdiyse götürenlerdendirr:))

tahmin ettim de ıstakozdan başka ne olaki ekmeğin üstüne konabilcek bişeyy:)) belki çinliler gibi hamam böcüğü falan allah ne verdiyse götürenlerdendirr:))

Derinim ne dedin öyle yahuuu.Ben akşam yemeği diyorum sen hamam böceği.Iııııy(kafamçokkarıştı

Kızlar dün durakta iş çıkışı otobüs beklerken bir araba acayip kokular saçarak geçti yanımızdan.Leş gibi koktu, midem bulandı.Yatana kadar da geçmedi.İğrençti , hatırlamak bile istemiyorum..

ayy ne vardıki içinde acaba insanmı öldürüp koydular bagaja acabaeyvahedigeldismile

çileğin eşi ıstakoz filan yiyor ,böcek diye ona ve muadillerine demiştir ,daha önce konusu geçmişti ..

hmm tamam o zaman

bir de hayalet var içimizdee

hayalet derken o kim yav

of of of hiç deme bende izledim böyle sağlıklı yaşam olacaksa ben sağlıksız yaşamaya razıyım arkadaş

bizde akşam yemeğinde nohutlu tavuk sulu arpa şehriye çorbası, kabak yemeği ve pilav var hepisini ben yaptım zemuszemus

o nasıl arabaymış öyle yasminim koku salarak gidiyor :uhm:

aşağıda bi gariplik oluyodu ama şimdi geçti . toplam kişi sayısı ile kullanıcı ve misafir toplamı tutmuyoduu hayaletler de vardı yani beyazmelekk:))

Dün işe gelmedim ben annem kardeşime gittiği için buğraya bakrım evde.Hiç peşimi bırakmadı sürekli anne anne bi dirlik vermedi ne yapacağını şaşırdı sankii.neyse o uyudu 2 de bende mutfağa bir girdim yemekteyiz yarışması gibi oldu.hızlı o uyanmadan bitsin diye çok yoruldum misafirim gelecekti kek+poğaça yaptım birde işte akşama ezogelinle nohut ama pestilim çıktı 4,15 de bitti işim misafir geldi:))

anıla ayrı yapıyosunuz dimi hala yasmin yoksa sizin yemeklerden yiyomu?

Canım artık tüm çorbalardan veriyorum.Sadece kabuklu şeyler mesela baklagilleri biraz kontrollü veriyorum.Kabuklarını soyarak.Bezelye henüz vermiyorum.Ama genelde çorba ve doyurucu makarna, pilav veriyorum.Yoğurt mutlaka oluyo.Et olarak köfte ama emip bırakıyo(
Dün bamya verdim yedi:)Adapte etmeye çalışıyorum işte..

Kızlar ben çıkıyorum.Herkese mutlu , huzurlu akşamlar...

herkese iyi akşamlar
bende çıkıyorum heralde akşam gelemem çünkü gezesim var bu akşam havada güzel arkadaşlara gidebiliriz belkim bakalım

selamınaleyküm bacılarım
öğlenden sonra çok normal olmayan işlerim dahada karıştı gelemedim sizi görmeye
son 15 dakkadırda yazdığınız 4 sayfayı okumakla meşguldüm

çileğimmaşallah deniz oğlana paşa gibi durmuş atı üstünde paşa kocanada kocaman tesüflerini bildir yemesin öle böcü möcü ööğğkk yap ona kuru pilav bi başda soğan ohh

nazlıcım kuzuların daha iyi olmasına sevindim benimkide2-3 gündür yemiyır bişey hem diş çıkarıyor hem grip mahvetti çocuğumu

derincim güle gülekullan lazımlıkını :))

beyazım meleğim geyşa olmaya gidiyormuşsun hadi bakalım sen aştın kendini iyice yaında başımıza manukyan kesilecen

ben tr'den başka bir yere gitmek istemiyorum aslnda çooooooook merakettiğim yer var ama ben uçaktan inanılmaz korkuyorum oyüzden de başka bir üülkeye gidemem zanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…