- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.321
evet minigim nesli tükenenlerden bu adam :))
persembe arkadasim gelicek simdi aradi yarin aksam tavuk gögsü yapayim bari.
ya ben yapiyorumda bu adam öyle seyleride cok yemiyor ne cins birini bulmusum heee
bi revani iki hafta kalirmi dolapta ve geri kalanida atilirmi?atildi valla.
neskayfemi kaptım geldim bir öğrencimin evinde gün varmış pastalardan toplamış getirmiş annesi göndermiş sağolsun onları indireyim mideye cokacimcoook
ya kızlar az önce bir öğrencim beni ziyarete geldi şuan aynı dershanede değiliz gelince de giderkende elimi öptü ayy yaşlılık kompleksine girdim o kadar oldukmu biz yaa böyle şeylere alışsak iyi olacak sanırım
Öğretmensin ya saygısından öpmüştür meleğim.
Yoksa biliyoruz senin ne çıtır,ne diri,ne enerjik bir hatun olduğunukaydirigubbakcemile3
sağol çitoscum..
meleğim saygıda kusur etmemiş öğrencin ya boşver sen yaşlanmazsın kııııı.. bu enerji bu cilveylennn..kaydirigubbakcemile3
Ya bişi sorucam.Şimdi aşağıda şöyle yazıyor..
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
çitos, cilekk, yasmin.28
Fekat kayıtlı kullanıcı 3 tane diğer 2 kayıtlı kullanıcı kim peki?
ya söyle zor bi adam,hicbir eglencesi yok!hani yemekten sonra alalim kahfelerimizi yada cayimizi nebilim oturalim tv basina filan yoktur bizde.yemek yenir masa toplanir denizle oynanir calisir ve uyunur bütün gecemiz bundan ibarettir.
arada bir tv odasina gidip film izler..
yemekte bulgur pilavi disinda aslinda cok seyi yer ama daha cok norvecliler gibi beslenir.ekmek dilimi üzerine salam yada böcek gibi..
birde isyerinde sürekli servis yapiliyor odalarina meyve yemek gibi sanirim o yüzden eve gelince pek bisi istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?