2008 Kasım Anneleri

neskayfemi kaptım geldim bir öğrencimin evinde gün varmış pastalardan toplamış getirmiş annesi göndermiş sağolsun onları indireyim mideye cokacimcoook

ya kızlar az önce bir öğrencim beni ziyarete geldi şuan aynı dershanede değiliz gelince de giderkende elimi öptü ayy yaşlılık kompleksine girdim o kadar oldukmu biz yaa böyle şeylere alışsak iyi olacak sanırım

cok zor onu sevındırecek bır masa hazırlamak o zaman
neden sureklı yemek ısını esıne yıktıgın veya dısarıda yemeyı tercıh ettıgın bellı
ben de ugrasamazdım yorucu olur

Öğretmensin ya saygısından öpmüştür meleğim.
Yoksa biliyoruz senin ne çıtır,ne diri,ne enerjik bir hatun olduğunukaydirigubbakcemile3

sağol çitoscum..
meleğim saygıda kusur etmemiş öğrencin ya boşver sen yaşlanmazsın kııııı.. bu enerji bu cilveylennn..kaydirigubbakcemile3

harbiden çileğim işin zor senin kocişle

benimki garibim ne versem yer kaydirigubbakcemile3öyle yemek ayrımı falan pek yoktur sadece tatlı şeyleri pek sevmez o kadar aramaz onun dışında herşeyi indirir mideye

Öğretmensin ya saygısından öpmüştür meleğim.
Yoksa biliyoruz senin ne çıtır,ne diri,ne enerjik bir hatun olduğunukaydirigubbakcemile3

sağol çitoscum..
meleğim saygıda kusur etmemiş öğrencin ya boşver sen yaşlanmazsın kııııı.. bu enerji bu cilveylennn..kaydirigubbakcemile3

ah ah kendimi öyle sanıyordum ama sanırım dev aynasında görüyormuşum :çok üzgünüm:

2 dk gırmedım sıteye 3 sayfa yazmıssınız masallah
cılek masallah batuyaa ne sekermıs atıı gule gule kullanın benım kız korkuyoo
valla erkek gıbı araba suruyor bebeklerı kaldırıp atıyoo
bende hamıslıgımı tam 13 martta ogrenmıstım burdakı ajandamıda rengarenk boyamıstım vayy be ne heyecanlı gunlerdı allahım herkese nasıp etsın evlat sahıbı olmayııı
dun bende gordum o kopruyu oha dedımm ne uzun kopru gavur yapıyo ıste dedımm
ben kanguru ulkesı avusturalyaya gıtmek ısterdım neıye bılmıyorum o opera salonu felan (yanlıs bılmıyorsam) cok ılgımı cekıyor
ama ulkem gıbısı yok batman da cok guzel kızlarrr gıtmenızı sıddetle tavsıye edıyorum mardınıde uzaktan gordum cok guzeldı omrum yeterse gıtmek ısterım

Beyazmeleğim sen kendini bildikten sonra boşver öğrenciyi.Hem hepimiz biliyoz nasıl hoş olduğunu.Hamam fotoların dün gibi aklımızda:))

Ya bişi sorucam.Şimdi aşağıda şöyle yazıyor..
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
çitos, cilekk, yasmin.28

Fekat kayıtlı kullanıcı 3 tane diğer 2 kayıtlı kullanıcı kim peki?

ya söyle zor bi adam,hicbir eglencesi yok!hani yemekten sonra alalim kahfelerimizi yada cayimizi nebilim oturalim tv basina filan yoktur bizde.yemek yenir masa toplanir denizle oynanir calisir ve uyunur bütün gecemiz bundan ibarettir.

arada bir tv odasina gidip film izler..

yemekte bulgur pilavi disinda aslinda cok seyi yer ama daha cok norvecliler gibi beslenir.ekmek dilimi üzerine salam yada böcek gibi..

birde isyerinde sürekli servis yapiliyor odalarina meyve yemek gibi sanirim o yüzden eve gelince pek bisi istemiyor.

çitoscum ben hep burdaydım ben olmayım o..
gerçi gizlemedim kendimi emmme bir bakayım ayarlara..
yok yav ben değilmişim
mayatpla zeynam olmasın..
kankiler gözükmüyorlar yine..

bende de aynısı oluyor ama bende çözemedim ne olduğunu:uhm:

böcek derken akannehir

sağolun kızlar her zaman çok saygılı bir öğrencidir zaten kişilik yapısı öyle ondan yaptı sanırısam canım benim seviyorum yine de onu pastalar börekleri de o getirdi indirdim mideye oohh zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…