2008 Kasım Anneleri

selam kızlar ;

bende sabahtan yapmamıştım ama gözüme battı akşam akşam sil süpür yaptım ,iyi oldu ,içim ferahladı valla ,birde aylık alışverişe çıktık ,baya uçtum ,ama bizim burda bir market açıldı yeni ,inanılmaz ucuz biyer ,dünyayı aldım az tuttu valla ..gaz faturası gelmiş 88 tl :)) bu da süper oldu ,artık azalmaya başladı ..
akşamda yemek yapmamıştım ,çay yaptık kahvaltı yedik napalım ,ama çeşit boldu ,yeni alışverişten dolayı..

mysever yakalandın ,geliyosun yazmıyosun ,hediye çekilişi var ,bi göz atıver ,sedayada haber ver tatlım ,belki girmek ister o da ..

Bugün pek güzel gezdik kızımla,hava çk güzeldi,sahile attık kendimizi.Yürüyüş yaptık,anneannesiyle ve teyzesiyle buluştuk,oturduk sahildeki kafelerden birine çay keyfi yaptık.En sevdiğim mevsim bahar,ne yakıcı sıcak ne de soğuk,tam gezme havasıydı,temiz hava aldık iyi geldi ama baya yorulmuşum bu arada ben de aldım şu yazı tahtasından kaydirigubbakcemile3benimki baya sevdi ama 5 dk kadar ilgilendi,sonra mıknatıslı damgaları ağzına sokmaya başladı hemen aldım beyazmeleğimin taktiğini uyguladım buzdolabına yapıştırdım kaydirigubbakcemile3kalemi de kaybetti,neyse aradık bulduk.şimdi vermiyorum eline,beraber oynayacağız yoksa o sadece zarar verme harekatı düzenliyor oyuncaklarına.onu herkes bildiğine göre onu aldıklarımıza koymuyorum artık ::)
Bimin şu çok meşhur süt tatlılarından aldım ilk kez,enfesmiş.Tabi enfes olur çok normal,Özsütle anlaşmışlar,oraya yaptırıyorlarmış tatlılarını

safiş hoşgeldin ne güzel gezmişsiniz maşşallah ,istanbulda ısınsın bizde gezicez ,bende alıyorum bimin tatlısını ,özelilikle profiterol çok güzel hemde 1.350 tl mi öle bişeydi ..bim market benim evimin hemen karşısında ,ara sıra çıkar bakarım yeni neler gelmiş diye ..

benim de çok uykum geldi bu sabah erken kalktım çok,gece de geç yatınca,şimdi uyku gözümden akıyor ama okide tık yok,şu an orta sehpanın tepesinde zıplıyor,muhallebisnide yemek istemedi.bekliyorum artık acıksın ve uykusu gelsin diye boshayallersmile

oooo zeyna hanım iyice boşladınız burayı haa ,maytap hanım da sen gelirsen geliyo iki kelam yazıp gidiyo ,olmuyo ama lmaz:

valla asorti mecbur napalım ,valla ben biyeri silmediğim veya süpürge açmadığım gün kendimi paspal ,pis hissediyorum ,ama yapınca içim rahatlıyo ferahlıyo ,ne bileyim temizlik benim yaşam stilim sanırım ..ama içimden hiç gelmediği günlerde oluyo ama kendimi kazıyorum koltuktan kalkmak için ..

selam kızlar çok güzel 2 gün geçirdim hani size dedim yaa izmirde hava güzel inciraltına gidiyorum die gittik oğlum kendini çimlere attı kudurdu salıncağa bindi kaydırakta kahkahalar attı ordan kocam bizi almaya geldi annemleri bırakçaktık yolda sinemaya gidelim mi dedim annem ben bakarım dedi tamam gidin 22.00 seansı varmış veda filminin gittik eşimle baş başa ee eve gelmemiz 12.30 oldu annemlerde yattık tabee dün gece bugün gündüzde oğluşumu parka götürdüm sonrada 3 bebekli arkadaş buluştuk evde 3 ününde azası çok az 15 er gün var bir kudurdular amann evlere şenlik oldu yemek yedik evimize dönerken babanneme hastaneye uğradım yarın ameliyata giricek oda biraz morelim bozuldu ama babannem çok hoş kadın maşallah neşesi iyi kendisinin onuda gördüm içim rahatladı evime döndüm sizleri özledim geçmişi de merak ettim ben bi okuyumaya çalışıyım

NE BÖCEĞİİİ KIZZZZ ÇİLEKKKakannehir

çileğin eşi ıstakoz filan yiyor ,böcek diye ona ve muadillerine demiştir ,daha önce konusu geçmişti ..

tahmin ettim de ıstakozdan başka ne olaki ekmeğin üstüne konabilcek bişeyy:)) belki çinliler gibi hamam böcüğü falan allah ne verdiyse götürenlerdendirr:))

Istakozu Çileğim yapmıyodur herhaldebilmiyorumkismile

ya hani karides varya mesela onun temizlenms kücügnden aliyoruz ekmek üzeri konup yenebiliyor,birde onun krem seklinde olani var onuda sürüp yyor.
gecen gün karides salatasi yaptim bir iki tane aldim fena diildi tadi tavuk gibi geldi bana,hatta babasi kahfaltida Deniz`ede verdi oda götürdü üc bes tane.

ama ben hayatta dokunamam taze temizlenmemis aliyorsa kendisi ayiklar herbirseini iste.

istakoz,su uzun bacakli vardi birde adini unuttum onlarida cok yer iyyy ben yiyemem ama.

hah istee temiz insanlari cok seviyorum yasa kuzum beaaa..

hahaha çilek biz senle temizlik şirketi kuralım yavrum ,ikimizde seviyoruz bu işi ,heleki banyo yıkamak tam bir eğlence benim için ,birde mis gibi çanaşır suyu kokarya ,offf canım çekti :)))

karidese bayılırım mmmmhh,kalamar,ahtapot,midye bayılırım.Karides güveç hiç yemedinmi çilekçim muhteşem olur tadı.ıstakoz hiç yemedim ama tadının müthiş olduğunu söylüyorlar.Denize de yedir bunlardan çok çok faydalı ama fazlası ağır gelebilir.Ağır yiyeceklerdir onlar biraz.Kocanda fazla yerse yakında 2. bebek haberini alırız senden,afrodizyaktır fazlaca,özellikle ıstakoz kaydirigubbakcemile3

krikitosum güzel havadan çok güzel faydalanmışsınız bizde faydalandık iyi oldu.Sinemaya bende istiyorum yaa,nasıl bir şeydi onu unuttum artık.kesinlikle kızı anneme filan bırakmaya alışmam lazım.

Kızlar çıkıyorum bende,yarın görüşmek üzere.Birazdan site kapanacak,sabaha kadar bakım var haberiniz olsun,şaşırmayın birden giderse ok? iyi fgeceler tatlı rüyalar

krikitosum güzel havadan çok güzel faydalanmışsınız bizde faydalandık iyi oldu.Sinemaya bende istiyorum yaa,nasıl bir şeydi onu unuttum artık.kesinlikle kızı anneme filan bırakmaya alışmam lazım.

bende anneme bu 2. ci bırakışım canım birgünde arkadaşın yemekli düğünü vardı gitmem lazımdı ozamn ilk olmuştu 9aylık filandı çok ağlamıştım dünde ağladım çünkü mert üstüme yapıştı anladı sanırım kuzucum bırakma işine benimde alışmam lazım doktor kontorollerime bile onu götürüyom yanımda onunda benimde alışmam lazım artık kocamla bişeyler yapmayı özlemişim zaten benim annem ben istesemde bakmaz 3 ayda bir belki böle kaçamaklar yapabiliriz anca
sizinde güneşten faydalandığınıza sevindim bundan sonra izmir bahar bol bol güneşlensin kuzucuklar
sallanan atlar konuşulmuş sende almak istiyormususn kemeraltında baktım ben pilsanın pilastikleri, 45 tüylüleri 60 falan nakitte indirim yapıyolar ama çeşitli markalrın büyüklüğü küçüklüğü var ama ben pilsanları beğendim en çok

Ben korkarak tattim canim önyargiyla yaklastim hep ama tadi fena diilmis karidesin..sandvic yaptim mayonez karides hakikaten süper oldu.yok güvecini hic yemedim hatta esimde dedi arastir nettende bi yap süper olur diye.simdilik salatasini denedim soya sosla filan ¨güzel oldu.

bende sorucaktim cocuk yedi bisiy olurmu diye,demekki faydaliymis.hm yok hayatim yese yese enfazla 5 tane karides yemistir fazla vermedi babasi. evet istakoz süpermis ama ben korkarim yiyemem yav hani böcükyaa nebilim yiyemem yani.

he ahtapottu adini unuttugum :) anaaaaa bi takip ediim yedigi günler tavri nasil oluyor:)

aman yok ben büyük konusmayim ama yapmam bbidaha.

millet kaci bende cikiim bari.

eylül gece gece cani mcekti hee ohh mis gibidir simdi evin..bende yarin yapiciiim yasasinnnnnnnn..

krikiko iyi etmisi ncanim acilmisindir biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…