- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 43
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.381
NE BÖCEĞİİİ KIZZZZ ÇİLEKKKakannehir
çileğin eşi ıstakoz filan yiyor ,böcek diye ona ve muadillerine demiştir ,daha önce konusu geçmişti ..
tahmin ettim de ıstakozdan başka ne olaki ekmeğin üstüne konabilcek bişeyy:)) belki çinliler gibi hamam böcüğü falan allah ne verdiyse götürenlerdendirr:))
Istakozu Çileğim yapmıyodur herhaldebilmiyorumkismile
valla asorti mecbur napalım ,valla ben biyeri silmediğim veya süpürge açmadığım gün kendimi paspal ,pis hissediyorum ,ama yapınca içim rahatlıyo ferahlıyo ,ne bileyim temizlik benim yaşam stilim sanırım ..ama içimden hiç gelmediği günlerde oluyo ama kendimi kazıyorum koltuktan kalkmak için ..
krikitosum güzel havadan çok güzel faydalanmışsınız bizde faydalandık iyi oldu.Sinemaya bende istiyorum yaa,nasıl bir şeydi onu unuttum artık.kesinlikle kızı anneme filan bırakmaya alışmam lazım.
karidese bayılırım mmmmhh,kalamar,ahtapot,midye bayılırım.Karides güveç hiç yemedinmi çilekçim muhteşem olur tadı.ıstakoz hiç yemedim ama tadının müthiş olduğunu söylüyorlar.Denize de yedir bunlardan çok çok faydalı ama fazlası ağır gelebilir.Ağır yiyeceklerdir onlar biraz.Kocanda fazla yerse yakında 2. bebek haberini alırız senden,afrodizyaktır fazlaca,özellikle ıstakoz kaydirigubbakcemile3
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?