- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.421
Hangi fotolar?Hamam fotoların mı:roflol:
peki patron bekliyorumsen bekle fıstığım beni dinlesempatiksalakcinni
açılmış bikonu vardı sabahtan sitenin yeni haliyle ilgili yerinde yeller esiyo konu olarak süpürmüşler bizide süpürmeseler bareeyvahedigeldismile
tüh kaçırdım desene.. tekrar koy temammm..kerem kendi bulurda kaan için bakayım..guclubacismile
keremin var hatta arada bir yaş var.. gelin büyük bir yaş ama önemli değil gönülleri bir olsun..kaydirigubbakcemile3
beyazmelek ne işnan yeni bi yönünü daha keşfediyoruz hayırdır yavrumsempatiksalakcinni
BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜN AKLIN BAŞKA YERDE GEZMEKTEN DÜŞÜNEMİYON SANIRIMKAZEN SEN BUNU SALLAMA BUNA GELİYOR ÖLE ARADA
KIZIM BEN SANA SUS DEMİYOMMU :mymeka:
ohh be bu haline alıştık sitenin valla bende diyom niye açılmıyo demek bizi kaile almışlar bu arada ben foto koymayı beceremedim
hangi yönümü keşfettin bacım anlayamadım :uhm:
BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜN AKLIN BAŞKA YERDE GEZMEKTEN DÜŞÜNEMİYON SANIRIM
TEMİZLİK DİYORUM SĞNGER ÇEKELİM DİYORUM OFFF DİYORUM KANATSIZ MELEK OFFFF:teselli:
bi çöpçatanlık sezdim kuzu ne iş
hee ne var sizin çocuklarınız benim çocuklarım demek Kaan'ıma bir kız buldum beğendim yakıştırdım olmamı :hulya:
olur cicim olur :içelim:
Beyazmeleğim çok marifetli onu bunu bilmem ben.Her iş geliyo elinden maşallah.Ama kendi oğluna bulmadı sanırım:)))
Beyazmeleğim çok marifetli onu bunu bilmem ben.Her iş geliyo elinden maşallah.Ama kendi oğluna bulmadı sanırım:)))
melisi istediydi biara başlık parası fazla geldi zaar:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?