- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.461
hee valla vermeyi düşünmüyoomm kaydirigubbakcemile3 duvarlara tırmanana kadar bekliycemmmsempatiksalakcinni
Söke söke alırlar elinden.Hiç çabalama bence:umursamaz:
hoşgeldin krikitosum
Mert kapı gibi delikanlı olacak merak etme,benim kızda mümkünse fazla cüsseli olmasın canım
havayı güzel buldun,pusetini de aldın ooohh gez bakalım hatun oooh sefan olsun zemuszemus
alırlar dimiii :gitme: besle büyüt sonra başkalarıyla gitsin kendi evi olsun ne biçim iş dimii:)) hepimiz öyle yaptık ama ne biliyim kendi çocuğun olunca insan daha farklı düşünüyoo tabii şimdi küçük diye öyle geliyo büyüsünler de hele tabiki en güzel şekilde evlenmelerini istiycez allah hepsine hayırlı kişiler versin kendileri de hayırlı evlat olsunn
silikcim özel mesaj gönderecektim ama özel mesaja kapatmışın kendini
msn adresin falan varsa ver diyecektim kk gittiği zamanlarda bağlantı kurmak için sen yaz istersen bana özelden
Ne oldu maytap?yaa ne soğuk nevale insanlar var yaaaaa çok sinirlendim
Amin Derinim.Bak içim cızzz etti.Ben nasıl veririm oğlumu.Ühüüüüüüüüüeyvahedigeldismile
buraya öğrenciler geliyo özel bi okuldan.kızların etek boylarını giydiklerini görmeniz lazım öğrenci demeye bin şahit ister.birinin teli çaldı annesiyle konuştu tersledi kadını emirler yağdırdı sonra da kapattı.Gerizekalı bu kadın yaa valla bak gerizekalı diyo arkasından ayy nasıl sinirlendimm varya kızın saçını başıonı yolasım geldii allahhh hayırlı evlat versinn vallaaa
Oooooh maşallah sitemiz eski haline dönmüş.Bence de bu hali pek güzel..
Kim kimle dünür şimdi anlamadım ben?
Beyazmelek bir kaç tane bulmuşun oğluna.Yakışır şekerim eğer oğlunun libido da sana çektiyse 2-3 ancak paklar:))))
guclubacismile
Çitosum tek taraflı bir gen değil bunlardaki.Karı koca aynılar bence.Eymenin hiç kaçışı yok bu konuda.Benim tontişimin düzine düzine bebesi olur
aboo ben kızını verdim dedim ama bunu düşünmedim yazık kızıma bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?