- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.501
Hadi hayırlısı.Benim de manevi oğlum olur Eymenim.Ooooy şükürler olsun Eymenimi de dünya gözüyle başgöz edecem.:gitme:
derin vermz oğlunu bence yanlışmıyım derin
bende askere göndermemeyi düşünüyorum bazanın altına saklasam bulurlarmı acaba:)
hadi gözünaydın sıcak sudan soguk suya sokmucaz eymen'in elini
hee valla vermeyi düşünmüyoomm kaydirigubbakcemile3 duvarlara tırmanana kadar bekliycemmmsempatiksalakcinni
Söke söke alırlar elinden.Hiç çabalama bence:umursamaz:
yaa ne soğuk nevale insanlar var yaaaaa çok sinirlendim
tatam canım melegim
Oooooh maşallah sitemiz eski haline dönmüş.Bence de bu hali pek güzel..
Kim kimle dünür şimdi anlamadım ben?
Beyazmelek bir kaç tane bulmuşun oğluna.Yakışır şekerim eğer oğlunun libido da sana çektiyse 2-3 ancak paklar:))))
guclubacismile
Çitosum tek taraflı bir gen değil bunlardaki.Karı koca aynılar bence.Eymenin hiç kaçışı yok bu konuda.Benim tontişimin düzine düzine bebesi olur
aboo ben kızını verdim dedim ama bunu düşünmedim yazık kızıma bilmiyorumkismile
Laf ağızdan bi kere çıkar Minecim.Amin dedik bitti.Kaynanayı bilirim ben.Gayet iyi kadın. Libido yüksek ama iyi bişi bu.Kocasıyla uğraşmaktan gelinle kavga edecek zaman bulamaz. Bak benim kaynanada koca yok, ne yapacağını şaşırıyo:))
kalimero yazmadan gitmniş allah allah nolduki hatuna acaba
portakallı kereviz yapıcam şimdi umarımkociş beğenir
ohh kk gelmiş yuppiiiii
geçmişe bakıp geliyorum bebişlerr
bizde beyazmelekle bilmediğimiz forumlara üye olduk:9
varmı kk gibisi yaaa
yasmin ve lavişnereye üye oldunuz nan delüler
yasmin ve lavişnereye üye oldunuz nan delüler
merhb kızlar
oooooo dünürler çoğalmış:)
piroşta boşta kaldı galibakaydirigubbakcemile3
bi sorıyım kendisine yeni damat istiyomu::)
hava süper bu gün yaz gibi.........
merhb kızlar
oooooo dünürler çoğalmış:)
piroşta boşta kaldı galibakaydirigubbakcemile3
bi sorıyım kendisine yeni damat istiyomu::)
hava süper bu gün yaz gibi.........
ay maytapcım ne o vücudu öpmeler filan ,çok beyazmelek gördüm seni aklinialirimsmile
ay maytapcım ne o vücudu öpmeler filan ,çok beyazmelek gördüm seni aklinialirimsmile
benim siteme üye oldular bebeğim yazdım yaa sana da face de kaydirigubbakcemile3
ben senin piroşa buldum birini ama o birisi piroştan daha esmerini istiyormuş o yüzden kabul etmedi yani benden sölemesi :umursamaz:
ay kızlar mideme feci sancı girdi yaa bekliyorum geçer diye geçmedi off yarım saat önce ilaçlarımı içmiştim zehirlendimmi acaba kafamçokkarıştı off bir ayran mı içsem napsam çok kötüyüm ağrı artıyor
Piroşum senin kızı kim almaz.Maşallah dünya güzeli:)))Aslında Derin bi aralar çıtlattı ama oralı olmadın.Ben Buğrişkoyu çok beğenirimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?