- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.481
Laf ağızdan bi kere çıkar Minecim.Amin dedik bitti.Kaynanayı bilirim ben.Gayet iyi kadın. Libido yüksek ama iyi bişi bu.Kocasıyla uğraşmaktan gelinle kavga edecek zaman bulamaz. Bak benim kaynanada koca yok, ne yapacağını şaşırıyo:))
bence öyle kafaya göre giyim kuşumla okula gitmek çok saçma.bi disiplin vardı eskiden herkes aynı şeyi giyerdi ayakkabı bile alamazdık kurallara uymayan.öğrenci olduğu belli oluyodu.bu ne şimdi bence çok kötü olmuş böyle
oooo yine dünürler gelinler havada uçmuş ,bizimde adımız geçmiş ,söz hakkı doğdu bizede ,valla biz şimdilik düşünmüyoruz ,başka kapıya alsanaalsanasmile
oğlumuzu veremeyiz diyosunuzda biz napalım ,kızımızı nasıl verelim ,başka adamın koynunda olacağını bile bile ,adam kıllımıdır ,haşinmidir bilemeyiz ,kurda kuzu emanet edicez göre göre ,ayyy içim cızladı :))
maytap noldu bacı ,kim kızdırdı yine ..
Yavrum "Adamın kıllısı Ali'den kadının kıllısı ayıdandır" derler afidersin ama.Ne olmuş kıllıysa, kılları dalgalanmışsa?Erkek dediğin kıllı olur .Ne o kız gibi ağdalı ağdalı mı dolaşsın:)))
Yavrum "Adamın kıllısı Ali'den kadının kıllısı ayıdandır" derler afidersin ama.Ne olmuş kıllıysa, kılları dalgalanmışsa?Erkek dediğin kıllı olur .Ne o kız gibi ağdalı ağdalı mı dolaşsın:)))
kalimero yazmadan gitmniş allah allah nolduki hatuna acaba
portakallı kereviz yapıcam şimdi umarımkociş beğenir
valla dünürcüm kıllı erkeklerden hiçmihiç hazetmem yavrum
yavrum kıl hangi işine yarıyo bi anlatıversen bizde kullansak sempatiksalakcinniKıllı dediysek Recep İvedik gibi de demedik ama çok kılsızı her bakımdan hiç işe yaramaz bence.))
yavrum kıl hangi işine yarıyo bi anlatıversen bizde kullansak sempatiksalakcinni
Ya bowling diyorum ben.Ne o mop gibi:)))
Ne diyon yavrum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?