2008 Kasım Anneleri

Hmmm senin kaynanayı esra erola göndersek bi?Hayırlı bir kısmet çıkar belki..

Bence de ama yapıcak bişi yok kendimizi alıştırmak lazım.İlerde bizi çocuklar da öyle giyinecekler,saçlarını öyle yapacaklar..

Yavrum "Adamın kıllısı Ali'den kadının kıllısı ayıdandır" derler afidersin ama.Ne olmuş kıllıysa, kılları dalgalanmışsa?Erkek dediğin kıllı olur .Ne o kız gibi ağdalı ağdalı mı dolaşsın:)))

:roflol: ay ilahi ,kılı bende severimde çarşaf çarşaf kılda gereksiz yani ,eğer öyle olursa vermem kızımı ,önce kontrol etcem damat adayını

kalimero yazmadan gitmniş allah allah nolduki hatuna acaba
portakallı kereviz yapıcam şimdi umarımkociş beğenir

ay bende arada yaparım ,severimde ,bigün annem dedi kereviz var evde napalım ,bende dedim portakallı yapalım ,hiç beğenmedi ,portakallı ördek bekliyodu zannımca ama olmadı kaydirigubbakcemile3

bende bu akşam kk da yufkalı tarifler birincisi olan bi yimek vardı ,yufkalı tavuk diye ,onu yapıcam ben ,tavuğumu haşladım ,kocamın gelmesine yakın yapıcam sıcak yeniyo çünkü ..

maytabım kime kızdın ben anlamadım,kim soğuk nevale
portakallı kerevii sevmedik biz yaa,bi daha da yapmadım,zeytinyağlı ve salçalı olarak seviyoruz,havuç patates soğan koyuyorum öyle işte
eylül kız o yarışma yapıldı da bi de sonuçlandı mı vay bee ne hızlı hatunlar var bu sitede :)) ben de bakayım merak ettim akşama da ne yapacağımı bilmez bir haldeyim zaten

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
h.mine, Asortie, beyazmelek, çitos, derinxby, elifcino, eylül166+, LAVıNYA4134+, PirayeHira+, silik, yasmin.28

maşallah pek bi kalabalıyız çıkayım diyorum ama muhabbetide kaçırmaik istemiyom

LAVıNYA4134, Asortie+, beyazmelek, çitos, derinxby, elifcino, eylül166+, h.mine+, PirayeHira+, silik, yasmin.28

maşallahhh
ay okurken geçmişi başım döndü yavvvv:)
benimde damadım arda ama oda yok ortalarda:)))

hEYT evimi temzledim geldim bi toz alincak canavar izin vermedi uyumasini bekliyorum onun icinde..

selam fistikalr ne temizligi oldu yine?beynim durdu eev silmekten valla anlamadim.

ben hic kereviz yapmayim yemedimde nasil bisiyki güzelmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…