2008 Kasım Anneleri

bizim başımız bağlı zaten bizi alan almış satan satmışakannehir
vucut öpme işine ben hiç girmemeyeyim abi

heyoo ben geldım
cok kotu ve fecı yogun bır gun oldu benım ıcın
atlamıs sayılmam ama cee dıyeyım dedım

dun aksam ben eve gıttıkten sonra bellı olan olaganustu toplantı ıcın sabah erken gelmıstım ama patron benden once gelmıs bıle
hazırlık asamasında actım sıteyı ama yazamadım bıle masmavıydı zaten
cok uzun, yorucu ve cetın gecen pazarlıkların ardından eve bıle gıdemedım
ogle arasında bakarken basıma patron geldı elınde sandıvcle yıne yazamadım
ama benı merak eden mmf, yasmın, cıtos, beyazmelek ve zeynam ve dıger tum arkadaslarıma tsk ederım cok mutlu oldum

hatırlanmak ve dusunulmek super bısı opuyorumnanaktan

yerimseniben
niye sen öpmüyon herhl:jeyyar:

ayy piroşcuğuma talip olabiliriz eğer anneside isterse ve boştaysa :)
ondan güzelinimi bulucaz ayol

:kedi: bilmem yapıyomuyum acep :kedi:

bu arada namımda aldı başını gitti kaydirigubbakcemile3

yaa burada ne beyazmelekler varda ben sadece madalyonun görünen yüzüyüm :roflol:

alkisalkisalkis

bu arada saatleri gönderdim sonunda karşı taraf ödeme die bişe yokmuş zaten ben hallettim kızlar
içinde kçük birer hediye koydum sizlere dnya kadınlar gününe özel beni hatırlarsınız die ben çok beğenerek
aldım hediyelerinizi umarım beğenirsiniz

minik hoşgeldin ,bende merak ettim ,ama duygularımı dile getirmekten utanan bir insan olduğumdan söyleyemedim sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

amanin minnos minnos yaktin beni minnos
dagda keklik avlarim tabancami yaglarim.
vs.vs..vs hosgeldin minisim....

bak seni sarkiyla karsiladim..

ulan zeyna kafa ,bize yazılıyodunuz noldu ,eylülün kafayı bağlamışınız hemen :)

çileğim ben gördüm seni de dedim ya duygularımı ifade edemedim utandım :)))kaydirigubbakcemile3

ulan zeyna kafa ,bize yazılıyodunuz noldu ,eylülün kafayı bağlamışınız hemen :)

çileğim ben gördüm seni de dedim ya duygularımı ifade edemedim utandım :)))kaydirigubbakcemile3

ifade edemedigin duygun bilem olmak cok cici:lepi:

biliyom gordugunuzude ilgi istiyorummm,aliskinimda eheueheuuuu

ben boyarım piroşu kömürler olmamıkaydirigubbakcemile3

aa noldu kuşum yaa...

yasminimopuyorumnanaktan buğra ya ben bayılıyorum valla olabülürrr:teytey:

boya şekerim boya olur maytabıma sormak lazım sarı kafası memoya kara kafa bir kız istiyormuş kaydirigubbakcemile3
sanırım küçük çaplı bi zehirlenme geçirdim Çitosuma sordum birarada içmem sakat olmuş ağır gelmiş sanırım ayran aldım ayran içiyorum bakalım umarım iyi gelir biraz hafifledi ama hala geçmedi

hemen göndereyim canım benimkini ilk sıraya kaydet zira çok önemli bir şahsiyetim bensiz olmaz

mafoldumbenmafoldumben

noldu bebeğim unutuldum diye mi yaptın sen unutulur musun fıstığım opuyorumnanaktan

Yaw şaka maka benim dünürüm yok ortalarda.Gelinden haber alamıyom((

evet valla hilalcim nerelerde ki :uhm:

tam arayacaktım mide ağrısından arayamadım hoşgldin canımcım

çilekçim kereviz çok çok besleyici çok faydalı bir sebze,hem kendiniz için hem de denize yedirmek için sıksık pişirmeni tavsie ederim.oralarda ardır heralde çünkü kış sebzesidir kereviz.

piroşum enginar çıkalı çok oldu yavrum,normalde nisanda çıkması gerekir de hormonlardan dolayı fazla dayanamıyor garibanlar şubat girdi mi enginarlar fışkırıyor.Yani Egede böyle,dün tanesi 1 tl idi mesela kamyonetle geze bir stıcıda gördüm canım.

yavrum eylülüm ben doğduğu zaman onla kerttim seninki de Allah var es geçilmicek kadar gösel

asocum niye zahmet ettin lo saatleri yollasan yeterdi bide kargo parası ödedin demi keşke onuda düşünüp yollasaydım

mmmf diye bir bayan bana bişi yazmış sanırım tam yazamamış okuyamadım zira kendisini aramıyacağımı bilsin :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…