2008 Kasım Anneleri

Hımm çileğim ama sen biz gösterecğin ilgiyi merdivenlere,fayanslara,yerlere gösteriyrsun biz bişi diyoz mulmaz:

:) ama islerimi bitirdimde geldim,cok yorgunum halbuki..

var canim ama hic almadim bi deneyim bari.

minik hoşgeldin ,bende merak ettim ,ama duygularımı dile getirmekten utanan bir insan olduğumdan söyleyemedim sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
:1hug:

amanin minnos minnos yaktin beni minnos
dagda keklik avlarim tabancami yaglarim.
vs.vs..vs hosgeldin minisim....

bak seni sarkiyla karsiladim..

canımmmmm
cok tsk ederım olumunekankayizsmile

zeynam canım musaıt oldugumda arayacagım canım senı
konusurken duyuyorlar benı kocamdan baskasıyla ask yasıyor zannetmesınler gulum

ayy ne guzel bır karsılama yaaww
valla sabahtan berı aklım sızde kımbılır neler konustular dıye
bır ara kendı laptomdan caktırmadan sıteye tıkladım ama hararetlı patronum sureklı elınde kalemle herkesın basında bıttıgınden kapadım yıne

asortık gacı tsk ederım canım
zahmet etmıssın canım hedıye ıcın zaten ugrastırdık senı bayagı

:roflol:hiç güleceğim yoktuuuu

geçmiş olsun fıstığımkeşke ayran yerine soda felan içseydin ayran daha çok şirşirir

eylül tez vakitte şu yufkalı tavuğun linkini belkliyorum fıstık

çitosum doktorum nasıl yemezsin.Karaciğerin yenilenmesini sağlayan tek sebzedir enginar,lüffen lüffen bunlara özen gösterelim buyrunnnnnnnnn

niye sen öpmüyon herhl:jeyyar:

ayy piroşcuğuma talip olabiliriz eğer anneside isterse ve boştaysa :)
ondan güzelinimi bulucaz ayol

valla boştayız sanırım cnm:)
behlülle nihal gibi olurlar biri sarı kafa biri kara kafakaydirigubbakcemile3

sen öyle diyosan öyledir safişim izmirlisin senden iyi bilemeyiz kuşum, ama bizim burdaki pazarda geçen sene bu zamanlar olurdu bu sene daha gelmedi heralde

ne demek kızlar ben zaten biraz geç yolladım kusura bakmayın
tabaklar boş gitmesin die de bişeler gönderdim işte
off çok sıkıcı yaa evde durmak gneş süper ama rüzgar fenaa

Beyazmeleğime nazar değdirdik.Geçmiş olsun balım yaa...

Ben de kereviz salatası severim, yemeğini filan sevmem.Enginarlada pek aram yoktur((

geçmiş olsun fıstığımkeşke ayran yerine soda felan içseydin ayran daha çok şirşirir

eylül tez vakitte şu yufkalı tavuğun linkini belkliyorum fıstık

beyazmeleğim adaçayı veya ıhlamur iç istersen bir de veya nane limon

ay bilmiyorum hangisini içeyim acaba soda mı nane limon mu bilemedim imdi kocişi gönderdim soda almaya nane limon bitki çayımda vardı yanımda :uhm:

bu arada yavrulara aldıklarımız bölümüne yeniden yükledim resimleri az sonrada ekim/kasım miniklerine de yükleyeceğim

Beyazmeleğime nazar değdirdik.Geçmiş olsun balım yaa...

Ben de kereviz salatası severim, yemeğini filan sevmem.Enginarlada pek aram yoktur((

valla nazara mı geldim acep bugün buradaki arkadaşlarda pek konuştu hakkımda hizmetli abla da makyajımı falan çok beğendi anlatıp durdu
bir okuyun üfleyin bakiim beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…