- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.541
Hımm çileğim ama sen biz gösterecğin ilgiyi merdivenlere,fayanslara,yerlere gösteriyrsun biz bişi diyoz mulmaz:
çilekçim kereviz çok çok besleyici çok faydalı bir sebze,hem kendiniz için hem de denize yedirmek için sıksık pişirmeni tavsie ederim.oralarda ardır heralde çünkü kış sebzesidir kereviz.
piroşum enginar çıkalı çok oldu yavrum,normalde nisanda çıkması gerekir de hormonlardan dolayı fazla dayanamıyor garibanlar şubat girdi mi enginarlar fışkırıyor.Yani Egede böyle,dün tanesi 1 tl idi mesela kamyonetle geze bir stıcıda gördüm canım.
:1hug:minik hoşgeldin ,bende merak ettim ,ama duygularımı dile getirmekten utanan bir insan olduğumdan söyleyemedim sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
amanin minnos minnos yaktin beni minnos
dagda keklik avlarim tabancami yaglarim.
vs.vs..vs hosgeldin minisim....
bak seni sarkiyla karsiladim..
ÇİLEĞE KOCAMAN BİR ALKIŞ YERLERİ SİLE SİLE ESKİTTİĞİ KENDİSİNİDE HASTA ETTİĞİ İÇİN alkisalkisalkis
ay çok ayaklı ansiklopedi gördüm kendimi :hulya:
yavrum eylülüm ben doğduğu zaman onla kerttim seninki de Allah var es geçilmicek kadar gösel
asocum niye zahmet ettin lo saatleri yollasan yeterdi bide kargo parası ödedin demi keşke onuda düşünüp yollasaydım
mmmf diye bir bayan bana bişi yazmış sanırım tam yazamamış okuyamadım zira kendisini aramıyacağımı bilsin :dilcikar:
niye sen öpmüyon herhl:jeyyar:
ayy piroşcuğuma talip olabiliriz eğer anneside isterse ve boştaysa :)
ondan güzelinimi bulucaz ayol
çilekçim kereviz çok çok besleyici çok faydalı bir sebze,hem kendiniz için hem de denize yedirmek için sıksık pişirmeni tavsie ederim.oralarda ardır heralde çünkü kış sebzesidir kereviz.
piroşum enginar çıkalı çok oldu yavrum,normalde nisanda çıkması gerekir de hormonlardan dolayı fazla dayanamıyor garibanlar şubat girdi mi enginarlar fışkırıyor.Yani Egede böyle,dün tanesi 1 tl idi mesela kamyonetle geze bir stıcıda gördüm canım.
çitosum doktorum nasıl yemezsin.Karaciğerin yenilenmesini sağlayan tek sebzedir enginar,lüffen lüffen bunlara özen gösterelim buyrunnnnnnnnn
GÜLME O ZAMAN ALLAH ALLAH :umursamaz::roflol:hiç güleceğim yoktuuuu
geçmiş olsun fıstığımkeşke ayran yerine soda felan içseydin ayran daha çok şirşirir
eylül tez vakitte şu yufkalı tavuğun linkini belkliyorum fıstık
beyazmeleğim adaçayı veya ıhlamur iç istersen bir de veya nane limon
Beyazmeleğime nazar değdirdik.Geçmiş olsun balım yaa...
Ben de kereviz salatası severim, yemeğini filan sevmem.Enginarlada pek aram yoktur((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?