2008 Kasım Anneleri

boşver dünürüm iyi yapmışsınız gelinimi fazla üzme sıkıldımı gezdir tabi annesi
benimki de biraz önce uğradı yanıma iki dakka anane ve dedesiyle çıkmışlar gezmeğe bisikletine binmiş sanırsın cumhurbaşkanı geçiyor öle bir kasıla kasıla gidişi varki sormayın beni gördü hemen kornaya basıyor kaydirigubbakcemile3

Sevindim tontişim.Bugün benim evdede yemek yok.Tavuk çorba, karnıbahar ve pilav.Dün akşam anneme çaya gidince yemek işi yattıbilmiyorumkismile

ee daha ne olsun yeterde artar bile hergün değişik yemek olacak diye bişey yokkki sallaaa tattuşun sağolsun zemuszemus

yaa zorla bi yemek yaptim aradi geliyorum hazirlanin dedi..bu bana yapilirmi beaaaaaaaaaaaaa

neeeeeeyse artik yarin yeriz bisde benim yimegimi..hadi bende kactim.

asortiğim bebeğim çok teşekkürler bebişim zeynamın dediği gibi keşke kargo ücretinide verseydik bebişim yaa hediyeler içinde çok sağol kibar düşünceli arkadaşım benimm
zeynacım yolluyorum canım numeromu çaldır hemen bebişim kaydedeyim benimde değişti çünküüü

slm kızlar nasılsınız ben hala annemdeyim rahat geldi orası biz yokken evde kakalak böcekleri çoğalmış kalorifer böceği görünce midem bulanıo ömer evi ilaçlıcak öle gelcez haftaya geçerim herhalde eve özledim valla sizi janlarım bnm
Buarada bazı olaylar olmuş yine eylülcüm happy e bişeyler yazmış bende onun üzerine girip mesaj yazmışım haberim bilem yok valla ölesine girdim hiçbirşey okumadım eylülle konuştum o bana söleyince okudum olanları iicene karışmış herşey herzaman sölediğim gibi bnm kimseyle problemim yok sizide çok seviorum onlarıda kimse darılıp gücenmesin ilk başta happe yazmam diodum ama öle de olmuo yani ben arada hem oraya hemde buraya yazıorum ama geçmişi okuyamadan çünkü vaktim yok inşallah herşey düzelir nediiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…