2008 Kasım Anneleri

Batuhan da yatağından 2-3 kere düştü ama bizim yatağa bitişik olduğu için yatağın üzerine düştü.Geceleri uyku tulumuyla yatıyor hani şu altı torba gibi olanlardan.O olduğu zaman çıkamıyor yataktan.Artık gündüz de onla yatırıyorum.Ama ben de yaza normal yatak alıp odasını ayırmayı düşünüyorum.Şu araba gibi olanlar oldukça alçak görünüyor.Babası da onlardan alalım diyor bakıcaz artık.

Ay olur miniğim olur neden olmasın.Çok da güzel olur boşver tv nin ve çocuğun sağlığı daha önemli.

Biz almadık henüz, konuştuk o kadar.Eğer alsaydık eminim kocam hemen takmaya yeltenir, beceremez ve ben yapardım:)) Ama bugünlerde yapmak şart...

Ben beceremem de kocam becerir.O konuda sıkıntı yok da bi başına varabilse.Bizim eve daha hiç tamirat için kimse girmedi hepsini eşim yapar.Ben de arkasını temizlerim .Şunu getir bunu götür çırak olarak.Evde hiltiden elektrikli testereye kadar her şey mevcut.Kocaman bir alet çantası var pek meraklı bu işlere.

zeynacımgelmedi bu sabah küstümü hakkat bu hatun netti msn de açmadım daha birazdan çıkıcam gelirse sööleyin seviim onuopuyorumnanaktan
silikte yok bu sabah her sabah gelirdi

cıtosum bır ara benım oglumda elınde semsıye ıle lcd'ye vurmaya kalktı
her turlu anlattık ama anlatamadık
sonra babam bır kez sahıt oldu ve hayır oglum senınle kuserım deyınce bıraktı bır daha yapmadı
babama asırı duskun oldugundan aglıyorsa bıle babam konusmam senınle dedıgınde hemen susuyor

yatak konusunda ılk zamanlar araba seklınde yataklardan ıstıyordum
tasınacagım ıcın de oda takımı almamıstım zaten oglusa
sımdıkı evımde cocuk odası kucuk ve tam takım alsam sanırım sıkıs tıkıs olur oda
bende kendım cızdım duvara komple panel mobılya dusunuyorum tavana kadar
ıhtıyac halınde yatak kalkarak dolap halını alabılecek sekılde
ve boylece bır uzanma koltugu koyabılecegım odasına

aynı benım kocam
tam 5 tane nerdeyse benım kadar cantaları var
bır tanesı benden bıle agır
en degerlı malvarlıgı esımın onlar

bakiim haftasonu bi çıkaralım korkuluğu çıkarınca beşik sağlamkalıyosa çıkaralım
yatakodasındakinin yükseltme aparatı vardı yükselttim onu kışa girerken şimdide gündüz sallayıp uyutunca uzanamıyorum tam içine biyerden sonra bırakıyoreum çocuğu çok yüksek oldu oda :))))
biortayı bulamadık
allam kayyuya aşık la bu çocuk yoksa roziyemi anlamadım reklamları çıkınca kaaaayyyy kaaaayyyy diyip duruyo
başta kakamı diyo acaba dedik ama baktık kayyudan bahsediyo
dün akşambabaannesi cama doğru hadi gel mustafaaa diye bağırdı bizimkide deee tattata dedi :))))
büyük oğlumda anne baba demezdi bize dıstafa derdi babasına banada biipap :))))))))

aynı benım kocam
tam 5 tane nerdeyse benım kadar cantaları var
bır tanesı benden bıle agır
en degerlı malvarlıgı esımın onlar

Seninki de yapıyor mu bilmiyorum.Biz yapı marketlere filan gidince evde olduğu halde inceler hepsini.Yeni modeli çıkmış bundan mı alsam filan der.Ben de saçmalama derim tabii ki.

cıtosum yapmaz mı
hatta yapı marketlerın ınsertlerını bıle takıp eder
yolda bır vıda gorse sankı kulce altın bulmus gıbı hemen alır
ama elınden de gelıyor hanı
korıdorum cok yuksek ve uzun
hemen caktırmadan kolon bıtımlerıne asma dolap yaptı bırcok ıvır zıvır malzeme kalktı ortadan

Benimki de becerikli de bi de arkasını toplamak olmasa.Şunu getir bunu götür olmasa daha memnun olacağım.

Kalyuyu ben de seviyorum maytabım ama batu hiç sevmiyor onu.Aslında oldukça eğitici görünüyor.Batu gece bahçesini ,pepeyi,hopisu ile mimocanı daha çok seviyor.

Benimki de becerikli de bi de arkasını toplamak olmasa.Şunu getir bunu götür olmasa daha memnun olacağım.

ben hıc ugrasamam
ılk evlendıgımızde o hataya dusmus cıraklıgını yapmıstım
sonuc tartısma olunca artık ne ben yaklasıyorum ne de o yardım ıstıyor
ayak altında dolasmamak en ıyı yardımımız oluyor kendısıne

Biz de her seferinde tartışırız.Kenara çekilip oturmama da müsaade etmez beni sinir eder.İlk başlarda ben aletlerin adını filan da bilmiyorum pek.Bana hiltiyi getir diy ne diyorum ona bile kızıyordu yani de artık öğrendim kızmıyor bana öğretmeneim:))

Günaydın zeynam naber şekerim?

Yaw benim koca meraklı değil böyle şeylere.Bir problemde hemen atlar yapmak için ama yapamaz. Rezervuarı açmış 9 aylık hamileyken ben, yapamadı.Tısır tısır ben yaptım.Lavabo tıkalı dedi açtı bi daha kapatamadı, kombi çalışırken suyunu boşaltmış sigortaları attırdı.Ya diyorum ne olur bilmediğin işe girme ben yaparım yada yaptırırım.Ama nafile.Evde sadece 1 yıldız, 1 de normal tornavida var:))

Bu hayır işşleri herkesin harcı değildir Meleğim.Maşallah 10 parmağında 20 marifet:)) Biz de bekar birkaç kız var.Eğer onlarada koca bulursan minnettar kalırızopuyorumnanaktan

yaparım yasminim yapmammı hiç hemen özelden kızların fotolarını,boy-kilo-yaş biligilerini alayım ona göre en yakışanlarından kapınıza sıra sıra dizeyim kaydirigubbakcemile3

Biz almadık henüz, konuştuk o kadar.Eğer alsaydık eminim kocam hemen takmaya yeltenir, beceremez ve ben yapardım:)) Ama bugünlerde yapmak şart...

puhahaha benim kocişte pek sever öyle işleri ortalığı biraz batırır ama becerir yani
özellikle elektrik işlerinde çok rahatız seviniyorum fizikçi yaa anlıyor zemuszemus

kayy hee yerim onu ben
senin adında bipapp mıydı çok güldüm yaa bu çocukların kullandıkları dile bayılıyorum ben kaydirigubbakcemile3

zeynam günaydın bebeğim

ya kızlar eşimi aradım getir çocuğu doktora gidelim diyecektim uyuyacakmış yatağa gitmek istemiş kaldı yine :çok üzgünüm:

bizimde bir alet çantamız var orta boy o kadar çok çok meraklı değil ama yine de elinden her iş gelir taşındığımız evi falanda hep kendi boyadı
ne iş verseniz yapar garibim çok bakımı,temizlik,tamirat,dedeme bahçe işlerinde yardım eder vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…