- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.621
ay çitosum benimki de vuruyor her zaman değil ama bazen elinde ne varsa tak tak indiriyor bende diyorum patlayacak tv diye LCD değil ama bizimki
ananem diyorki yemek masasının üstüne koyun dedim olur mu öle şey olur sizin küçük çocuğunuz var herşey olur diyor kaydirigubbakcemile3
Biz almadık henüz, konuştuk o kadar.Eğer alsaydık eminim kocam hemen takmaya yeltenir, beceremez ve ben yapardım:)) Ama bugünlerde yapmak şart...
Ben beceremem de kocam becerir.O konuda sıkıntı yok da bi başına varabilse.Bizim eve daha hiç tamirat için kimse girmedi hepsini eşim yapar.Ben de arkasını temizlerim .Şunu getir bunu götür çırak olarak.Evde hiltiden elektrikli testereye kadar her şey mevcut.Kocaman bir alet çantası var pek meraklı bu işlere.
aynı benım kocam
tam 5 tane nerdeyse benım kadar cantaları var
bır tanesı benden bıle agır
en degerlı malvarlıgı esımın onlar
cıtosum yapmaz mı
hatta yapı marketlerın ınsertlerını bıle takıp eder
yolda bır vıda gorse sankı kulce altın bulmus gıbı hemen alır
ama elınden de gelıyor hanı
korıdorum cok yuksek ve uzun
hemen caktırmadan kolon bıtımlerıne asma dolap yaptı bırcok ıvır zıvır malzeme kalktı ortadan
bakiim haftasonu bi çıkaralım korkuluğu çıkarınca beşik sağlamkalıyosa çıkaralım
yatakodasındakinin yükseltme aparatı vardı yükselttim onu kışa girerken şimdide gündüz sallayıp uyutunca uzanamıyorum tam içine biyerden sonra bırakıyoreum çocuğu çok yüksek oldu oda :))))
biortayı bulamadık
allam kayyuya aşık la bu çocuk yoksa roziyemi anlamadım reklamları çıkınca kaaaayyyy kaaaayyyy diyip duruyo
başta kakamı diyo acaba dedik ama baktık kayyudan bahsediyo
dün akşambabaannesi cama doğru hadi gel mustafaaa diye bağırdı bizimkide deee tattata dedi :))))
büyük oğlumda anne baba demezdi bize dıstafa derdi babasına banada biipap :))))))))
Benimki de becerikli de bi de arkasını toplamak olmasa.Şunu getir bunu götür olmasa daha memnun olacağım.
günaydın
ben hıc ugrasamam
ılk evlendıgımızde o hataya dusmus cıraklıgını yapmıstım
sonuc tartısma olunca artık ne ben yaklasıyorum ne de o yardım ıstıyor
ayak altında dolasmamak en ıyı yardımımız oluyor kendısıne
günaydın
Bu hayır işşleri herkesin harcı değildir Meleğim.Maşallah 10 parmağında 20 marifet:)) Biz de bekar birkaç kız var.Eğer onlarada koca bulursan minnettar kalırızopuyorumnanaktan
Biz almadık henüz, konuştuk o kadar.Eğer alsaydık eminim kocam hemen takmaya yeltenir, beceremez ve ben yapardım:)) Ama bugünlerde yapmak şart...
bakiim haftasonu bi çıkaralım korkuluğu çıkarınca beşik sağlamkalıyosa çıkaralım
yatakodasındakinin yükseltme aparatı vardı yükselttim onu kışa girerken şimdide gündüz sallayıp uyutunca uzanamıyorum tam içine biyerden sonra bırakıyoreum çocuğu çok yüksek oldu oda :))))
biortayı bulamadık
allam kayyuya aşık la bu çocuk yoksa roziyemi anlamadım reklamları çıkınca kaaaayyyy kaaaayyyy diyip duruyo
başta kakamı diyo acaba dedik ama baktık kayyudan bahsediyo
dün akşambabaannesi cama doğru hadi gel mustafaaa diye bağırdı bizimkide deee tattata dedi :))))
büyük oğlumda anne baba demezdi bize dıstafa derdi babasına banada biipap :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?