- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.601
Herkese günaydınnn..Yorucu bir gece geçirdim.Eşim nöbetçiydi ve batu beni çıldırttı.
Ya kızlar benim oğlan televizyona vuruyor çok fena.Eline ne geçirirse koşuyor tvye vurmaya.Yani öyle tv izleyip onunla ilgilenmemezlik gibi bir durum da yok çünkü tv kapalıyken de aynı şeyi yapıyor.Dün oyuncak oynuyoruz batuyla güzel güzel oynarken eline alıyor bir oyuncağı koşuyor tvye doğru deli gibi.Üstelik bunu alt katta yapmıyor çok fazla üst kattaki tvye yapıyor daha çok üstelik üst kattaki lcd ve ekranı yumuşak patlatıcak diye ödüm kopuyor.Susuyorum olmuyor,küsüyorum olmuyor,anlatıyorum olmuyor,kızıyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım.Ki batu öyle vurma meraklısı olan bir çocuk değil.Napcam bilmiyorum?
Günaydın canım.Duvara asmayı deneyin.Anıl da elinde ne varsa ekrana sürmek istiyo.Hatta çizik olmuş.Ben de astırmayı düşünüyorum..
günaydın canlar yine kötü bir gece geçirdim malesef oğlum balgamı hala tam olarak atamadığı için rahat uyuyamıyor sık sık uyandı yine dün geceye göre iyiydi ama yine de zor geçti salak gibiyim artık halbuki dün 23.00gibi onu yatırır yatırmaz uyudum ama gece uykusunu tam almayınca böyle oluyor işte
Sedoşum hoşgeldin fıstığım daha sık gel özletme kendini valla sizlerden okuyunca bende hevesleniyorum bi ana evine gideyim orada kalayım birhafta falan ama anam bizde ayol hergün çocuk bakmaya geliyor kadıncağız akşam evine gidince dinleniyor ben şimdi desem biz oraya geliyoruz diye sevinir ama onların evi sobalı Eymen iki dakka durmuyor içeri dışarı girip çıkıyor artı oradan işe gelip gitmesi zor oluyor çünkü uzak neyse sabah akşam problem olmazda öğle arası yetmez mesela gidemem
Nazlımeleğim dimi saçların kıvırcıklığı falan bakışlar aynıben çok benzetiyorum birbirlerini ehh kaynanada beğendiğine göre bu işi yaparız biz kaydirigubbakcemile3 kız tarafının bişeyden haberi yok ben kendi kendime gelin güvey ettim herkesi
Duvar asma aparatı aldık ama kocacığımın eli değmedi sağolsun ihmal ediyor..Beni de çıldırtıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?