2008 Kasım Anneleri

misafirleri gönderdim 11de mutfağı topladım makineye dizdim oğlanları uyuttuk odayı topladım her yer kuru yemiş kabuğu olmuş.. çok şükür misafirlerimizi iyi ağırladık diye düşünüyorum..
gündüz üçte haberim oldu totomo motor takıp bu vakte kadar koşturdum çok yorulmuşum yav..
iki odayıda toparladım birinde adamlar maç seyretti uçak uçurdular felan..bizde kadın kadına rahat sohbet ettik diğer odada..
gelirken onlarda tatlı getirmişler tabak baya doldu taştı bende yemek yemediğim için hepsini sildim süpürdüm sonrada onlar gidince içim yandı 2 bardak gazoz içtim, şişkinlikten ölüyorum patlıyacağım yaa..

beyazmeleğim resme baktım çok beğendim ya bu nasıl benzerlik
kaana uyar hakkaten.. akşam misafirm biride keremin sevgülüsünün ailesiydi kızn peşinden epey bir koşturdu türlü kudurkluklar yaptı yenilerini ekledi üzerine kızı görüncemi çoştu anlamadım valla..
kaanda durgundu çok sevdiler kaanı beni yormadı diye..

günaydın tükanı ben açayım bare benim fıstık uyuyo kocişe kahvaltı hazırladın bi bakayım ne var ne yak dedim herkez fosur fosur uyuyo galiba

gunaydınnnn
ben geldım

cok yorucu bır gunun ardından kendımı anamın evıne attım
oglusu emırırken o degıl ben uyudum
saolsun annemde oglusla ılgılenınce ben bıraz dınlenme fırsatı bulabıldım

esım gelıp hadı koko yemeye gıdıyoruz deyınce canlandım bır anda
kucuk bır gezı ve karnımızı doyurma operasyonundan sonra evımıze attık kendımızı

Günaydın kızlar.Uykusuz bir gece geçirdik.Anıl defalarca uyandı, anlamadım nedenini.Benimle sarılıp yatmak istiyo.Uykum bölündü defalarca..

Kalimerom şanslı hatunsun valla.Bak ne düşünceli kocan var.Allah mutluluğunuzu artırsın bebişim...

Minecim ve Maytabım günaydın.

Seda gelmiş gece.Hoşgeldin canım..

yasmınım saol canım opuyorumnanaktan
sanırım bu sıpalar hep bızımle uyumak ıstıyor
aksam gelınce yıkayıp uyuttum oglusu
ben de uyudum tabıı hemen
gece nasıl oldu da geldı anlamadım sanırım esım aldı aglayınca
bır uyandgımda boynuma sarılmıstı,
dıgerınde kafası karnımdaydı,
bır dıgerınde kafası dız kapagım hızasında ayakları yanımdaydı,
bır dıgerınde ıse boylu boyunca yastıgın uzerıne cıkmıs sarılmıs vazıyetteydı :1shok:

bak sen şu yaramazlara zeynep ceylin'de hiç sevmez bizimle yatmayı bazen özenmiyo degilim şöyle sarılıp uyumayı ama o kendi yatcak saga sola döncek sıkıntıya gelemiyo hanımefendi

günaydın hatunlar
günaydın yasmincim
ben hiç rahat edemiyorum çocukla yatınca zaten oda çok alışık değil istemiyo pek yanımıza gelmek
yalnız kaç gündür kafamı kurcalayan bişe var
çocuk odasındaki beşik yerle bir çok yüksek değil yani
neyse bu velet kaç gündür beşiğinden masanın üzerine çıkıyo oturuyo dünde odaya girdiğimde ata biner gibi korkuluğun üzerindeydi oturmuş öyle çizgifilm seyrediyo abiside allahlık zaten resim yaparken gözü hiçbişi görmüyo
dün gene bi ara masaya çıkmaya çalışmış masayla korkuluğun arasına sıkışmış ne ileri ne geri bi çığlıkattı sinirle bende abisiyle kavga çıktı gene diye koştumki sıkışmışkalmış
napsamki acaba korkuluğu çıkarsammı
babasıda düşer diyo napiim düşe kalka düşmemeyi öğrenicek
çok yüksek olmadığı için kendi iner çıkar hem
ay ne biliim yaa abisi memo kadarken hem kendi odasında hem koca yatakta yatardı

mmf bızım kucuk dananın yatagının yanında hıcbır sey yok ve yuksek gercekten
uyandıgında eger sesını bıze duyuramamıssa tek ayagını atıyor ınme tesebbusunde bulunuyor
ıkı kez yakaladık bır kere de dustu zaten
bende care dusunuyorum bu duruma

ama ben yaza besıgı kaldırıp panel mobılya dusunuyorum sanırım boyle cozum bulucaz

yaza bende beşiği kaldırmayı düşünüyorum ama yatakodasındaki durucak gündüz orda uyuyo ve orası daha serin
ama şimdilik bi çözüm bulmam lazım en iyisi korkuluğu çıkarmak
ben 7 yaşındaydım babam önüme hep sandalyeden set yapardı bikere koymamıştı hatırlıyorumda pat diye düşmüştüm gece asker bavulu gibi düştün derdi babam:)))
o yüzden önüne bişey koyma taraftarıda değilim biz fatihe hiç koymadık 1 kere düştü yataktan bidaha düşmedi

Kalimerom ben emzirmiyorumda.Nasıl düşkün ya.Gece uyanınca yanına gidiyorum, hadi oğlum eee yapalım diyorum.Sarılıyo ve bırakmıyo(

Maytabım yatağının yanına yorgan filan atsan , düşerse ona düşer.Hani yumuşak bişiler olsa.Ben de düşünüyorum.Acaba ne zaman düzgün yatmaya başlayacaklar:)

Herkese günaydınnn..Yorucu bir gece geçirdim.Eşim nöbetçiydi ve batu beni çıldırttı.

Ya kızlar benim oğlan televizyona vuruyor çok fena.Eline ne geçirirse koşuyor tvye vurmaya.Yani öyle tv izleyip onunla ilgilenmemezlik gibi bir durum da yok çünkü tv kapalıyken de aynı şeyi yapıyor.Dün oyuncak oynuyoruz batuyla güzel güzel oynarken eline alıyor bir oyuncağı koşuyor tvye doğru deli gibi.Üstelik bunu alt katta yapmıyor çok fazla üst kattaki tvye yapıyor daha çok üstelik üst kattaki lcd ve ekranı yumuşak patlatıcak diye ödüm kopuyor.Susuyorum olmuyor,küsüyorum olmuyor,anlatıyorum olmuyor,kızıyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım.Ki batu öyle vurma meraklısı olan bir çocuk değil.Napcam bilmiyorum?

günaydın canlar yine kötü bir gece geçirdim malesef oğlum balgamı hala tam olarak atamadığı için rahat uyuyamıyor sık sık uyandı yine dün geceye göre iyiydi ama yine de zor geçti salak gibiyim artık halbuki dün 23.00gibi onu yatırır yatırmaz uyudum ama gece uykusunu tam almayınca böyle oluyor işte

Sedoşum hoşgeldin fıstığım daha sık gel özletme kendini valla sizlerden okuyunca bende hevesleniyorum bi ana evine gideyim orada kalayım birhafta falan ama anam bizde ayol hergün çocuk bakmaya geliyor kadıncağız akşam evine gidince dinleniyor ben şimdi desem biz oraya geliyoruz diye sevinir ama onların evi sobalı Eymen iki dakka durmuyor içeri dışarı girip çıkıyor artı oradan işe gelip gitmesi zor oluyor çünkü uzak neyse sabah akşam problem olmazda öğle arası yetmez mesela gidemem

Nazlımeleğim dimi saçların kıvırcıklığı falan bakışlar aynıben çok benzetiyorum birbirlerini ehh kaynanada beğendiğine göre bu işi yaparız biz kaydirigubbakcemile3 kız tarafının bişeyden haberi yok ben kendi kendime gelin güvey ettim herkesi

Günaydın canım.Duvara asmayı deneyin.Anıl da elinde ne varsa ekrana sürmek istiyo.Hatta çizik olmuş.Ben de astırmayı düşünüyorum..

yok yasminim alıntı yapmıyordum tam yazarken bir veli geldi onunla görüştüm o kadarcık yazıyı geç yazdım o yüzden

maytabım bende yaza önündeki korkuluğu almalı düşünüyorum kesin düşecek bir-iki kez ona eminim çünkü çok deli yatıyor yalnız böylede uyanınca yakında korkulukların üzerinden düşecek çünkü boyu uzuyor doğal olarak korkuluklar kısa kalıyor şimdilik iyide işte yaza kaldırmayı düşünüyorum bende
yasminin dediği gibi yatağın önünede uzun bir minderim var onu atıcam düşerse canı yanmasın en azından düşe düşe düşmemeyi öğreneceklerbencede memoda öyle korkulukların üzerine falan çıkıyorsa kaldır gitsin

ay çitosum benimki de vuruyor her zaman değil ama bazen elinde ne varsa tak tak indiriyor bende diyorum patlayacak tv diye LCD değil ama bizimki
ananem diyorki yemek masasının üstüne koyun dedim olur mu öle şey olur sizin küçük çocuğunuz var herşey olur diyor kaydirigubbakcemile3

Bu hayır işşleri herkesin harcı değildir Meleğim.Maşallah 10 parmağında 20 marifet:)) Biz de bekar birkaç kız var.Eğer onlarada koca bulursan minnettar kalırızopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…