- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.641
günaydın
Yaw benim koca meraklı değil böyle şeylere.Bir problemde hemen atlar yapmak için ama yapamaz. Rezervuarı açmış 9 aylık hamileyken ben, yapamadı.Tısır tısır ben yaptım.Lavabo tıkalı dedi açtı bi daha kapatamadı, kombi çalışırken suyunu boşaltmış sigortaları attırdı.Ya diyorum ne olur bilmediğin işe girme ben yaparım yada yaptırırım.Ama nafile.Evde sadece 1 yıldız, 1 de normal tornavida var:))
bu arada soylemeyı unuttum
ben sabah dark ıle gorustum
herkese selamı var
ozel sebeblerden dolayı gelemıyormus
Olsun canım beceremese de yapmak için isteği var yasminim.Maşallah sen de beceriklisin.Ben de çok kötüyüm o konularda.Erkek gibi hatunsun maşallah.
ay dark ı bende merak ediyordum sabah msn de gördüm işlerimi halledip yazayım dedim ki gitmiş
bu arada oğluşum uyuymamış babamızda getiriyormuş üzerini giydiriyor şimdi bi götüreyim bakalım doktora en azından tam teşhisi olur
aman benimki hiç anlamaz o işler ben daha becerikliyim ondan solak bide onun için lamba bile degiştiremez ben yaparım çogu işi
Valla mecburen öyle oluyo yıvrım.Bi şekilde işin içinden çıkıyorum:)
İyi olur canım..İyi haberlerini bekliyoruz..
günaydın kasımın güzel annelerii..
günaydın kasım annleri ve kasımın şirin bebekleri
geçmişe doğru yol alıyorum yolum uzun :))))
işleri bitirdim..1 ay rahatım artıkkk...
o kadar çok konuşmuşsunuz ki..geçmişe bakmaya göze alamadımmm..
benim kocişte hiç beceremez tamir işlerini..ama ev işlerinde üstüne yoktur, titiz ve hızlı çalışır :))))
Ev işlerinde becerikli olmasını tercih ederdimgamyoncuiremsu
Benimki de cam filan siler, balkon yıkar.Eskiden yemek de yapardı ama şimdi yok.Bazen mutfağı filan toplar ama tamirat konusunda sıfır:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?