2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun çitos umarım bişey çıkmaz

geçmiş olsun canım korkma tatlım yaa dualarımız senşinle inşallah hiçbişi çıkmııcak
ay doktor olmak ne zor dimi çito başına gelicekleri en ince ayrıntısına kadar biliyon

Sağolun kızlar.İnşallah bi,şi çıkmaz çıkarsa mahvolurumsenağlama..
Evet maytap çoğu zaman iyi ama kendin ya da yakının hasta olunca her şeyin en kötüsünü düşünüyorsun.Bu da mahvediyor insanı.

Kızlar yarın meme usg çektircem ,Göğsümde ağrı vardı şimdi kitle de var gibi.Çok tırsıyorum,çok fenayım.senağlama:gitme:

aman allah korusun canım kötüsünü düşünme inşallah bişey çıkmaz geçmiş olsun şimdiden

günaydın şekerler

günaydın bebişim

valla canım benim de en çok korktuklarımdandır hırsızdan pek endişe etmiyorum da bu evde güvenlik sistemi çok iyi çünkü bu apartmanın ama tabi hırsızda adı üstünde her türlü güvenlik sistemini geçer ama şuanki en büyük korkum Eymen'in çıkıp gitmesi merdivenlerden yuvarlanması vs... eyvahedigeldismile olmazsa bende sürgü yaptıracaım aklıma gelmedi değil evim kira ama ev sahibinede sölerim yaptırırım

demek banyo sevdalalırı hepsı bunların
maasallah benım oglum suyla oynamayı cok sevıyor
tabıı karsısındakını ve banyonun heryerını ıslatmayı da

dun aksam annemden geldık
evde yokken pencere acık bırakamadıgımdan ve sadece banyo penceresı acık oldugundan cıkarken banyo kapısını acık bırakıyorum hava alsın dıye
kucuk bey ıcerı gırınce ben elımdekılerı mutfaga bırakana kadar banyoya bır hıza gırdı ve kapısını kapattı
esıme bakmasını soyledım bosver aklı basına gelır dedı
az sonra yanına gıttım karanlık banyoda dusakabının ıcıne gırıp kapısını kapatmıs ve elınce dus ıle oynuyor
ne yapıyorsun dedım ddıııtttt dıtttt dıye bagırdı bana
tamam dedım kapıyı ceker gıbı yaptım ama cesmeyı actı sıpa
ustunu ıslattı ve buna ragmen cıglıklarla cıkardık

kalimerocum maşallah yaw benimki suyu hiç sevmiyo daha öncede bahsetmiştim

onceden korkuyordu
hele de kendı kuvetınde yıkarsam daha cok korkuyor ve aglıyor
ama sonra bırlıkte oynayarak yıkanma yontemını bulduk
kuvetını ıstemeyınce dusakabının ıcıne ben tabureye oturuyorum
onu alıyorum yanıma elınde dusla once o benı ıslatıyor ben ona su atıyorum derken korkmadan alıstı
sımdı yıne bırlıkte gırıyoruz cunku dusmesınden korkuyorum

çitos geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz benimde bacağımda nasıl tarif edeyim kalçamın yan kısmında yani bacağımın bitiş noktası var yaa ama yan tarafı.orda tık tık ses geliyo yürüdükçe sanki kalça kemiğime sürtüyo gibi canım da acıyo hafif sinir oluyorum yaa

benimki de nefret ediyo yıkanmaktan alıştırmakla alakalı ben küçükken öyle hergün yıkayamadım eski evim soğuktu ondan alışmadı diyorum.şu kafaya geçirilen bişey varmışya ondan aradım ama bulamadım yaa gözüne su gelcek gibi oldukça fıttırıyoo ya çok zor yıkamak off

hoşgeldin derincim
benimde boynumda sağa sola çevirdikçe çatır çutur ses geliyo yaklaşık 7-8 aydır beyin cerrahına gittim büyük temizlikmi yaptın dedi evet dedim hee tamam ondan dedi ilaçverdi ama biişe yaramadı bidahada gitmedim artık alıştım çat çat sağa çat çat sola
bazen çok yoğun oluyo dışardan duyuluyo eşimin içi gidiyo o dönemlerde mde bulantısı falan yapıyo baş dönnmesi
bende dr -hastane -hastalık fobisi lduğundan düşmüyorum üstüne ama sanırım düzleşme var (

hoşbulduk canımm.seninki hepten fenaymışş yaa geçmiş olsun.bizim bi akrabada var kas düzleşmesiymiş ama o nerelere gitmediiki çare bulamadılar nefes darlığı falan da oluyo onda psikoloji ilacı bile kullandı devamlı bi ağrı var hemde kalbine yakın o da korkutuyo onu haliylee

ahanda benimkocam o
boynunda düzleşme +sıkışma var
bi ara o kadar yoğun şiakayetleri vardıki doktoru siyami ersek kalp hastanesine sevk ettirdi ultrason çektirdi ve kalbine bişi takılıp 48 saat kontrol edilecekti ama kovaladılar tabii bunu hastaneden çünkü hiçbişi yoktu kalbinde maşallah
çokta evhamlı bu aralar gene sırtı ağrıyo baş dönmesi mide bulantısı başladı hemen kötü şeyler geliyo aklına gidip ciğer filmi çektiricekti vakit bulursa

Ne oluyo yavrular böyle bi sağlık sorunudur gidiyo.Tamam ben de söylüyorum.Bahar geldi malumunuz.Benimde alerjim başladı sanırım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…