- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.861
geçmiş olsun çitos umarım bişey çıkmaz
geçmiş olsun canım korkma tatlım yaa dualarımız senşinle inşallah hiçbişi çıkmııcak
ay doktor olmak ne zor dimi çito başına gelicekleri en ince ayrıntısına kadar biliyon
mmf facedekı paylasımını esım anlatmıstı daha sevgılıyken bana
ben de cok duygulanmıstım
cıtos gecmıs olsun kuzum
ınsa allah endılesenecek bır sey yoktur canım
Kızlar yarın meme usg çektircem ,Göğsümde ağrı vardı şimdi kitle de var gibi.Çok tırsıyorum,çok fenayım.senağlama:gitme:
günaydın şekerler
benim üstten demir bişey varya kapılarda sürgü gibi ama değil ben onu daha çok hırhız uğursuz için kapatıyorum zira fatihkapıyı ardına kadar açıp öyle geliyo bana söylemeye geçen dilenci gelmiş bende salondayım teyzem vardı fatih geldi kapıda biri var kim oğlum bilmiyorumkiakannehir bibaktım dilenciiiii kadının yanında açtım ağzımıyumdum gözümü ama o kadar sinirlendimki bidaha dedimben yokkken kapıyı açarsan seni döverimm dedim şimdi önce bana geliyo çok korkarım öyle şeylerden o yüzeden sokak kapım sürekli üstten sürgülü
sende öyle bişi yapabilirsin melekim çok kulanışlı
Kızlar yarın meme usg çektircem ,Göğsümde ağrı vardı şimdi kitle de var gibi.Çok tırsıyorum,çok fenayım.senağlama:gitme:
Canım bişi yoktur yawww.Aklına kötü şeyler getirme.İyi düşün canım..
aman allah korusun canım kötüsünü düşünme inşallah bişey çıkmaz geçmiş olsun şimdiden
kalimerocum maşallah yaw benimki suyu hiç sevmiyo daha öncede bahsetmiştim
günaydın kasım anaları ahalisiii:))
valla benimki de bayılıyor suya bıraksan buşuşana kadar oturur içinde
hoşgeldin derincim
benimde boynumda sağa sola çevirdikçe çatır çutur ses geliyo yaklaşık 7-8 aydır beyin cerrahına gittim büyük temizlikmi yaptın dedi evet dedim hee tamam ondan dedi ilaçverdi ama biişe yaramadı bidahada gitmedim artık alıştım çat çat sağa çat çat sola
bazen çok yoğun oluyo dışardan duyuluyo eşimin içi gidiyo o dönemlerde mde bulantısı falan yapıyo baş dönnmesi
bende dr -hastane -hastalık fobisi lduğundan düşmüyorum üstüne ama sanırım düzleşme var(
hoşbulduk canımm.seninki hepten fenaymışş yaa geçmiş olsun.bizim bi akrabada var kas düzleşmesiymiş ama o nerelere gitmediiki çare bulamadılar nefes darlığı falan da oluyo onda psikoloji ilacı bile kullandı devamlı bi ağrı var hemde kalbine yakın o da korkutuyo onu haliylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?