- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.841
ay kızlar ben bu arada sizlerle bir şey paylaşmayı unuttum
benim küçük abim 2007 yılında boşanmıştı ahmetten 1 ay küçükde yeğenim var
işte yarın saat 15:30'da tekrar nikah masasına oturacaklar
o kadar rahatladım ve mutluyumki bu konuda yengeme çok cici bir kolye aldım taze nikah hediyesi :sm_cool:
Günaydın canlarım.Kimsecikler yok.Haftanın son çalışma gününde tükanı ben açıyım.Dün gece Anıl yine uyutmadı anneciğini.Sanırım onu terkettiğimi filan zannediyo.Gece 10,30 da yatırdım.Saat 1,30 da uyandı ama biraz mızırdanıp daldı.1 Saat sonra uyanıp ayağa kalkmış anne gee diye bağırıyo.Gittim yanına yattım.Daldı kalktım odama geldim.Yine mızırtı , anne gee mama.Mama yapttık beraber 2-3 ölçek içti uyudu. Yarım saat sonra yine aynı şey.Bağırıyo anneeee(Kalktım, oğlum yat artık , bana da yazık , çabuk eee yap dedim.Yatış o yatış.Sabah da uyandıramadım.Bir haftadır böyle..
gunaydınn
cok uykum var cokk
gece oglumdan benım kulak ıstıkametıme super bır ucan tekme yedım
kulagım cok agrıyor
acımla kocıse sardım cocugu alıyorsun yanımıza dıye
neyse cılegım benım sayfam acık kalmıs ama ben sayfayı tekrar okumadan hemen cıktım canım
zeyna hem gecmıs olsun hem de hayırlı olsun canım
cok sevındım abın ve yengen ıcın
günaydın kızlar
off çok tehlikeli bi mikroskobik oldu bu yaa
sesine uyandım daha doğrudu para sesine uyandım şıkır şıkır nooluyo nen diye bi kalktım masaya oturmuş abisinin kumbarasını almış beşiğin yanında masa sandalye abisinin yatağı ve abisinin yatağının ayak ucunda doılabı var oraya gitmiş kumbarayı almış geri dönmüş masanın üzerine oturmuşpara sayıyo çok korktum onu öyle görünce
beşiğine bıraktımnasıl çıkıyo diye allahım öyle tehlikeli çıkıyoki oraya heran kafa üstü düşmesi işten bile değil poffffffff
allah korusun oda olabilir ama dolabın içinden kumbarayı alabileceği aklıam gelmedi hiç
görümcemin çocuklar için bi lafı var ölünün totundan pamuğu çıkarır bunlar diye ıyyy iğrenç oldu dimi:)
Benimde küçük tokalarım var.Anılla oynaşırken saçımdan filan düşüyo.Korkuyorum ağzına atar diye.Ama geçen gün aldı geldi yanıma, saçıma takmaya çalışıyo:))
uçan kobik haaa hahhahhahh tuttum bu lafı :roflol:hem de ne tehlikeli ah memo ah mikroskobiktin uçankobik oldun kaydirigubbakcemile3canım benim
bak ben size pazartesi günü Eymen'in yaptığını söyleyeyim
makinaya çamaşır atıyorum oda seyrediyr çok seviyorya çamaşır makinasını bekliyor başımda neyse çamaşırları koydum deterjanını koydum yumuşatıcının kapağını açıyordum dökmek için düşünün kaç saniyelik olay o esnada hmen bacaklarımın kenarından sıyrılıp deterjan gözüne parmaklarını soktu ve yaladı yaa birkaç saniye içinde yaa elimden yumuşatıcıyı bırakıp onu tutmama bile fırsat kalmadı sonrada acı geldi tabi aaa diye bağıyor ay şaşırdım kaldım
yani demem oki ne kadar dikkat etsekte saniyelik olaylar yaşayıyorlar ve yaşatıyorlar kaydirigubbakcemile3
dün akşam bişey paylaştım facede en son
kocamada okudum peygamber efendimizle hz.ayşe nin arasında geçen bi konuşma
kocişede okudum gözlerim doldu ne kadar romantikkk deyiverdim
ulen karı diyo peygamber efendimizi bile alet ediyosun işine:))
olurmu dedim eşini ne kadar seviyomuş görüyomusun nasılda dile getiriyomuş romantik bi şekilde
sus diyo çarpılcan:))))
akşamdan beri 100 kere sordum seviinmi beniii evet diyo nasıllll diyorum KÖRDÜĞÜM gibi diyo canım benim:)))):asigim:
uçan kobik haaa hahhahhahh tuttum bu lafı :roflol:
dimi şekerim tam memoma uygun bir kelime kaydirigubbakcemile3
amanın yaaa eymene bakın heleee
bizim banyo sırlı oda orayı çok merak ediyo bikere dışardan gelmiştik ipini kopardı kapısıda açıktı dalmış banyoya direk klozate onu o halde görünce bayılcaktım direk aklıma domestos reklamlarındaki mikroplar geldi ayyyyyyyyy
dün akşam bişey paylaştım facede en son
kocamada okudum peygamber efendimizle hz.ayşe nin arasında geçen bi konuşma
kocişede okudum gözlerim doldu ne kadar romantikkk deyiverdim
ulen karı diyo peygamber efendimizi bile alet ediyosun işine:))
olurmu dedim eşini ne kadar seviyomuş görüyomusun nasılda dile getiriyomuş romantik bi şekilde
sus diyo çarpılcan:))))
akşamdan beri 100 kere sordum seviinmi beniii evet diyo nasıllll diyorum KÖRDÜĞÜM gibi diyo canım benim:)))):asigim:
Anıl da çamaşır makinasını çok seviyo.Hadi oğlum cicilerimizi yıkayalım diyorum, gidiyoruz.O kapağıyla uğraşırken ben deterjanı döküyorum.Kapağı daha çok seviyo.
Artık fiilleri iyice anlamaya başladılar.Yemek yerken yere bişi dökülürse düttü diyo.Dedesi gidince de kısık sesle dittiiii:)))
Ooooov harika.Maşallah canım.Seninki yontulabilenlerden:roflol:
Kızlar yarın meme usg çektircem ,Göğsümde ağrı vardı şimdi kitle de var gibi.Çok tırsıyorum,çok fenayım.senağlama:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?