2008 Kasım Anneleri

inceliyodu yasmincim ufak para yok aslında o aklıma gelmedi de daha çok düşer diye aklıma geldi yerede düşürmüş para onların peşinden bakmıştır eğilip düşünmek bile istemiyorum ayy
masayı çekmek lazım o beşikteyken önünede minder atarım salondan

allah korusun oda olabilir ama dolabın içinden kumbarayı alabileceği aklıam gelmedi hiç
görümcemin çocuklar için bi lafı var ölünün totundan pamuğu çıkarır bunlar diye ıyyy iğrenç oldu dimi:)

ay canım çok sevindim en çokta yeğenin için çok sevindim nasıl mutludur canım benim allah bu sefer huzurlarını kaçırmasın mutlu etsin ömür boyu inşallah bir de bebecik versin yeni nikahın hediyesi :ecrin_bebek:

ah canım benim yaa bence ayrılık sendromu yaşıyorlar Eymen'de yapıyor zaman zaman hasta değil,ağrısı,sancısı,gazı vs...yok biliyorum çünkü öyle durumlarda ağlaması daha farklı oluyor bunun ağlaması yalandan beni çağırmak yani gidiyorum saçlarını okşuyorum buradayım bebeğim hadi yat falan diyorum tekrar yatıyor arada kontrol ediyor burada mıyım diye :çok üzgünüm:

akşamları falan nereye gitsem peşime takılıyor senin de dediğin gibi mesela çok sevdiği bir oyuna dalmıştır ben mutfaktayımdır oyunu bırakıp kontrole geliyor
bazen saklanıyorum hemen farkeiyor yokluğumu zaten aramaya başlıyor odaları en son yatak odasına geliyor ben orada oluyorum ama saklanıyorum neyse göremeyince beni o bakışlarındaki hayal kırıklığını,mutsuzluğunu tarif edemem size o dudaklarını büzüşü varya nasıl bitiriyor beni nasıl içimi acıtıyor tarifssiz mafoldumbensonra çıkıyorum yerimden hemen deee diyorum koşup boynuma sarılıyor hemen öpüyor kocaman mutlu oluyor yavrm canım o benim canımmm ayrılık sendromunu ben ondan daha çok yaşıyorum

geçmiş olsun canım kulak ağrısı da zor oluyor umarım geçer

hem de ne tehlikeli ah memo ah mikroskobiktin uçankobik oldun kaydirigubbakcemile3canım benim

Benimde küçük tokalarım var.Anılla oynaşırken saçımdan filan düşüyo.Korkuyorum ağzına atar diye.Ama geçen gün aldı geldi yanıma, saçıma takmaya çalışıyo:))

bak ben size pazartesi günü Eymen'in yaptığını söyleyeyim

makinaya çamaşır atıyorum oda seyrediyr çok seviyorya çamaşır makinasını bekliyor başımda neyse çamaşırları koydum deterjanını koydum yumuşatıcının kapağını açıyordum dökmek için düşünün kaç saniyelik olay o esnada hmen bacaklarımın kenarından sıyrılıp deterjan gözüne parmaklarını soktu ve yaladı yaa birkaç saniye içinde yaa elimden yumuşatıcıyı bırakıp onu tutmama bile fırsat kalmadı sonrada acı geldi tabi aaa diye bağıyor ay şaşırdım kaldım

yani demem oki ne kadar dikkat etsekte saniyelik olaylar yaşayıyorlar ve yaşatıyorlar kaydirigubbakcemile3

Benimde küçük tokalarım var.Anılla oynaşırken saçımdan filan düşüyo.Korkuyorum ağzına atar diye.Ama geçen gün aldı geldi yanıma, saçıma takmaya çalışıyo:))

hahaha Eymen'de aynısını yapıyor hatta geçenlerde ananesiyle oynarlarken yerden bulmuş bir tane ananesine götürmüş anne deyip kendi kafasına takıyormuş
yani annem takıyor bunları kafasına diye anlatıyor ananesine

ay birde dün akşam ne oldu size ondan bahsedeyim eve gittik zili çaldık ananesi açtı kapıyı oda koştu geldi dedesi de evdeydi o ara bizi gördü çok mutlu oldu güldü zıpladı falan dedesine koşuyor geeii geeii diye bağırıyor geldiler diye anlatıyor dedesine sevincini kuşum yaa

hem de ne tehlikeli ah memo ah mikroskobiktin uçankobik oldun kaydirigubbakcemile3canım benim
uçan kobik haaa hahhahhahh tuttum bu lafı :roflol:

amanın yaaa eymene bakın heleee
bizim banyo sırlı oda orayı çok merak ediyo bikere dışardan gelmiştik ipini kopardı kapısıda açıktı dalmış banyoya direk klozate onu o halde görünce bayılcaktım direk aklıma domestos reklamlarındaki mikroplar geldi ayyyyyyyyy

dün akşam bişey paylaştım facede en son
kocamada okudum peygamber efendimizle hz.ayşe nin arasında geçen bi konuşma
kocişede okudum gözlerim doldu ne kadar romantikkk deyiverdim
ulen karı diyo peygamber efendimizi bile alet ediyosun işine:))
olurmu dedim eşini ne kadar seviyomuş görüyomusun nasılda dile getiriyomuş romantik bi şekilde
sus diyo çarpılcan:))))
akşamdan beri 100 kere sordum seviinmi beniii evet diyo nasıllll diyorum KÖRDÜĞÜM gibi diyo canım benim:)))):asigim:

Anıl da çamaşır makinasını çok seviyo.Hadi oğlum cicilerimizi yıkayalım diyorum, gidiyoruz.O kapağıyla uğraşırken ben deterjanı döküyorum.Kapağı daha çok seviyo.

Artık fiilleri iyice anlamaya başladılar.Yemek yerken yere bişi dökülürse düttü diyo.Dedesi gidince de kısık sesle dittiiii:)))

Ooooov harika.Maşallah canım.Seninki yontulabilenlerden:roflol:

valla bizde sırlı oda yok zira girip çıkmadığı delik yok ben banyonun tuvaletin kapısını kapatıyorum o açıp giriyor bize de peşinde koşmaktan başka çare bırakmıyor
hatta daha da tehlikelisi bunu da dün akşam farkettim sokak kapısını açabiliyor işte asıl tehlike drek merdivenlerden aşağı gidiyor ayy düşünmek bile istemiyorum eyvahedigeldismile dün kilitledim kapıyı bundan sonra öyle kilitli duracak anlaşılan

aaa ben daha girmedim face'e hemen gireyim de bakayım bende kocişe okurum hemmen kaydirigubbakcemile3

evet artık ne dediğimi ne yapacağımızı iyi biliyorum bulaşık yıkayalım deyince bulaşık makinasına, çamaşır yıkayalım deyince çamaşır makinası gidiyor vs... benden önce yerini alıyor olay mahalinde meraklı sıpa kaydirigubbakcemile3

çitosum hoşgeldin bebeğim nasılsın

Ooooov harika.Maşallah canım.Seninki yontulabilenlerden:roflol:

seninki de yontulabilir hayatım yontulurda seninkinin içeriği sert biraz zor ve yorucu yontulacak anlaşılan ama nihayetinde yontulacak

bir dee tabi şu gerçek varki bir kalem ne kadar ince görünürse görünsün neticede hammaddesi odundur :roflol:

Kızlar yarın meme usg çektircem ,Göğsümde ağrı vardı şimdi kitle de var gibi.Çok tırsıyorum,çok fenayım.senağlama:gitme:

benim üstten demir bişey varya kapılarda sürgü gibi ama değil ben onu daha çok hırhız uğursuz için kapatıyorum zira fatihkapıyı ardına kadar açıp öyle geliyo bana söylemeye geçen dilenci gelmiş bende salondayım teyzem vardı fatih geldi kapıda biri var kim oğlum bilmiyorumkiakannehir bibaktım dilenciiiii kadının yanında açtım ağzımıyumdum gözümü ama o kadar sinirlendimki bidaha dedimben yokkken kapıyı açarsan seni döverimm dedim şimdi önce bana geliyo çok korkarım öyle şeylerden o yüzeden sokak kapım sürekli üstten sürgülü
sende öyle bişi yapabilirsin melekim çok kulanışlı

Kızlar yarın meme usg çektircem ,Göğsümde ağrı vardı şimdi kitle de var gibi.Çok tırsıyorum,çok fenayım.senağlama:gitme:

geçmiş olsun canım korkma tatlım yaa dualarımız senşinle inşallah hiçbişi çıkmııcak
ay doktor olmak ne zor dimi çito başına gelicekleri en ince ayrıntısına kadar biliyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…