2008 Kasım Anneleri

geçen hafta konuşmuştukya eşiminkzueni 35 yaşında hamile kaynatasının adını koyucaklarmış adamdan nefret ediyo falan diye
ahhh ahh bebeğimiz düştü kızlar bilaf var ya çok inanıyorum kul kurar kader gülermiş diye o kadar tartışma gerginlik boşaymış bebiş bıraktı gitti annesini hayırlısı olsun

ayy maytabım çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun demek bebiş düştü ah canım neyse ne diyelim hayırlısı buymuş demekki

sanada geçmiş olsun valla nedir herkeste bir hastalık baş göstermeye başladı

o boyun damarlarının düzleşmesinden annemde çekti hala çekiyor onda baş dönmesi yapıyor özellikle ağrıda oluyor tabi zaman zaman yüzde yüz çaresini bulamadılar yıllardır böyle kadın

ay kadına bide diyolarki teselli göya yaa zaten istemiyodun (
ne boş konuşmalar bende istemeden 2 ay üstüste boşgebelik yaşadım ama başta bilmiyodum tabii banada gülüyolardı ben ağlarken ne ağlıyon zaten istemiyodun
acaip psikolojim bozulmuştukendimi köprüden atmayı düşünüyodum istemesende allahın bir hediyesi hiç öyle düşünemiyosun yaani istemiyodum oh oh iyi oldu diye

zeynaa papucu yarım çık yukarıya oynayalım
nerdesin yavri okuyup okuyup kayboluyon
bende kalkayımda evimi süpüriim fatih gelince atta atta nanina giidicezzzzz

maytap geçmiş olsun üzüldüm ya bu insanları anlamak ne kadar zor sözüm ona teselli ediyolar sinir oluyorum öyle durumlardalmaz:klava:

nice aylara eymeeennnn :)) benimkine lazımlık aldım ya şimdilik koltuk olarak kullanıcazz oturmaya alışsın istedim valla oturmuyo yaaa ( korkuyo garipsiyoo öyle herşeye atlamaz hemen aldı devirdi bi kere kenardaki plastik kocaman vidalar var ıhh ıhh onları çıakrcakmışş inş.alışacak ama bakalım daha erken zati deee neysee işte .))

mutlu yıllar eymennnn mutlu yıllar eymennnnn nice nice aylara yaşlaraaaaa kuzumm

maasallah eymen kuzuya

Oooov benim güzel oğlum 16 aylık mı oldu?Yerim ben onu..Darısı 16 lara 32 lere canım.Sağlıkla inşallah...

Maytabım geçmiş olsun..Üzüldüm..Allah sabır versin anne adayımıza..

sağolun şekerlerim benim valla ilk aylarımız geldi aklıma geçen sene nasılda sayardık ay 3 aylık oldu alkış alkış alkış 5 aylık oldu yaşasııın falan şimdi artık böyle gözümüz tarihe takıılrda yazarsak yazıyoruz işte hani biliyoum kaç aylık olduğunu da böyle kutlama tadında geçmiyor elbette

zeynaa papucu yarım çık yukarıya oynayalım
nerdesin yavri okuyup okuyup kayboluyon
bende kalkayımda evimi süpüriim fatih gelince atta atta nanina giidicezzzzz

sende memocan gibi konuşmaya başlamışın yavrı kaydirigubbakcemile3

ay sinir olurum öyle insanlar ne yani allahtan gelen bir can istesende istemesende içinde biliyorsun onun kaybolup gitmesi kolay bişey mi yaa allahım vermesin kimseye

maşallah yakışıklı damadıma nice aylara inşalllah hep beraber

sağol dünürüm inşallah

maytap bu insanlar niye böyle yaa cahillikten mi nedirr anlamadım kii.bence herkes konuşacağı lafı önce bi kendine söylese daha ii olcakk.ben herkesin yerine kendimi koyabilirim meselaa ona o laf nasıl koyacaksa bana da koyarr ona göre konuşurum yanii öyle sanıyorummkaydirigubbakcemile3

daha erken canım biraz zamana ihtiyaçları var

benim sıpa da benimle dalga geçiyor dün ee-ee dedi tuvalete ypalımmı annecim dedim hı hı evet manasında kafasında salladı ay nasıl sevindim yemekteydim hatta tuttu elimden koştuk tuvalete lazımlığı istemiyor diye klozete oturttum kıkır kıkır gülüyor ııı-eee yapıyor aklınca kaka yapar gibi yapıyor beni kandırıyor

Günaydın
çitoscum geçmiş olsun canım,sonuçların iyi çıkar canım inşallah,iyi haberlerini beklicez
hepimizinki felaket harketli sanırım,dün benimki düştü koltuktan,zaten sürekli düşüyorda bu seferki biraz sert oldu.çok az burnu kanadı,yani dışına çıkmadı kan,burnunun içine bakınca gördüm.burnunun alt kısmında dudağına doğru olan kısım kıpkırmızı,üst duduağı da patlıyormuş neredeyse,o da mor.mafoldumben
ne kadar dikkat etsekte oluyor işte maalesef

bizimkide çağırıyo bizi sonra kafasını yana eğiyoo ııhh ıhh diyoo ne oo saklambaç oynayalımmışşş:)) saklanıyoruz sonra buğra benii bulamazkii deyince geliyoo bulunca bi seviniyoo varyaaa şapşall şeyyyy ye ye bitiremiyorumm yaa insanın kendi çocuğuna olan duyguları ne kadar kuvvetli dimii söylerken bile burnum sızlıyoo gözlerim doluyoo.demin okudum bi yerde ama nerde unuttumm anne olunca beyinde üçgen bi bölge oluşuyormuşş ama sadece anne olanlardaa olduğundan daha bebek sahibi olmayanlar ve erkeklerde bu böyle olmadığından bizim gibi hissetmeleri imkansızmışş.bu bölge ile anneye bebeğine karşı sevgi doluyomuşş hikmetine kurban olduğumun işi iştee.

günaydınnn sabah beri koşturuyorum valla anca gelebildim zaten hala hasta gibiyim
evet hazır sayılırım şimdi geld,m kuaförden makyajsızım ama size bir foto attırıvereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…