- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.881
Ne oluyo yavrular böyle bi sağlık sorunudur gidiyo.Tamam ben de söylüyorum.Bahar geldi malumunuz.Benimde alerjim başladı sanırım:)))
bu arada kızlar benim oğlum bugün 16 aylık oldu hadi kutlayın oğlumu alkisalkisalkis
mutlu yıllar eymennnn mutlu yıllar eymennnnn nice nice aylara yaşlaraaaaa kuzumm
maasallah eymen kuzuya
Oooov benim güzel oğlum 16 aylık mı oldu?Yerim ben onu..Darısı 16 lara 32 lere canım.Sağlıkla inşallah...
Maytabım geçmiş olsun..Üzüldüm..Allah sabır versin anne adayımıza..
zeynaa papucu yarım çık yukarıya oynayalım
nerdesin yavri okuyup okuyup kayboluyon
bende kalkayımda evimi süpüriim fatih gelince atta atta nanina giidicezzzzz
ay kadına bide diyolarki teselli göya yaa zaten istemiyodun(
ne boş konuşmalar bende istemeden 2 ay üstüste boşgebelik yaşadım ama başta bilmiyodum tabii banada gülüyolardı ben ağlarken ne ağlıyon zaten istemiyodun
acaip psikolojim bozulmuştukendimi köprüden atmayı düşünüyodum istemesende allahın bir hediyesi hiç öyle düşünemiyosun yaani istemiyodum oh oh iyi oldu diye
maşallah yakışıklı damadıma nice aylara inşalllah hep beraber
nice aylara eymeeennnn :)) benimkine lazımlık aldım ya şimdilik koltuk olarak kullanıcazz oturmaya alışsın istedim valla oturmuyo yaaa( korkuyo garipsiyoo öyle herşeye atlamaz hemen aldı devirdi bi kere kenardaki plastik kocaman vidalar var ıhh ıhh onları çıakrcakmışş inş.alışacak ama bakalım daha erken zati deee neysee işte .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?