• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

huuu ben geldimmm
çekiliş yapılmış ohhh çok güzel bir çekiliş olmuş

nikahımız toplam 20 kişi arasında sade ve güsel geçti
umarım bu sefer sonsuza dek mutlu olurlar

kız eylülişko nası kitapmış o 8 aşamadan oluşuyor bizede gösterde bizimkiler seinkinden geri kalmasın

kankamı gören var mı :uhm:

ay bende de bi iştahsızlık başladı
kendime bilem sölemeye korkuyorum ama hep dpr. öncesi böle olurum
gene sıkıntılı gergin günler geçiriyorum gelmesinden korkuyorum sağdan sağdan

saol asom demek kankam gesmeye gitti ohhh gezsin bakalım

ayy bu kızan durup durup mızzzmızzzzmızzzz yapıo beni deli edio şu babası denen gelsede kurtulsammm
her sese baba baba baba die gidio yaa

asoriğim özlüyordur canım ya napsın eylül
yağmur da baba hastası
ama kuzum bu gece göremedi banasını
çünkü 20.00de sızdı bebişimm
asortiğim saat için tekrar teşekkürler bebişim
bugün akşam güne gittim annemlerin herkes bayıldı kimi diyo bende gelinime alayım kimi diyo kızıma alayımm herkes çok beğendiii:)

ohh geldim bee
kafam şişti ayy 5 bebe çocukları salona koyduk bizde yatakodasına uzandık orda konuştuk vallanapalım şimdi girdim eve

kankacım inşallah sonsua dek mutlu olurlar
sende öyle şeyler düşünme bitanem çağırma nolur
adet dönemindesin bu gerginliğin ondan o kadar
canımsınn benim

çekilişi de yapmışsınız hayırlı olsun canlar

eee maytabımdan başka kimse yok mu
ben olmasam dolardınız bıdır bıdır konuşurdunuz:kızgın:
bende hemşerimi volkan konağımı izliyorum harikaaa yaa
gardaş çalıyor şimdi
mahvediyor bu şarkı beniii

nerdesiniz lo ,kaçışmışınız ,saatlerdeir yazan olmamış ,bende volkanı izliyodum beyaz başladı şimdi ona geçiş yapıcam :))

selam kızlar mert i uyuttuk şimdi yatırdım yerine off bu çocuğun uyku düzeni olmucak mı hiç en erken 24.00 de uyuyor velet gecede deliksiz uyusa gam yemicem ama bin defa kalkar şimdi ben yatayım en iyisi iyi geceler size
bu arada doktora gittik bu akşam mert 10kilo tam küsüratı bilem yokmafoldumben boyda 78 cm:sinifsinif: doktor minadex verdi inşallah iştahı açılır accık bu vitaminle yoksa bu hep minyatür mü kalcak herşeyi geride sizinkiler 2 kelime sölemeye başlamış bizimki daha anne baba yı sölüyor oda canı isterse herzaman değil çok üzülüyorum kilosu önemli değilde yararlı şeyler yemiyor diye üzülüyorum daha çok :1no2:

Canım üzme kendini hiç,uyku düzeni bizimde yok,geceleri kalkma olayı aynı şekilde :S Mert iştahlı bir çocuk değil canım benim,iştahı bir açılsa muhakkak kilo alır.Minadexi 13 aylıkken gitmiştik doktoruna o zaman vermişti,multitabsı ve ferrumu bırakmıştık.Yalnız benimkinin pek iştah sorunu yoktu,son zamanlarda iştahlı değil pek o ayrı konu,doktor iştahla ilgili vermedi yani bize.Bak iştah açıcı başka şeyler var,görüştüğümüzde söylemiştim sana isimlerini.OLmazsa telefon aç sor doktora vereyim mi diye.Konuşmaya gelince biliyorsun gördün işte geldiğinde,en net ve dilinden düşürmediği iki kelime var mamma ve baba.Anneyi neredeyse hiç söylemiyor ki ilk söylediği kelime anne olmuştu,sonradan babası baba ya alıştırınca baba ya dadandı,anne yi unuttu sanırım.dede ve bebe kelimelerini de daha sık duyar oldum son günlerde.Yani bir kaç kelime dışında ki aylardan beri aynı kelimeler,pek bir ilerleme bizde de yok.Seni çok iyi anlıyorum,benim kızımda bir şeyleri ilk yapan bebeklerden olmadı,bazı şeyleri tam zamanında,bazı şeyleri daha erken yaptı ama uzmanları söylediği zaman aralıklarını hiç geçirmedi,Biliyorumki Mert te öyle.Çocuklarımız çok sağlıklı Allaha şükür.O yüzden bırak canı ne zaman isterse o zaman yapsın,Bazen canları istemediği içinde yapmıyorlar unutma olur mu,yani yapamadıklarından değil opuyorumnanaktan

sağol sapişim umarım bizimkine iyi gelir şu minadex dün uyuyamadım üzüntümden kilosu falan neyse ama boy baya bi geri gerçi annesi babasıda kısa çocuktan ne bekliyoz dimii
belki mert te ilerki yıllarda birden boy atar erkek çocukları öle olur çünkü kısa gider sonra birden uzarlar
konuşmaya gelince herkez bana sen ilgilenmiyosundur ondan konuşmuyordur diyolar ben herşeyi anlatırım mert e hep konuşuruz onla tv izlerken bile devamlı ona bişeyler söleriz asla ilgisiz anne baba olmadık ama insanların böle bilmeden konuşmaları çok üzücü

sağol sapişim umarım bizimkine iyi gelir şu minadex dün uyuyamadım üzüntümden kilosu falan neyse ama boy baya bi geri gerçi annesi babasıda kısa çocuktan ne bekliyoz dimii
belki mert te ilerki yıllarda birden boy atar erkek çocukları öle olur çünkü kısa gider sonra birden uzarlar
konuşmaya gelince herkez bana sen ilgilenmiyosundur ondan konuşmuyordur diyolar ben herşeyi anlatırım mert e hep konuşuruz onla tv izlerken bile devamlı ona bişeyler söleriz asla ilgisiz anne baba olmadık ama insanların böle bilmeden konuşmaları çok üzücü

canım herkesi boşver üzme kendini.çağanda aynı mama ve baba en çok söylediği şeyler.konuşmuyo diye bazen bende takılıyodum ama bak bizim gibi konuşmayan başka bebişlerde var.takma kafana zamanı gelince konuşcklar elbet.kitaplarını falan gösteriyorum bende çağana nesnelerin adını falan öğrenir belki diye ama dinlamiyo bile beni canı istemediği zaman.ilgilenmekle ilgisi yok yani.eminim siz oğlunla yeteri kadar ilgileniyosunuzdur.zaten başka biri anne ve babasından daha fazla düşünemez bence.hamiş hamiş takma sen onları kafanaopuyorumnanaktan

selamlar,
kimse yokmu bugün..
krikitoscum üzülme canım her çocuk bir değilki sağlığı yerinde olsun nasıl olsa gerisi geliyor.. ben hep kaana derdim kerem herşeyi önce yapıyor kaan çok geri diye ama baktımki geç yapıyor ama yapıncada birden çoşuyor yürümedi yürümedi bir baktım bigün birden yürüdü 1 hafta sonra sahilde köpek kovalıyordu yani o yüzden hiç dert etme geç olsunda güç olmasın yapınca hemen yaşıtlarını yakalıyorlar zaten..

slm kızlar bende biraz önce göğüslerime salça ve çay sürdüm arda çok içlendi oyun sandı ayyy kıyamamdım hemen ablama indim pofff çok zor yaaa annem dioki gece uyumayacaksın bi kaö gün göğüslerin süt dolucak ayyyyy çok zor bir süreç beaaa
sabah ardaya yumurta yaptım sulu yemio yaaa çıldırıcam bakalım memeyi bırakınca nasıl olucak iştahı olmadı vitamin alıcam iştah arttırıcı falan

nerdesiniz lo ,kaçışmışınız ,saatlerdeir yazan olmamış ,bende volkanı izliyodum beyaz başladı şimdi ona geçiş yapıcam :))

Okyanusu uyuttum,Beyazı izliyoruz eşimle,bir taraftanda geziniyorum,buralardayım yani ;)

:roflol: :roflol: ay ne güldüm ne güldüm gelir gelmez açtım okuyorum geçmişi sizin yazıları okudum arka arkaya beyazı izliyoruz demişsiniz yaa allah allah diyorum benim neyimi izliyorlarki face'de bişey mi yayınladım acaba diye düşünüyorum jeton geç düştü yine kaydirigubbakcemile3

selam kızlar mert i uyuttuk şimdi yatırdım yerine off bu çocuğun uyku düzeni olmucak mı hiç en erken 24.00 de uyuyor velet gecede deliksiz uyusa gam yemicem ama bin defa kalkar şimdi ben yatayım en iyisi iyi geceler size
bu arada doktora gittik bu akşam mert 10kilo tam küsüratı bilem yokmafoldumben boyda 78 cm:sinifsinif: doktor minadex verdi inşallah iştahı açılır accık bu vitaminle yoksa bu hep minyatür mü kalcak herşeyi geride sizinkiler 2 kelime sölemeye başlamış bizimki daha anne baba yı sölüyor oda canı isterse herzaman değil çok üzülüyorum kilosu önemli değilde yararlı şeyler yemiyor diye üzülüyorum daha çok :1no2:

hiç üzülme canım benim Mert gayet normal bence herkes aynı anda aynı şeyleri yapmıyor bazı şeylerde önde oluyorlar bazılarında geriden gidebiliyorlar
Eymen'de öle şakır şakır konuşan bir çocuk değil işine gelirse söylüyor gelmezse tık yok
haa yememesi problem yemeyen çocuk zor olur ama büyüyünce o aradaki fark kapanıp gidiyor hiç endişe etme o konuda için rahat etsin

aaa niye kimse yok bugün.beyaz meleğimde girmemiş hiç eymen falanmı hasta acaba?

ah canım benim sağol ben buralardayımda sabahtan sınav görevim vardı yeni bitti hemen geldim şimdi de yemeğe gidicem sonra buralarda olurum heralde

slm kızlar bende biraz önce göğüslerime salça ve çay sürdüm arda çok içlendi oyun sandı ayyy kıyamamdım hemen ablama indim pofff çok zor yaaa annem dioki gece uyumayacaksın bi kaö gün göğüslerin süt dolucak ayyyyy çok zor bir süreç beaaa
sabah ardaya yumurta yaptım sulu yemio yaaa çıldırıcam bakalım memeyi bırakınca nasıl olucak iştahı olmadı vitamin alıcam iştah arttırıcı falan

ayy yavruuum kıyamam yaa zor bir süreç sizi bekliyor canımcım ama sabırla üstesinden geleceğine eminim sende Arda'm da bunu başaşracaksınız
annenlerin yanında olmanda iyi bu dönemde onlarında desteği olur mutlaka Arda'da oyalanacak başka şeyler bulur orada

selamlar millet öğle yemeğine gideceğim birazdan dönüşte görüşürüz yine
biz iyiyiz şükür dün akşam öğrencilerimiz geldi eve onlara pasta böek bişeyler yaptım gecem onlarla geçti, oğluşum keyfi yerinde ama boğazlar meselesi hala aynı öksürük var hafif vede balgam var tam yatacakken ayağı kaydı düştü kafasını yatağına vurdu davul gibi şişti yine :çok üzgünüm: off ona bişey oluna canımdan bir parça kopuyor sanki

zeynam sevindim nikahınızın iyi geçmesine

çitosum ne alemde acaba ay onun teli de yok bende bi ulaşsaydım merak ediyorum valla :uhm:

beyazcım valla dediğin gibi annemlerde olmam büyük bir avantaj benim için gece ablama vermeyi düşünüyorum ardayı beni görmemesi ii olur sanırım 2 gün böle deneme gibi bi düşüncem var bakalım

Back
X