- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #65.041
eylülm güle güle kullanın cicim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol sapişim umarım bizimkine iyi gelir şu minadex dün uyuyamadım üzüntümden kilosu falan neyse ama boy baya bi geri gerçi annesi babasıda kısa çocuktan ne bekliyoz dimii
belki mert te ilerki yıllarda birden boy atar erkek çocukları öle olur çünkü kısa gider sonra birden uzarlar
konuşmaya gelince herkez bana sen ilgilenmiyosundur ondan konuşmuyordur diyolar ben herşeyi anlatırım mert e hep konuşuruz onla tv izlerken bile devamlı ona bişeyler söleriz asla ilgisiz anne baba olmadık ama insanların böle bilmeden konuşmaları çok üzücü
nerdesiniz lo ,kaçışmışınız ,saatlerdeir yazan olmamış ,bende volkanı izliyodum beyaz başladı şimdi ona geçiş yapıcam :))
Okyanusu uyuttum,Beyazı izliyoruz eşimle,bir taraftanda geziniyorum,buralardayım yani![]()
selam kızlar mert i uyuttuk şimdi yatırdım yerine off bu çocuğun uyku düzeni olmucak mı hiç en erken 24.00 de uyuyor velet gecede deliksiz uyusa gam yemicem ama bin defa kalkar şimdi ben yatayım en iyisi iyi geceler size
bu arada doktora gittik bu akşam mert 10kilo tam küsüratı bilem yokmafoldumben boyda 78 cm:sinifsinif: doktor minadex verdi inşallah iştahı açılır accık bu vitaminle yoksa bu hep minyatür mü kalcak herşeyi geride sizinkiler 2 kelime sölemeye başlamış bizimki daha anne baba yı sölüyor oda canı isterse herzaman değil çok üzülüyorum kilosu önemli değilde yararlı şeyler yemiyor diye üzülüyorum daha çok :1no2:
aaa niye kimse yok bugün.beyaz meleğimde girmemiş hiç eymen falanmı hasta acaba?
slm kızlar bende biraz önce göğüslerime salça ve çay sürdüm arda çok içlendi oyun sandı ayyy kıyamamdım hemen ablama indim pofff çok zor yaaa annem dioki gece uyumayacaksın bi kaö gün göğüslerin süt dolucak ayyyyy çok zor bir süreç beaaa
sabah ardaya yumurta yaptım sulu yemio yaaa çıldırıcam bakalım memeyi bırakınca nasıl olucak iştahı olmadı vitamin alıcam iştah arttırıcı falan