2008 Kasım Anneleri

bana yemek yeme demeyin hele sen çilekk :)) yesen ne olurr kızz biz yiyemedik sen yee bariii

Çileğim ye sen.Zayıf hatunsun zaten.Bizim gibi olsan ne yaprsın.Ye yavrum ye.Yarasınn..

yazdiklarinizi snra gordum netim cok yavas bügun....

sizi duyanda yada gormeyende 100 lük hatunlarsiniz sanicak,øgayet yerinde ikinizinde vücudu birakin uleynnnnnnnnnnn yiyin ne varsa..

benim derdim ekmek diilde abur cubur yiyorum cok,ee onunda sonucu malum.

:) -Bende çikolatasız duramıyorum yaa offfffffff akşamları tatlı krizlerine giriyorum yaa neden böyleyim ben acaba ne yapsam bilemedimmm

ne olcak bizim bu halimiz bilmiyom yasminimm..dediğin gibi yesek yesek yaramasaydı keşke :)))
eskiden ben öyleydimm..yerdim yerdim hiç bişicik olmazdı..ne zamn şu 30lu yaşları gördümm..olanlar olduuu :)))

ne yapsam senin gibi fit olamam çileğimm..seni ve asortiki tek geçiyom benn..hiç doğum yapmış gibi değisiniz her ikinizde...

10 gündür hiç ekmek yemiyoruz karı koca.Eve ekmek almıyoruz.Batuhan için kayıvalidemlerden alıyorum birazcık.Ben 2 kilo verdim kocam 3 kilo..

benimde tek derdim tatlıı..tatlısız yapamıyomm...:)))
tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyom her akşammm:))
bahanemde eylülü emdiriyom ya ondannn :))
kandır bakalım kendini...nereye kadar...

yasasın yenıden sayfada kımlerın oldugunu gorebılıyorum :lepi:

afıyet olsun cılekcım

derın maasallah yegenıne
benım kocam da cok ısrarcıydı kendı adını koyma konusunda ve ben galıp geldım koydurmadım
ama sımdı cok pısmanmıs bana kandıgına ıkıncı olursa hıc kacarı yokmus kendı adını koyacakmıs
bu kadar megoloman olur bır ınsan

ya benım aylık mısafırım cok erken geldı
cok canım sıkıldı

iyi akşamlar bugün internette bi problem oldu msn de yazışıyordum ki bir gitti offf çok canım sıkıldı benimdee mert tide uyutmuştum gittim yattım uyayamadım sonra mert in günlüğünü aldım elime yazdım habire dolduramamıştım iyi oldu bu akşam babamız gelsin yıkıycam mertoyu ama öksürüyor burnuda akıyor accık yıkasam dahada kötü olur mu sizce?

Canım ben yıkamıyorum böyle durumlarda.İyice hastalanır..Geçmiş olsun.Kış bitse de şu yavrular kurtulsa ve bizde tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…