2008 Kasım Anneleri

sedoşum korktuğun gibi olmadı bak iyi oldu

asortie ne zaman yola çıkacak acep yarın

bizde yemeğimizi yedik geldik ama oğluşum yemedi pek fazla bir çorba yapayım da yedireyim bari içim rahat etmedi benim de

eylülüm maşallah melise vitamin yaramış,gribi nasıl oldu ilerleme yok dimi

maytabım korkma yaa adamda açıklamış bak,öyle düşünecek olsak paranoyak oluruz valla eyvahedigeldismile

neye kırıldın zeyna kafa
ben korkmadım deprem olacak diye yaa aklıma bile gelmedi
ama 17 ağustos depremizamanı gözlerimi alamıyodum yukardan gökyüzü kıpkırmızıydı o gece ayy allah korusun

kızılmelek karşınızda aklinialirimsmile

çok yakışmış melekçim güle güle kullan
valla benimde beyazlarım fışkırdı bide aktı gitmem lazımda soğuk ya kafam çok üşüyo onun için gidemiyorum
maşallah sen sık sık gidebiliyon yakında kafanda saç kalmayacak heee

bitmişti olm konu alla alla

konu mu :1shok:
kızım normal normal konuşuyorduk
kaçtım dedin hayrıdır kelimesinin "h"'sini yazamadan kapadın be

darlanıyom cnm kusura bakma soldan sağdan herbiyerden geliyolar bu ara farketmedim kırılacağını

ay topu topu 4-5 tel beyazım var zeynam ama tamda önde gördükçe sinirlerim zıplıyor birde kızıl çabuk akıyor biliyorsun kızılı seviyorum ama onunda bu derdi var zaten bundan sonrakinde bende kahveye dönücem önümüz yaz çünkü kızılla başa çıkılmaz sıcaklar,deniz,duş falan daha sık olunca daha çabuk akar

birde kaç ay oldu kestireli saçlarımı kırıklandı kırıklarımı aldırıcam ona da gidememiştim bugün onu da yapmış oldum uçları diken diken olmuştu iyi oldu

ee kaş-bıyıkta allahın emri zaten

beyazcım pk güzel olmuş fıstıkım her seferinde açıyon rengini:)
kızıl iddalı bi renktir ama sana yakışıyo
siyah üstüne kızıl balyajda güzel olur sana

darlanıyom cnm kusura bakma soldan sağdan herbiyerden geliyolar bu ara farketmedim kırılacağını

ula yok loo kırılmadım şaşırdım sadece takılayım sana diyede yazdım
yoksa anladım bişi olduğunu yoksa öle gitmiceğini biliyorum
hayırdır sana neden geliyorlar sağdan soldan bulaştımı looo
aman yavrum gelmesin kurban olam gelmesin

ulan benim 1500 tane beyazım var ama bu kuaför olayı beni yorduğu için iyice rezil olmadan gidemiyorum kaş bıyık manikür kesim fön falan neysede boya dedilermi Allahımmmm ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…