- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.261
Canım ben yıkamıyorum böyle durumlarda.İyice hastalanır..Geçmiş olsun.Kış bitse de şu yavrular kurtulsa ve bizde tabi:)
meleğim ohh ne güzel köye gitmişsiniz havada 21 derece demek ne güzel yaa ist. buz gibi
bende gittim h.sonu annemin köyüne lapa lapa kar yağıyodu çatalcada ve köyde sizde yaz gelmiş bile:)
saçını aynı renk boyat bence sana yakışıyo cnm
meraba ;
hava sapsarı ,ruhum sıkıldı ,dün çok güzel güneşliydi ,akrabanın nikahına gittik bahçelşevlere ,melis soğuk aldı sanırım ,burnu akıyo ,peditus verdim uyuttum inş. çabuk geçer gribe çevirmeden ..(
Piroşum güle güle giysin küçük hanım...
Beyazmeleğim kızıl güzel oluyo sana..
bende kmerak ettim dün benim görünüyordu kişiler bugün yok buda bir yenilik olsa gerek..
eylülcüm melise geçmiş olsun..
benim oğlanlar atlattı sayılır ama akşamdan beri benimde burnum akıyor başım ağrıyor nefes alamıyorum bazen bana geçirdi kudurklar..
maşallah meleğim eşinede hem eymene bakmış hemde temizlik mi yapmışbenimkide bana yardımcıdır ama ben bişey demeden önünde çöp yığını olsa kaldırmaz onu yerden ille emri alacak yapar sağolsun ama oflar puflarrr yarım yamalak yapmak içiin yapar sırf ben kırılmayım die oda insanı çok yoruyor devamlı emir veriyormuş gibi geliyor ama fazla bişey istemiyorum ki ben ondan çoraflarını etrafa atmasın giydiklerini kirliğie atsın yeter ama onu bile illa bana dedirtçek
ben olmayım evde bütün gün bıkmadan belgesel kanalı izler durur ev çöp ev olsa umru değil ev hep temizdir onun gözünde
derincim yiğeninede maşallah çok tatlı ben resmi görmemişim sadece isim olayını gördüm ben bu resim beni çok heyacanlandırdı oğluşumu kucağıma almak için sabırsazlındım resmen
mert hiç bişey yemedi büün gün sabah yaptığı kahvaltıyla duruyor çok üzülüyorum artık bir çaresi olmalı yoksa ben genç yaşta giderim valla artık sabır sanırlarımı zorluyo bu çocuğun iştahsızlığı babası gelsin uğraşsın birazda takatim kalmadı
krikitoscum dr a danıştın mı canım ,melis çok iyi yerdi ama son 2 haftadır filan reddediyor ,inan kahvaltı bile yapmıyordu çok az bişey sonra itiraz ediyordu ,dr geçen gün minadex fer vitamin verdi ,valla iki gündür herşeyi itirazsız yiyor .çok mutluyum bu sebepten..sende iştah açıcı bişeyler isteyebilirsin dr dan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?