2008 Kasım Anneleri

ben hiç taraf değilim baba ismi konmasına yada büyüklerin ne anlamı varki bizimde bir arkadaş var 3 nesildir eren koyulurmuş onlarda bebeklerinin ismide eren oldu mecburen arkadaşımız çok ağlamıştı ay birde bebeğin babası öle bir gururla anlatıyor ki benim zaten oğlum olacak tı dedi bayıldım ben orda kız olsa kabullenmezmiş onların ailesine kız yakışmazmış off ne manyak insanlar var yaa bizde kızımız olsa die dua ediyoduk eşim hala çok istiyor kız bebek ama allahın yazgısı böleymiş ne diyelim

Canım ben yıkamıyorum böyle durumlarda.İyice hastalanır..Geçmiş olsun.Kış bitse de şu yavrular kurtulsa ve bizde tabi:)

yaa öff yıkamıyım o zamn bende bakalım geçen arkadaışıma gittim 2 aylık kızı var gidememiştim hiç onlarda grip olmuş ailecek bebekte dahil mert ede ordan bulaştı sanırım keşke biz gripiz başka gün ben sana haber vereyim deseydi hem hasta hasta rahatsız etmezdik hemde uzun zamandır grip olmamıştık seviniyodum bağışıklığı gelişti die olcağı varmış ne diyelim inşallah çabuk atlatır

işte ben sinir oluyorum böyle insanlara.ben bi yere gitmeden arıyorum artık hiç utanmadan sorarım hasta gripli biri varmı diye.yoksa giderim varsa valla başka zaman geliriz derim napiim ben çekiyorum sonra.bana da gelmesin gripliler yaa :))

Valla bende kızarım ve sorarım.Mesela yeğenler varsa annemlerde anneme hasta var mı derim gitmem varsa..Kızıyorum hasta olup da bebek sevenlere.Bencillik işte..

benim eltimin oğlu kreşe gidiyo geçen seneden beri galiba baya oldu artık ama ilk zamanlar sürekli hastaydı aynı ilkolkula başlayan çocuklar gibi.bizimkine ondan grip geçti bi keresinde.hasta hasta gelmişler hiç dikkat etmiyorlar böyle şeylere.doktora götürdük biirnden grip geçmiş dedi.bende kuzeninden geçti dedim ee kreşe ve ilkokula yeni başlayan çocuklarla görüşmesi uygun değil dedi her hastalığı bu yaşta onlardan kapar yazık dedi.gitmeyiverin dedi gülerek bende ben gitmedimki onlar geldi dedim.o günden beri az görüşüyorlar napim kızıyodur belki ama çocuğun öksürüğü daha yeni yeni geçiyoo.bizimkine niye bulaşsın ki yanii

doktora götürün bu çocuk niye böyle dedikçe ben kötü oldum onların gözünde sürekli laf sokuyomuşum falan filan.iyilik kimseye yaramaz zaten.çocuğu en sonunda bronşit ettiler rahatladılar.buğranın doğumgününde de takır takır öksürüyodu çocukların ağzının içine içine bir arkadaş beni kenara çekti bu ne yaa dedi hasta mı bu dedi.:)) dedim değil ama kaldı çocukta öksürük yazık işte

evet bende kızıyorum öle insanlara ben gripsem en ufak bir hastalık belirtim varsa gitmem gelmek isteyenede ben hafif grip gibiyim istersenin yine buyrun gelin ama sizede geçmesin üzülürüm derim hatta bi arkadaşa öle dedim kırılmış bana evine beni istemedi demiş halbuki ben onun ve oğlunun iyiliği için demiştim yaranılmıyor işte
hpşçakal drincim iyi akşamlar
bide bu musafirlere takılmayın fazla temmuz annlerindede ne zaman baksam 2 misafir görürüm hep belki sizin tahmin ettiğiniz insanlar bile olmayabilir misafir arkadaşlar her topikte var öle misafirler

tEMIZ HAVA IYI GELDI ANLASILAN BÖCÜGÜM BAYA UYUDU.

bakin cok yazip durmayin misafirleride dusunun yazik yav oku oku bi hos oldular..

sağol bebişim evet köye gittik iyi oldu hava karanlık ama acayip ılık yaa yağmur sıcağı sanırım
saçımı aynı renk boyattım zemuszemus

geçmiş olsun kuzuma peditus iyi eder inşallah ilerlemez

Piroşum güle güle giysin küçük hanım...

Beyazmeleğim kızıl güzel oluyo sana..

bence de güzel oluyor bayanssulusmile

hayatım hastalık sana da geçmiş, geçmiş olsun canım dikkat et kendine

kızlar benim yeğenime baksanıza ne tatlı dimi

ooov kkuzm benim maşallah derincim yeğenine çok tatlı allah bağışlasın

alttaki isimlerin gittiğinden bahsetmişsiniz ama benimkiler hiç gitmedi yada gittiği sırada ben burada değildim

kuaförden geldim saçlarımı yine kızıl yaptım hatta daha da kırmızı oldu bu foto çeker koyarım birazdan ya da yarın ay akşama kadar vaktimi yedi tabi
oradan çıktım kocişim ve oğlumla buluştum çarşılarda gezdik biraz yağmuruma bişeyler baktım ama henüz tam kararımı veremedim biraz daha gezineyim bakalım
canım kocişim de ben kuafördeyken temizliği yapmış bitirmiş valla çok makbule geçti ondan kurtuldum bir tek lavaboları ovmamış onu da birazdan yaparım
taze hamsi aldım ohh gideyim bir buğulama yapayım

selam millet
bi gelicem dedim gelemedim malum pzt
bide arkadaşımın işi varmış okulda oğlu fatihle geldi 4dede annesi geldi oturduk moturduk anca gittiler bende düştüm
bize 200den aşağı gelmiyo şu önce öde sonra kullan gelsede bizde yaz-dan alsak kömür alır gibi hehhehheh
çitoscum anneciğine geçmiş olsun inş bişe çıkmaz tatlım
topikte olanların görükmesi geri gelmiş iyi oldu

ay hursızla ilgili uzun biyazı yazmıştım sildim Allah kimseye göstermesin inş

hava gerçekten ne tuhaftı bugün demi sarı sarı sokak lambaları erkenden yandı 3 de lüffen accuk bahar gelsin artık ya
valla depremaklımagelmedi benim daha doğprusu getirmemeye çalıştım çünkü psikoya bağlıyorum o zaman Allah korusun vegöstermesin inş
depremde ölenlerede rahmet diliyorum kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum çok zor cehennem gibi

maşallah meleğim eşinede hem eymene bakmış hemde temizlik mi yapmış benimkide bana yardımcıdır ama ben bişey demeden önünde çöp yığını olsa kaldırmaz onu yerden ille emri alacak yapar sağolsun ama oflar puflarrr yarım yamalak yapmak içiin yapar sırf ben kırılmayım die oda insanı çok yoruyor devamlı emir veriyormuş gibi geliyor ama fazla bişey istemiyorum ki ben ondan çoraflarını etrafa atmasın giydiklerini kirliğie atsın yeter ama onu bile illa bana dedirtçek
ben olmayım evde bütün gün bıkmadan belgesel kanalı izler durur ev çöp ev olsa umru değil ev hep temizdir onun gözünde

derincim yiğeninede maşallah çok tatlı ben resmi görmemişim sadece isim olayını gördüm ben bu resim beni çok heyacanlandırdı oğluşumu kucağıma almak için sabırsazlındım resmen

mert hiç bişey yemedi büün gün sabah yaptığı kahvaltıyla duruyor çok üzülüyorum artık bir çaresi olmalı yoksa ben genç yaşta giderim valla artık sabır sanırlarımı zorluyo bu çocuğun iştahsızlığı babası gelsin uğraşsın birazda takatim kalmadı

meleğim bu arada saçını güle güle kullan eminim yakıuşmıştır resimleri bekliyoruz canım

çitosçum annenede geçmiş olsun tatlım ne olduğu bilmiyorum ama inşallah en kısa sürede iyi olur

bugün babannemi evine çıkartmışlar yapılcak bişey yok demişler çok kötüymş dünde off nasıl üzüldüm ama bugün evine gelince yüüz gülmüş allahım sen çektirme bir an önce iyi olsun inşallah

krikocum Eymen uyuyordu zaten onu uyuttum öyle gittim ben o yüzden ona bakmadı bugün temzlik günümüz zaten ama ben akşama yaparız diye tahmin ediyordum o yüzden bişey sölemedim kendi düşünmüş sağolsun
allah alah mert nasıl duruyorki böyle bişey yemeden hayret yaa demekki yetiyor yedikleri bizim buralarda canı içinde olsun boşver derler valla öyle ne diyim

krikitoscum dr a danıştın mı canım ,melis çok iyi yerdi ama son 2 haftadır filan reddediyor ,inan kahvaltı bile yapmıyordu çok az bişey sonra itiraz ediyordu ,dr geçen gün minadex fer vitamin verdi ,valla iki gündür herşeyi itirazsız yiyor .çok mutluyum bu sebepten..sende iştah açıcı bişeyler isteyebilirsin dr dan..

cuma akşamı gittik canım doktoruna doktor kilosuna boyuna bakınca o bile üzüldü ne kadar iyi bir ilk 6 ay geçirmiştik dedi 6 aydan sonra herşey değişti yemeği sevmediğini biliyordum ama bukadarını tahmin etmemiştim dedi içieri gitti minadex getirdi bunu deneyelim dedi olmazsa başka da dneriz dedi bizde kullanıyoz minadex ama ben bir faydasını görmedim henüz inşallah iyi gelir die dua ediyorum

maşallah melise minadex onda yaramış aferim kuzuma bol bol yesin annesini üzmesin

Son düzenleme:
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hatunlar nasılsınız bakimmmmm ben bugün gezdim geldim bi bakem dedim size emzirme olayımız düzene girdi sanırsam bıraktı diyebiliriz gece uyanmıyo maşallah sabahlarıda meme meme dio cızz falan diorum geri gidio bizden böle

ojjgeldin fıstığım bak korktuğun kadar olmadı canım gördünmü hem bu soğukta nerde gezdin
kızlar sapsarı muhabbeti olduya havanın rengi için akşam haberleride celal şengöre sordular depremle hiç alakası yok dedi ve haklıydı galba camlarım çamur içinde kaldı sahra rüzgarları havayı bu renge döndürürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…